Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 299
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Янтре, тя в бързината "да не отърве последния влак" като нищо може да го е излъгала, че е на противозачатъчни. Няма да ме учуди изобщо, щом се метнала така на пръвя срещнат и да роди светкавично от него, понеже 14г. стискала кълки, сакън скъпоценното й ... Satisfied. Ако случаят не е такъв, и мъжа не е лъган, че тя е на хапчета или че й е минала О и разн такива, вината е 50% и негова, да.

# 241
  • Пловдив
Янтре, тя в бързината "да не отърве последния влак" като нищо може да го е излъгала, че е на противозачатъчни. Няма да ме учуди изобщо, щом се метнала така на пръвя срещнат и да роди светкавично от него, понеже 14г. стискала кълки, сакън скъпоценното й ... Satisfied. Ако случаят не е такъв, и мъжа не е лъган, че тя е на хапчета или че й е минала О и разн такива, вината е 50% и негова, да.
Аз имам трима сина. И понеже гледам, че масово мъжете не са наясно (то и много жени не са) обяснявам. И овулацията не е нещо стабилно (както и менструацията) - всеки месец на 10 число, като заплатата. И че отговорността е тяхна. Презервативи има навсякъде. Аптеки, касите на Билла, Кауфланд, Метро. В ДМ.

Че прекъснатия полов акт не е сигурен метод, че календарния метод също. Че жената може да направи аборт, ама това е Голям Проблем.

# 242
  • Варна
Да уточня, че жената не ми е приятелка. Опитвам се да внуша, че има различни хора, ситуации, съдби. Сега си спестете фантазии и интриги за непознати. Живеят, разбират се. Не се меся в чужди отношения. Някои са решили и да си продават девствеността по интернет .

# 243
А ти защо трябва да ги информираш, че си девствена? Да не мислиш, че ще разберат? А ако се усетят и питат им отговори:  "Явно съм била девствена, проблем ли е?"

То това, че си девствена - не се ли усеща по самото поведение на момичето/жената, която е? Или пък може да намекне.

И мисля, че би имало смисъл да информира, че е - поради притесненията й как ще я възприеме, че е девствена, да се подготви мъжът да е по-внимателен и т.н.

# 244
  • Пловдив
Някои са решили и да си продават девствеността по интернет .
Понеже миналата вечер даваха "Мемоарите на една гейша" - мидзуаге, а?

# 245
  • София
В тая тема още ли мамите с феноменална същност, дето са се влюбили в тях от 2 срещи и им засвидетелствали страхотна любов , обясняват на девствената девойка, че не бива да очаква нищо повече от чукане.
Ех, двойни стандарти, къде сте.

# 246
От очакването за чукане, както го наричаш ти, до очакването директно за брак и пачки има бая нюанси. Също толкова много като между чукаща се с всеки втори 14-годишна с четири аборта и девствена на 24.
Мен много ме впечатлява, че вместо за великия първи път да се търси някой забавен и внимателен красавец или чаровник, се търси финансово стабилен мъж, готов за сватба и оценяващ целомъдрието и. Липсва ми желанието за сметка на много сметки.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 23:18 от Welt

# 247
  • София
Аз имах един момент в живота си, в който толкова бях изтръпнала от мъже и измами, че просто не ми пукаше. Въобще не очаквах някой да се влюби в мен и да подходи сериозно. Даже бях решила да си забременея и да си го гледам. Обаче - гледай ти какво стана...15 г откарахме.

# 248
  • Агент под прикритие
Все повече установявам, че има определена възраст, до която сме склонни да поемаме рискове за важните неща в живота - секс, брак, бременност. След тази възраст се почва едно мислене....,..,................................и с това си остават в повечето случаи.
Мога да ти дам пример за нещо, което се случва също толкова често, като това, за което писа: хора, поели въпросните рискове, след което идват тук и започват да пишат по разни форуми (като този) как нещата НЕ са се развили чак по начина, който те са си представяли в техните глави.
Общо взето, нещата в подобни случаи (с малки изключения) се въртят около това, което си писала ти и това, което пиша аз. Кой от двата ще избере човек, е въпрос на личен избор.
Още нещо: "важните неща" за теб са важни само за теб. Не е задължително да са важни и за другите. Пак въпрос на лично предпочитание.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 12:23 от AgentProvocateur

# 249
  • София
Не са важни?
Разбира се, винаги можеш да се посветиш на Бога, примерно.  
Да станеш велик учен като Нютон или Тесла.
Или просто да си останеш обикновен стар ерген/ мома, както става обикновено.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 09:49 от Free Agent

# 250
  • Агент под прикритие
Да, важни са... за теб и някой, който мисли като теб.
Или още един куп неща, които могат да ти дойдат на акъла. Да, напълно възможно.
Това също е вариант и е въпрос на личен избор.

# 251
  • София
Пак нищо не каза.
А, сега видях кой си.
Какво търсиш пък в тази тема?

# 252
Да, важни са... за теб и някой, който мисли като теб.
Или още един куп неща, които могат да ти дойдат на акъла. Да, напълно възможно.
Това също е вариант и е въпрос на личен избор.

Тия, дето ще стават Тесла, Нютон и намквоси, чий го дирят в маловажния за тях като тематика СО, търсещи валидация на социалните си странности и липси пред един катун непознати? Joy

# 253
Освен "Тесла и Нютон" в цитата е ясно и вярно посочено, че има куп други неща.

# 254
  • Агент под прикритие
Пак нищо не каза.
А, сега видях кой си.
Какво търсиш пък в тази тема?
Е, то и това твоето беше в стил "Дай да взема да пиша нещо, само и само да имам последната дума, без значение колко на място ми е поста", ама да си видяла да се оплаквам? Joy Всъщност се забавлявам, много хора ползват тази техника, като си мислят, че имайки последната дума, изглеждат по-умни в лицето на околните...
Посланието просто удобно го пренебрегна, ще ти го припомня: това, което е важно за теб, е важно само за теб, не е задължително да е такова и за другите !!!

Тия, дето ще стават Тесла, Нютон и намквоси, чий го дирят в маловажния за тях като тематика СО, търсещи валидация на социалните си странности и липси пред един катун непознати? Joy
Не знам "чий е", ама не вярвам да седнат да се изявяват като троли, подобно на теб конкретно. Обяснявах на колежката Ти как това, което е важно за нея, не е задължително да е важно за всички, ама това май си го проспала. Ама то нормално, те тролите точно се включват в едни ей такива моменти, ей така, просто скандала да става. JoyJoyJoy

Другарките и другари джедаи трябваше още преди няколко страници да са я запечатали тази тема...

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 08:15 от AgentProvocateur

Общи условия

Активация на акаунт