PANDORA - Тема 3

• 53 665
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Гривната със сърцето се казва "Любов". Имам я от около година, никога не се е откопчавала. За по сигурно обаче още със закупуването на гривната купих и осиг. верижка и ми е спокойно :=)

Иначе никога не бях чувала, че ако няма клипсове, талисманите ще се наранят... Аз съвсем наскоро си купих клипсове, защото не ми харесваше движението на талисманите напред/назад.

# 241
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря за отговорите. Ще помисля още малко коя да е.

# 242
  • Варна
Ако слушаме изцяло съветите на консултантките, то гривните и талисманите трябва да си стоят в кутиите, за да не се износват и нараняват. При проблем с меш гривната ми бяха казали зимата, когато се носят якета и други подобни дрехи с ластик около китката, първо да свалям гривната, за да няма видиш ли натиск. Аз съвсем сериозно попитах, дали тази процедура трябва да я извършвам и когато съм на обществено място. Изгледа ме тъпо продавачката и млъкна.
Всяко нещо се износва и има нужда от поддръжка и сервиз. Нима другите бижута не се захабяват и нараняват при носене? Трябва редовно обслужване от бижутер- почистване, полиране, стягане на леглата на камъните, ако се налага наслагване на материал.

# 243
Вече не си спомням от колко години имам гривна ''Любов'' със закопчалка сърце.Не се е отваряла освен 1 път.От 5-6м. съм с осигурителна верижка.Мин.месец за първи път гривната се отвори,когато си изкривих ръката бъркайки си в задният джоб на панталона.Лошо ми стана.Осигурителната верижка попречи гривната и талисманите да изпаднат.
Цитат
Като че ли ми харесва повече тази със сърчицето
Щом ти харесва се снабди с осигурителна верижка.В момента има намалени.

# 244
  • София
Продължавам с постепенното запълване на гривната -
от тази вечер талисман Te Amo. Wink Hearts

Скрит текст:

# 245
# 246
  • Варна
Момичета, имате ли спомен кога горе-долу пускат промоциите 3 за 2?

# 247
  • София
По Коледа обикновено.
Аз искам да попитам колко е доставката от Силвъркорт от сайта? Знам, че над 200 лева е безплатна, но съм си харесала само 2 намалени талисманчета. Не ми се ходи по магазините.

# 248
Миналата година бяха на черния петък ноември месец.

# 249
  • Down south
Преди около два месеца в България имаше подобно намаление.

При нас (САЩ), сега, за началото на учебната година, към средата на август правят намаление. Обикновено с покупка на определена стойност, получаваш бижу, кутия и т.н.
Ако някой се интересува, ще го отбележа, като информация.

# 250
  • София
Момичета, и аз във вашите редици.

# 251
  • Пловдив
Миналата година имаше и 3 = 2 през лятото ( юни / юли ), като важеше и за намалени артикули, освен на черен петък.  Аз това си чакам, сега не се изкушавам нещо...

# 252
  • София
Продължавам...някой да ме спре. Sweat Smile
Талисман Съкровена мечта добавен.
Скрит текст:

# 253
  • Down south
Не знам, кой е този charm, но комбинацията е много приятна.
И ако ти не се спреш сама, няма спиране.
 Тъжно, но факт.

# 254
Когато си купих първата гривна, купих един талисман, втори, трети... десети. Взех втора гривна, още няколко талисмана и изведнъж реших, че не искам повече, спрях да нося и двете гривни. Няколко месеца не ги поглеждах. И какво ми стана преди около месец, купих нови три гривни и талисмани и след покупката на последната пак спрях да купувам и нямам тръпка да го правя, но си ги нося засега.

Общи условия

Активация на акаунт