PANDORA - Тема 3

• 53 647
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Това в Moments two tone bracelet. В БГ сайта не виждам някакво конкретно наименование.
Благодаря. И това е нещо. Сега ще я порърся с това наименование, че майка ми, освен да не спя с нея и да не я мокря, друго май не е запомнила.

# 226
  • Варна
Moments е любимата ми гривна- здраво закопчаване, самата закопчалка е плоска, приляга по ръката, не като топките или цветето. Ето част от моите гривни и талисмани. На лампата не и е там мястото, но не съм правила размествания скоро.

# 227
Здравейте!
Получих тази гривна от родителите си.
Може ли, да ми кажете наименованието на гривната?
Гривната се казва Pandora Logo, и моята е същата/ без талисманите/
https://www.mcschmuck.ch/pandora-armband-logo-p-10408.html?gclid … QYBSABEgLMs_D_BwE
За тази гривна трябват задължително 2 стопера и тогава талисманите иначе без тях се нараняват талисманите. Така ми обясниха в магазина когато я купих и така направих.

# 228
  • Down south
Хм, странно, в гривната няма нищо различно от останалите, което да изисква  stoppers,  за да не се "нараняват" charms?
По-скоро търговски трик.
Всичко е индивидуален вкус и предпочитания.

Аз предпочитам да не ми "ходят" charms  и за това слагам clips, дъщеря ми предпочита да и се въртят нагоре-надолу, което за мен е крайно неудобно,  но на нея не и пречи.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 00:00 от Daylily

# 229
  • Лайпциг / Перник / София
Абсолютно съм съгласна с мнението на Daylily. Гривната по нищо не се различава от останалите, че да изисква някакъв специален начин на подредба и/или “задължителни” стопери, които да предпазват талисманите по някакъв начин. И според мен наистина са ви приложили някакъв търговски трик, за да си закупите посочените от вас бижута.
От къде сте ги закупила, poli_, ако е удобно да попитам?

# 230
Абсолютно съм съгласна с мнението на Daylily. Гривната по нищо не се различава от останалите, че да изисква някакъв специален начин на подредба и/или “задължителни” стопери, които да предпазват талисманите по някакъв начин. И според мен наистина са ви приложили някакъв търговски трик, за да си закупите посочените от вас бижута.
От къде сте ги закупила, poli_, ако е удобно да попитам?
Гривната я купих от магазин на Пандора Швейцария/Цюрих/
Тези 2 “зъбчета” ги нямат по-вечето гривни:
http://media.snimka.bg/s1/6417/039078946.jpg?r=2
На мен идеята от магазина ми допадна, защото моята кожа възприема “2-те зъбчета” като бодливи, дразнещи и не обичам да ми се движе Charma и да се обръща./лично мнение/

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 00:57 от poli_

# 231
  • Варна
Тези “зъбчета” позволяват да се “навие” талисмана до желаната позиция, с цел по-трудно придвижване и безопасност- да не падне лесно от гривната. Има обаче талисмани, които са по-широки и свободно преминават през тях. Въпрос на усещане, щом Ви допада да има два клипса, значи това е Вашият вариант, но не е задължително за този модел гривна.

# 232
  • Down south

И да няма "зъбчета" на модела гривна, пак могат да се сложат clips, които да спират движението и държат charms статични, това само информативно.

Това са два варианта, едната гривна има "зъбчета", другата няма. Мои са.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 20:13 от Daylily

# 233
  • Лайпциг / Перник / София
Може би аз не съм се изразила правилно. Искам да кажа, че вашият модел гривна по никакъв начин не се различава от останалите модели гривни със “зъбчета”. Всичко е въпрос на вкус и удобство на ръката, а не задължение как да се комбинира и конструира гривната! 😊✌🏻
Много хора, включително и аз до скоро, носят гривните си без клипсове. На мен честно казано на меката ми гривна не ми беше удобно, както със, така и без клипсовете 😂
Още не ми се е разширила явно достатъчно, след като сложих клипсовете и ми е малко по-стегната. Та всичко си е въпрос на удобство според мен. Лично на мен, най-удобна ми е твърдата отворена гривна. Хем е най-лесна за слагане, хем е свободна и почти не я усещам на ръката си. Но пък на някой друг, би му била неудобна, защото в твърда например.
Та така, точно правило няма! Simple Smile

# 234
  • София
Аз получих гривна на Коледа. После си взех една твърда и още талисмани. И чак сега разбирам за клипсовете.😄
Твърдата ми беше по-удобна, с много неща, но сега пък нося две меки с по 1-2 талисманчета.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 10:43 от Free Agent

# 235
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, подариха ми гривна на пандора, този базовия им модел който е. Сега обаче гледам едната която се казва "сребърна гривна любов". Можете ли да ми кажете коя е по-добра от към закопчалка? И дали бих могла да я сменя?

# 236
  • Down south
Безпокои ли те нещо в закопчалката или тази другата гривна ти харесва повече?
Като цяло закопчалките им са стабилни.

Относно замяната,  дано имаш подаръчна бележка или там, както се казва.

# 237
  • Plovdiv, Bulgaria
Като че ли ми харесва повече тази със сърчицето. Но пък имаше някъде коментари, че лесно се отварят някой..но не помня за кои ставаше въпрос. Иначе тя си седи в чантичката още, нито съм я разопаковала, нито нищо. Днес е взета. Просто се загледах в сайта в другите гривни, а пък аз си мерих само тази базовата им (поне аз така й викам де) Grinning

# 238
  • Down south
Reflexion линията имат най-голям проблем със закопчаните.

Ако ти харесва повече другата, иди и я смени. В крайна сметка, като я погледнеш, трябва да си доволна и да и се радваш.

# 239
  • София
Закопчалката сърце се закача и се отваря(ако нямате осиг верижка)
Моята приятелка си изгуби точно такава гривна,още не може да я прежали...

Общи условия

Активация на акаунт