Hercai/Вятърничав по ATV Тема 5

• 43 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • Яко в Матрицата...

"Оставете водите да спрат. Тогава ще видите отражението на луната и звездите в огледалото на собственото си същество." Мевляна
"Позволи на водата да утихне/да се избистри. Тогава ще видиш отражението на луната и звездите в огледалото на собственото ти съществуване."

# 181
Мда, защо съобщават къде отиват? Така ще се устремят към Русия и там сериалът ще свърши поради загуба на ГГ...Да дойдат в Лещен- да си наснимат и кой откъдето е...

# 182
Мда, защо съобщават къде отиват? Така ще се устремят към Русия и там сериалът ще свърши поради загуба на ГГ...Да дойдат в Лещен- да си наснимат и кой откъдето е...

hahaha hahaha hahaha Ми тъй я  Joy Joy Joy Joy

Благодарско  за оставените следи  bouquet

Дебнем ви от балкона  newsm08

# 183
В Лещен няма ли да стане калабалък? Не съм сигурна вече Trollface

# 184
Ако се разчуе пак- ще станем феномен в международния туризъм. Ама то трябва предприемчивост. На мястото на министърката на туризма сега им изпращам покана да дойдат на разноски на правителството. По- ефективно ще е от всяка рекламна кампания. После съвсем случайно “ ще изтече” информация в соц. Мрежи и voila!

# 185
Хахахааа, и в Лещен ще ги налазят като гледам Joy
Направо не спирам да се изумявам от цялата тази фенска истерия. И самите актьори изглеждат изморени, а Ебру на някои снимки с фенове даже ми се вижда притеснена. Умората и шока от случващото се й личат вече. Акънчо уморен и той, но го раздава по- самоуверено.
Тая сутрин, докато пиех кафе и минах през туитър останах втрещена като видях снимката на тоя/ тая де извадил/ а чашата му от боклука Flushed
И си викам "Бу не, яхууу". Майкъл Джексън ли възкръснА Rolling Eyes

И сега да не кажат, че няма да има серия, щото не са го заснели Smiling Imp Дано са напред с материала. Като гледам други сериали приключиха снимките за сезона.

# 186
Кика, аз видях и снимка на салфетка с лого на хотела, с която Акън се е избърсал. Жената я била купила JoyJoyJoy

# 187
Кика, аз видях и снимка на салфетка с лого на хотела, с която Акън се е избърсал. Жената я била купила JoyJoyJoy

Тая пък чак и купила... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 сополите му  Joy Joy Joy Joy

Аз вчера гледах една леля забрадена метър и петдесет, как се мъчеше да преметне ръка през рамото на Акън за снимка  Laughing Laughing Laughing Laughing чок комик.. гледката наподобяваше увиснала на едната си ръка маймуна на клон  Joy Joy Joy Joy

# 188

🤣🤣🤣

# 189
  • Яко в Матрицата...
Ох, цяло състояние била платила за тази салфетка, с която Акън си е избърсал носа Rolling Eyes Joy Ми кой я карал да я купува? Joy

# 190

Лелееее, Евеее Dizzy Face Това съм го подминала Satisfied
 Ни моА повечИии с тия Joy
То зор когато няма рейтинг, ама и сега зор Joy
Дано продуцентите се подготвят много добре за следващия сезон с подбора на местата за снимки и с опазването на реда около тях.
И в кръга на шегата, щом кърпичката със сополите на Акън е била скъпичка, продуцентите да обявят няколко чифта негови гащи за продан и направо ще си покрият разходите за стабилна охрана Laughing

# 191
Голям смях с тази салфетка Joy Joy Joy Такова обожание.
Ще вземат да го обожествят. Горкият Акън... Явно той ще поеме удара на фенската любов.

# 192
  • ... да усещаш мириса на море ...
Много дълго стана, затова спирам. Само че един въпрос ме мъчи. Защо Миран сам не й съобщи за това? Тя толкова пъти го пита дали има нещо, което не й е казал. Как пък не се сети, че може някак да е разбрала. Той дори не се замисли, не спря и не се запита какво иска от него Рейан. Като че ли за него този брак не съществува. И точно затова се замислих, дали пък наистина го има. Ами ако Миран и тогава е направил нещо и всъщност брака му с Гюна не е истински /но това го знае само той/. Определено ми се иска да е така, макар че съзнавам, че навлизам с сферата на фантастиката. Но пък нали това е приказка!

Аз пък друго се питам, как при условие, че майка й знаеше че е женен и му потърси сметка, когато дойде в конака, той си мисли че Рейян не знае за брка му Thinking

За него брака му с Гьонюл не е важен, защото баба му е казала трябва да се ожените и той го е направил, не е консумиран брака и той все още обича и държи на нея само като бртовчедка. Ако не беше действителен брак, той нямаше да казва "ще се разведа"

Стискам палци, цялата тази истерия да не се отрази на Акън и да го промени Hands Pray...

# 193
Скрит текст:

Лелееее, Евеее Dizzy Face Това съм го подминала Satisfied
 Ни моА повечИии с тия Joy
То зор когато няма рейтинг, ама и сега зор Joy
Дано продуцентите се подготвят много добре за следващия сезон с подбора на местата за снимки и с опазването на реда около тях.
И в кръга на шегата, щом кърпичката със сополите на Акън е била скъпичка, продуцентите да обявят няколко чифта негови гащи за продан и направо ще си покрият разходите за стабилна охрана Laughing

JoyJoyJoy

Галче, тази буля и аз я видях, ама ми се стори висока почти колкото Акън, дори се изненадах Joy

Ренку, благодаря за превода на Мевляна Kissing Heart

Тук можете да ударите едно рамо на Акън Ill

https://www.gecce.com/anket/turkiyenin-en-yakisikli-erkek-oyuncusu-kim

Ебру/Рейян и тази фенка са с почти еднакви тоалети Joy

# 194
Божкеееееееее, толкова ли си нямат личен живот тия кадъни, че по кофите ходят да ровят за мръсни салфетки?!?!?!
Ми, то от зоорлясали жени без работа, какво може да се очаква!!! Къде са им дядовците /такива като Насух/,мъжете, бащите, братята да им следят за поведението, а се мятат като не видели на Акън?!?!?! 
Защо не им вземат повече охрана, явно по двама на човек не са достатъчни.

Общи условия

Активация на акаунт