Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 329
  • 431
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Missy, впечатлена съм колко си запозната с бройките, абортите и еротичните сънища на познатите ти. Да чакаш, не значи, че после няма да станеш някаква, нито да не чакаш значи, че си минал целия град. Детинско е да смяташ, че светът е само черно-бял.

ами говорим си и за такива неща. Не виждам нищо лошо в това. Дори и филми за възрастни сме обсъждали с приятелките
не казвам че е черно-бял, но ако момичето е попадало само на идиоти /аз за жалост имам опит с тях - момчето, което харесвах + още няколко ми казаха, че не могат да ми предложат нищо повече от секс за една вечер, а аз наистина исках да имам нещо повече от това с конкретното момче. Един ми обяснява колко бил грозен, друг че се оприличава на животно. Един ме тормози месеци наред с хиляда фалшиви профила... и какви ли още нямаше/ , разбирам идеално, защо авторката не го е направила

# 211

ами говорим си и за такива неща. Не виждам нищо лошо в това. Дори и филми за възрастни сме обсъждали с приятелките
не казвам че е черно-бял, но ако момичето е попадало само на идиоти /аз за жалост имам опит с тях - момчето, което харесвах + още няколко ми казаха, че не могат да ми предложат нищо повече от секс за една вечер, а аз наистина исках да имам нещо повече от това с конкретното момче. Един ми обяснява колко бил грозен, друг че се оприличава на животно. Един ме тормози месеци наред с хиляда фалшиви профила... и какви ли още нямаше/ , разбирам идеално, защо авторката не го е направила

Аха. И с "великите", които се правят на важни, приличащи на чалга певици с по сто сексуални партньора и няколко аборта ли сте си приятелки, които си говорят в задушевна обстановка?
Ако някой човек, без значение мъж или жена, привлича или попада само на идиоти и идиотки, то ми се струва логично малко да се позамисли за собственото с поведение.

# 212
  • Варна
Не, не съм приятелка с тях. Това че човек познава разни хора, дали от училище, дали покрай други хора и част от тях има във Фейсбук, не означава, че са близки приятели или че не може да забелязва, какво се случва с тях. Светът, в който живеем вече е твърде голям клюкарник.
Това за поведението на мен ли го казваш отново или... :д?

# 213
Да, и ти си част от този клюкарник, като пльосваш тук  животи и истории , които не те интересуват. Изкарай тоя нос от чуждите работи, пък наблегни на самоусъвършенстване.....жалка работа.

# 214
Ами, да, на теб. Замисляла ли си се защо се срещаш само с идиоти? На 24 години си, а не на 18, че да си имала само една среда. Била си ученичка, сигурно студентка, най-вероятно си работила все някъде. И само идиоти, идиот до идиота. Не мога да го повярвам аз това нещо.
Може да е нормално да си девствена на 24 или на 34, не се имам за капацитет по определяне на нормалността на сексуалността, но не мисля, че е нормално никога да не срещаш свестни мъже и всички да са лоши, а само ти да си добра.

# 215
  • Варна
Ива, аз не съм обидила никого - да съм казала че някой е еди какъв си, не. Казах само че според мен не е добре да бъдеш с всеки втори /не защото може да изглеждаш като кОвра в очите на останалите. Всеки може да си мисли, каквото иска за останалите.  Казвам го от здравословна гледна точка - има доста полово предавани болести и нежелани аборти. Да те може да последват и ако спиш само с едно момче/момиче, но колкото са повече, толкова повече шанса се увеличава. С други думи - Няма нищо по-важно от здравето/

Welt, естествено че имам и работна среда, и такава от университета. Да, сред тях има свестни момчета, с които съм излизала на кафета и си говорим за най-различни теми. Бившето ми гадже също беше свестен и то прекалено много.
Аз говоря, че идиоти са тези, които се опитват да ме свалят, особено тези през последните няколко месеца /всички примери, които съм споменала по-горе са от тях/ и че ако случайно авторката попада на такива, я разбирам напълно, защо не е преспала с нито един от тях.

# 216
Ами, да, на теб. Замисляла ли си се защо се срещаш само с идиоти? На 24 години си, а не на 18, че да си имала само една среда. Била си ученичка, сигурно студентка, най-вероятно си работила все някъде. И само идиоти, идиот до идиота. Не мога да го повярвам аз това нещо.
Може да е нормално да си девствена на 24 или на 34, не се имам за капацитет по определяне на нормалността на сексуалността, но не мисля, че е нормално никога да не срещаш свестни мъже и всички да са лоши, а само ти да си добра.
Всъщност от определена възраст нагоре свестните мъже все по-често ще се оказват вече заети, но за възраст около 24г. това наистина не би трябвало да е още проблем.

# 217
Зависи за какво ги търсят тези около 24. Че на моменти ми звучат нещата като "Искам да започна връзка с такъв, на когото да родя деца". На 24. А пък между принца на бял трабант с готварска книга в ръка и питекантропа с двете мозъчни гънки, които му помагат да не се удря в мебелите и да не ака по двора, има цяяяяяяяла една огромна сива зона, пълна с интересни младежи. Ама те искали само това или само онова. 'Начи или се оплакваш от липса на качествен материал за разплод и си правиш равносметка на годините и очакванията, или правиш една пресявка на контактите си и избираш някой, който да ти обърне очите от кеф, за да можем спокойно да затворим темата.

# 218
Ако нямате сексуална култура, ще има болести и аборти. В 21 век да си говорим за нежелани аборти, значи съответните жени не са внимавали в училище, не са ходили на гинеколог и не се грижат за себе си.
Да имаш богат сексуален опит на 24 е нормално. Някои жени стават майки на тази възраст.
Но да се обсъждат "уж" приятелки и абортите им е грозно.
Напълно подкрепям, че средата определя потенциалните възможности да срещнеш приятен мъж.
Но дали приятните мъже с немалък опит ще им се занимава с жени на 24, които не са си изживяли пубертета още? Едва ли...освен това какви сериозни отношения се очакват преди да сте спали с мъжа? Кола не се купува преди да се тества. Аз с мъже, с които не ми е било приятво в леглото, последващи отношения не съм имала.

# 219
  • София
Бившето ми гадже също беше свестен и то прекалено много.
колко прекалено?

# 220
И мен ме интересува Grinning Доста странно изказване.

# 221
колко прекалено?
Толкова, че да влезе в графата на бившите.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 09:50 от G&B

# 222
  • Варна
колко прекалено?
Толкова, че да влезе в графата на бившите.
раздели ни това че той замина в друга държава, за да помага на семейството си. Работи по 16-17 часа като помощник готвач. Пробвахме с връзка от разстояние, но това просто не се получи, като накрая ме обсебваше малко /макар и от разстояние, като искаше да се чуваме всяка възможна секунда/
Иначе с него сме си говорили за всичко. Подкрепяхме се взаимно. Помагали сме си. Амбицирахме се взаимно да искаме да станем по-успешни и добри.
Сега от 2 години нямам гадже, но и в момена съм се фокусирала върху друго. Знам че въпреки "странните момчета" около мен в последната година и нещо, ще се появи онзи, с който ще искам да се съберем /пък какво ще излезе накрая е друг въпрос/
И това е последното уточнение, което правя, защото нито съм обидила някои, за да се опитвате да ме нападнете, нито тази "дискусия" е по темата и ще е от някаква полза на авторката

# 223
Когато нямах гадже, си чуквах срещи с момчета за по кафе (без сексове, да уточня, че ще ме изкарате с пет аборта Wink)) и преценявах дали си заслужава втора среща. Ползвах фейсбук, не обичам сайтове тип Аха и гепиме. С мъжа ми си паснахме от първата среща и просто всичко се нареди без излишни напъни. Ама, с чакане няма да се случи. Трябва някаква инициатива...
Връзки от разстояние на такъв етап от живота- голЕма мъка и загуба на време. Been there done that.

# 224
Хич не е нормално. Взимай мерки.

Общи условия

Активация на акаунт