Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 30

• 12 514
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ти пък Дези, какви екзестенциални въпроси за сериала задаваш. Кой ти мисли какъв е Бран. За тях нещата не са толкова сложни, както си пролича.

# 76
у дома феновете сме повече от един Grinning и днес едната ми девойка ме пита следното: "Защо в игра на тронове Оберин го наричат "принц Оберин " (Доран Мартел също), а всички от другите 6 кралства са лордове?", аз не мога да й отговоря, а вие?

# 77
у дома феновете сме повече от един Grinning и днес едната ми девойка ме пита следното: "Защо в игра на тронове Оберин го наричат "принц Оберин " (Доран Мартел също), а всички от другите 6 кралства са лордове?", аз не мога да й отговоря, а вие?
Защото Мартелите са си запазили титлата принц след като са се присъединили към 7те кралства. Но, не са по висшестоящи от другите лордове.

# 78
Ти пък Дези, какви екзестенциални въпроси за сериала задаваш. Кой ти мисли какъв е Бран. За тях нещата не са толкова сложни, както си пролича.

Laughing

Ако Мартин е казал, че това е края- Бран на трона, а Джон зад Вала, се отваря широко поле за спекулации.

# 79
Крал Дерон Втори, приобщил Дорн към седемте кралства, чрез два брака и договор, който дава право на дорнските принцове да си запазят титлата.

# 80
Взех решение за кой да гласувам, но то е условно, тъй като любопитството ми е свързано с всички герои .
Линията на Бран, мисля, че там ще има много повече от това да стане просто крал и изобщо си мисля, че през неговите очи ще видим Другите и ще научим повече за тях.

Сам, просто няма как, винаги съм запленена от тези, които се интересуват от исторически съчинения....

Аря, тя ми е любимка....

# 81
Крал Дерон Втори, приобщил Дорн към седемте кралства, чрез два брака и договор, който дава право на дорнските принцове да си запазят титлата.

Той ли беше любимеца на Джон? Когато е играел с Роб си  представял, че е той. И Роб му казал, че не може да е Дерон, защото е копеле...
И затова си мисля, че и Дерон може да са го кръстили, а не Егон.

# 82

Той ли беше любимеца на Джон? Когато е играел с Роб си  представял, че е той. И Роб му казал, че не може да е Дерон, защото е копеле...
И затова си мисля, че и Дерон може да са го кръстили, а не Егон.
Не беше ли Емон, принца на водните кончета, или бъркам? 😂

# 83
Всяка сутрин се бяха упражнявали заедно, още откакто проходиха: Сняг и Старк, въртяха се и се удряха из дворовете на Зимен хребет, викаха си и се смееха, понякога и ревяха, когато нямаше кой да ги види. Докато се биеха, не бяха момчета, а рицари и славни герои.

— Аз съм принц Емон, Рицаря на драконите — провикваше се Джон, а Роб му отвръщаше:

— Добре де, аз пък съм Флориан Глупака. Или Роб ще каже:

— Аз съм Младия дракон! А Джон ще отвърне:

— Аз пък съм сир Риам Редвин. Тази сутрин той извика пръв:

— Аз съм лорд Зимен хребет! — Извика, както го беше правил сто пъти досега. Само че този път, този път, Роб отговори:

— Не можеш да бъдеш лорд Зимен хребет, ти си незаконороден.

Милейди майка ми казва, че ти никога няма да бъдеш лорд на Зимен хребет.

„Мислех, че съм забравил това.“ Джон усети кръв в устата си от получения удар.

Накрая Холдър и Коня трябваше да го издърпат от Емет Железния. Щурмовакът седеше замаян на земята с поломен на трески щит, с кривнато на една страна забрало, мечът му бе отхвърчал на шест крачки през двора.

# 84
  • Вестерос
Мен ме е страх, че след този милионен вой Мартин ще се уплаши и ще се откаже от книгите.  Shocked Sad
Глупости

# 85
  • Русе
Той няма да се откаже (по-скоро ще умре, отколкото да се откаже – както преносно, така и буквално), но за наше съжаление вчера отново се е произнесъл в блога си покрай разни други свои мероприятия и пътешествия, че още работи по „Вековете“.

За която отново специално акцентира, че не е готова.

# 86
  • Пловдив
Стига бе, тоя ни се подиграва вече, 100 странични неща написа, има две дето трябва да напише и ги пропуска. Продължавам значи да се моля, да доживее да ги напише Sad

# 87
Еееее. Стига деее. По една страница да беше писал на ден, щеше да има време и да я пренапише. Кой знае колко човека работят заедно с него, за да не куца историята. След този смотан финал ми се щеше да чуя точно обратното.

# 88
  • София
Мен ме е страх, че след този милионен вой Мартин ще се уплаши и ще се откаже от книгите.  Shocked Sad
Глупости

дано да са глупости, дано.  Praynig
п.п. в замунда са качили пълния саундтрак с всички сезони  chef

# 89
не можах да се въздържа

Блекфири или Таргариени- вие изберете

Общи условия

Активация на акаунт