Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 306
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Хич не е нормално. Взимай мерки.

SatisfiedSatisfiedSatisfied
Не прочете ли темата, че още не е се появил принца на бял кон, дето "сяда на една страна" и готов за брак деца, както и пълна издръжка за нея, от момента в който я зърне Satisfied

# 226
А, не знаех, че авторката е принцеса. Ясно.

# 227
  • Dope Reach
Всъщност не е, но такава я изкараха.

# 228
  • Варна
Ако е в хармония със същността си и не си вреди няма понятие "ненормално".
Ненормално е да родиш на 13 г.и да обремениш децата си ,  докато се
обучиш да бъдеш пълноценна личност
 и майка с качества.
Някои рискуват, сменят често партньори. В самозалъгване се плъзгат по спиралата проба -грешка и деградират психически. Други са предпазливи в избора, но пак не намират съвършенния за тях. Двете крайности не са препоръчителни.
Авторката да не очаква чудеса от първия, физически акт. Предполагам и болката ще е по-силна. Има мъже, които биха оценили целомъдрието и. Естествено са, с по-висок интелект. Когато очакванията са разумни, раочарованията са по-малки.
Познавам лично жена, която над 14г., след първия си мъж не е имала сексуални контакти. Там сагата и драмата са дълги, но банални. Тя -безумно влюбена в коня на принца, той се оженва набързо за някоя си селска мастия. Наранена, но не и обезсърчена тази жена рискува и забременя след един уикенд. Мъжът я взе в чужбина и сключиха брак. Без планове, влюбване, идеализиране и т.н.Роди на 36г., здраво дете. Бързо се обучи и твърди, че е щастлива. Задаваше лаишки и наивни интимните въпроси, но са си паснали.

# 229
  • София
смятай колко деградета има  Joy
постът и на средновековие не отива.

# 230
  • София
Вивиан, това:

Цитат
Тя -безумно влюбена в коня на принца
е нарочно, нали?

# 231
  • Пловдив
Да, мъжете, които не си мечтаят за девствена на 24, са все нискоинтелигентни. Страшна логика.

# 232
  • Варна
Да. Визира характера на дългоочаквания.
Имаше подобно клише, че вместо дългоочаквания принц , попадат най-често на коня му. Категория за дефицити един вид. Sunglasses

# 233
  • София
Все повече установявам, че има определена възраст, до която сме склонни да поемаме рискове за важните неща в живота - секс, брак, бременност. След тази възраст се почва едно мислене....,..,................................и с това си остават в повечето случаи.

# 234
  • Пловдив
Все повече установявам, че има определена възраст, до която сме склонни да поемаме рискове за важните неща в живота - секс, брак, бременност. След тази възраст се почва едно мислене....,..,................................и с това си остават в повечето случаи.
Може и да си права. Наближавам 40 и ако трябваше сега да си избирам мъж... сигурно няма да избера.

На всичките им миришат чорапите Simple SmileSimple Smile)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 235
  • Наблизо
И хъркат.

# 236
Логиката с влюбването има смисъл-да, но повече научен. В живота обикновено хората действат ирационално.
Влюбванала съм се дълбоко в хора, с които нищо не съм правила.
Колко от Вас пък са го правили с хора, към които не са изпитвали чувства, а само желание?

Аз съм го правила много пъти и не ми пука изобщо за тия хора.
А ти защо трябва да ги информираш, че си девствена? Да не мислиш, че ще разберат? А ако се усетят и питат им отговори:  "Явно съм била девствена, проблем ли е?"

# 237
  • София
Скрит текст:
Ако е в хармония със същността си и не си вреди няма понятие "ненормално".
Ненормално е да родиш на 13 г.и да обремениш децата си ,  докато се
обучиш да бъдеш пълноценна личност
 и майка с качества.
Някои рискуват, сменят често партньори. В самозалъгване се плъзгат по спиралата проба -грешка и деградират психически. Други са предпазливи в избора, но пак не намират съвършенния за тях. Двете крайности не са препоръчителни.
Авторката да не очаква чудеса от първия, физически акт. Предполагам и болката ще е по-силна.
Има мъже, които биха оценили целомъдрието и. Естествено са, с по-висок интелект. Когато очакванията са разумни, раочарованията са по-малки.
Скрит текст:
Познавам лично жена, която над 14г., след първия си мъж не е имала сексуални контакти. Там сагата и драмата са дълги, но банални. Тя -безумно влюбена в коня на принца, той се оженва набързо за някоя си селска мастия. Наранена, но не и обезсърчена тази жена рискува и забременя след един уикенд. Мъжът я взе в чужбина и сключиха брак. Без планове, влюбване, идеализиране и т.н.Роди на 36г., здраво дете. Бързо се обучи и твърди, че е щастлива. Задаваше лаишки и наивни интимните въпроси, но са си паснали.
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied Сериозно? Satisfied Да си стискаш кълките за принца на бял кон с дебела, пачка готов светкавично на брак, деца и пълна издръжка за жената, за теб е целомъдрие ? Аз имам друго мнение за тези жени Satisfied
 А да, и според теб тези мъже, които нямат "разумни очаквания", демек жената до тях да е девствена, са нискоинтелигентни простаци! Satisfied
А приятелката ти дето си е вирнала краката и е забременяла за 1 уикенд, с цел "да не отърве последния влак", не знам защо я даваш за пример, ама никак не е похвално, че е натресла дете на мъж, дори не е влюбен в нея, камоли да я обича, който не го е искал и не го е планувал, както ти каза "без планове, без влюбване и т.н.".

# 238
Логиката с влюбването има смисъл-да, но повече научен. В живота обикновено хората действат ирационално.
Влюбванала съм се дълбоко в хора, с които нищо не съм правила.
Колко от Вас пък са го правили с хора, към които не са изпитвали чувства, а само желание?

Аз съм го правила много пъти и не ми пука изобщо за тия хора.
А ти защо трябва да ги информираш, че си девствена? Да не мислиш, че ще разберат? А ако се усетят и питат им отговори:  "Явно съм била девствена, проблем ли е?"

Защото си мисли, че това я прави специална и я отличава от останалите, употребявани вече, момичета Smile

# 239
  • Пловдив
А приятелката ти дето си е вирнала краката и е забременяла за 1 уикенд, с цел "да не отърве последния влак", не знам защо я даваш за пример, ама никак не е похвално, че е натресла дете на мъж, дори не е влюбен в нея, камоли да я обича, който не го е искал и не го е планувал, както ти каза "без планове, без влюбване и т.н.".
Афродита, по принцип си права и съм съгласна с теб и подкрепям мнението ти. Обаче за това конкретно не си права - като не иска деца въпросния, като не ги е планирал да спре да прави необезопасен секс. Много трудно да си сложи презерватив. Мога да кажа същото и по далеч по циничен начин. Не може да натресе дете на някой, който не го е направил. Време е и мъжете да носят отговорност за плодовете от секса. Ако не искат отговорност - ми да се пазят.

Общи условия

Активация на акаунт