Нормално ли е да си девствена на 24?

• 25 202
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
Аз бях девствена до 25, нямах абсолютно никакви комплекси. Винаги съм била харесвана,просто не съм го правила,защото съм била...ахааа...на 99% готова за това,ама не... После се появи мъж,прие информацията супер естествено и нещата се случиха,когато го усетих аз. Не се притеснявай и стеснявай,а това за обсебването и влюбването и т.н. извинявам се,но тази информация и статистика от коя година е,защото вече над 15 годишни рядко се срещат девствени...Тоест в пика на пубертета,така или иначе момичетата са си леко лудички и побъркани. Аз лично не съм имала този проблем и го смятам за някаква мълва...Не знам..

# 376
Само като му прочетеш ника - той вероятно Е от уайт траша

от никъде не съм просто изказвам мнение.
А и е общоизвестна тайна за днешните деца. Просто Вие си затваряте очите или сте много позакъснели с информацията относнто днешните момичета

# 377
Посъветвах те да си смениш средата, но не слушаш. Явно сред уайт траша се чувстваш добре. Или пък, друго не си видял.

# 378
Само като му прочетеш ника - той вероятно Е от уайт траша

от никъде не съм просто изказвам мнение.
А и е общоизвестна тайна за днешните деца. Просто Вие си затваряте очите или сте много позакъснели с информацията относнто днешните момичета

Само ти ги разбираш нещата. Ние сме се родили с вчерашния дъжд и живеем на друго място 🤐

# 379
  • София
недевствените момичета на 12-14г. са с манталитета и средата на Сузанита и прочие чалгия.
има много други, огледай се.

# 380
недевствените момичета на 12-14г. са с манталитета и средата на Сузанита и прочие чалгия.
има много други, огледай се.
Да, може и така да е, но говоря, че и преди 30-тина години пак така беше, тогава Сузанита и чалга нямаше дори. Днешните момичета са още по... от преди. А и познавам не малко и момчета, които на тази възраст вече са го. правили.
Но си мисля, че преминахме към друга тема. Не знам защо повечето жени си затварят очите за неща, които много добре знаят Simple Smile

# 381
Много правилно са ти казали за средата. Тамън преди 30 г. съм била на 12 - в пети клас, в обикновено квартално училище. До седми клас само се подхилквахме и се дразнехме с момчетата. Най-много някой от тях да си изпроси целувка насила на 13-14 г. В гимназията истинско загаджване имаше вече на 16-17, даже и по-късно. Та наистина за голяма тиня става дума, ако на 12-14 се ч****.

# 382
Сузанита на гинеколог ли водихте?
Рони Ромеро кога @ба за първи път?
Чалгарията виновна?! Верно ли?

# 383
Масово 12-годишните наистина не мисля, че правят секс и не е реалистично число.  Ама истинско загаджаване да започва на 16-17, не е по-реалистично. Поне днес, за преди 30 години не знам.

# 384
Масово 12-годишните наистина не мисля, че правят секс и не е реалистично число.  Ама истинско загаджаване да започва на 16-17, не е по-реалистично. Поне днес, за преди 30 години не знам.
Аз когато бях ученик, момичетата на 16-17 вече правеха секс, сега предполагам започват малко по-рано.

# 385
Ти когато беше ученик....
Кога, с кой, къде?
Иначе не е интересно, а и връзка с темата няма без подробности и аргументи въз основа на тях:joy:

# 386
  • Варна
Момиче с на 12г.изглежда почти като дете . Още няма ясно изразени вторични полови белези . Едва ли ще изживее върховна наслада с неопитен пубер - онанист.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 23:04 от Viviana91

# 387
  • Наблизо
Направо се чудя къде съм учила и живяла,хем че ученичка бях преди 11 години.Дори най-изпадналите не бяха правили секс на 12.

# 388
Направо се чудя къде съм учила и живяла,хем че ученичка бях преди 11 години.Дори най-изпадналите не бяха правили секс на 12.

Лично аз не вярвам да започват още на 12 години, но на 14-15 е напълно възможно голяма част от момичетата да не са девствени.

# 389
 По мое време, като сме си говорили, бяха единици на 14-15 да са правили секс....е, вярно, елитно училище завърших, но...випуск 2011-та, да не каже някой, че е било преди сто века....така че, наистина, средата е важно нещо ✌

Общи условия

Активация на акаунт