Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 30

• 12 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Проблемът си остана проблем. Нямаше решение. Но трябваше да отвори очите на Санса относно Джофри или поне да и подскаже.  Но това не го усетих и в книгата. За мен не защитаваше сляпо годеника си,а собствените цели. 

# 316
  • Чужбина
За скакалци и сенешали нищо не мога да кажа, защото главите на Денерис ми бяха най скучни и нищо не помня.
И на мен ми бяха адски скучни, чаааак не ми се четеше.

Но попрочетох по форумите това онова, за да се задълбоча малко. А и Есме ми каза за есетата, които Мартин е одобрил:

https://meereeneseblot.wordpress.com/2013/09/27/untangling-the-m … oned-the-locusts/

След малко ще пиша, на кои герои се оприличавам.

# 317
Тогава Сансените цели бяха да му стане жена и той да я обича, така че да съгласна съм.
Затова писах, че е наивна, случката не и отвори очите, после той пак я забаламоса  и тя повярва, че е принца от приказките.

# 318
  • Чужбина
Кажете някоя клюка за Ашара Дейн. Имало ли е родено бебе, нямало ли е?

Били ли са наистина влюбени с Нед Старк?

# 319
Оооо, една от "любимите" ми теми 😄. Всеки си интерпретира ситуацията според неговия житейски опит. Колкото и да ми се иска с Нед да са били влюбени, най вероятно Ашара е искала Брандън Старк.

# 320
  • Чужбина
А бебе имало ли е?

# 321
Аз си имам теория за Ашара, споделяла съм я тук. Мартин не е разрешил да се пише много, много за Дейн и Звездопад когато е писан Светът ( това го каза съавтора на книгата в едно интервю), затова очаквам изненади там.

# 322
Didi-твоята теория беше, че Регар е искал бебе от нея, за да изпълни пророчеството, нали така?

Eli- бебе почти сигурно е имало.

Много са интересни Дейн, да. И аз очаквам някакви изненади.

# 323
  • Вестерос
Каква ти беше теорията?

# 324
Почти, но да мисля че Ашара е имала вземане даване с Регар и детето и е от него.  Държанието и на турнира в Харанхъл е като на изоставена жена, опитваща се да накара любимия да ревнува. Това дали Регар е искал дете от нея е само догадка на база потеклото и (Деин са от първите , като севера).

# 325
  • Чужбина
Да, но Баристан вика, че бебето било момиче.

А това Баристан отде го знае?

# 326
Баристан е бил влюбен в нея, но това което знае е от клюки, не е бил свидетел. Имаше още някой който знаеше нещо по въпроса, не помня кой. Ако  е от Регар а той е мъртъв и Баратеон печели, Дейн като нищо може да са скрили истината. Факт е, че когато Нед отива да върне меча, Ашара е жива и дойката на Джон е от Звездопад.

# 327
  • Чужбина
Да, но има теории, че Ашара е всъщност майката на Алирия, която се води нейна сестра.

Но ако е така, тогава Брандън трябва да е бащата.

Лемор = Ашара?

Оф, трябва да го помисля.

# 328
Много малко информация има за бебето на Ашара и за Алирия.
Защо Брандън да е баща на Алирия? Ако са представили бебето за сестра на Ашара пак всеки може да е бащата. В Дорн да си копеле не е като на север. Има си всички преимущества, защо им е да крият копеле, освен ако заради бащата може да му разбият главата в стената.

# 329
  • Чужбина
Предполагам, че тази теория е заради споменаването на това, че бебето е момиче, а също така и заради това, че някои твърдят, че бебето е откадното, т.е. не е мъртвородено.

По въпроса за Септа Лемор - какво знаем за нея:

- по-възрастна от 40 години
- не е истинска септа
- родила е дете
. има тайни
- не се притеснява да показва голото си тяло
- има тъмна коса

Общи условия

Активация на акаунт