Светът на Дж. Р. Р. Мартин и Песен за огън и лед - 30

• 12 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Чужбина
Откъде се появи това, че Ренли е би?

Самият Станис каза, че Марджъри ще си остане винаги девица. А Ренли тогава го нападна с външния вид на дъщеря му.

Ренли не спи с жени. Марджъри го уважаваше, защото не бе лош човек, а и бе любим на брат й. Лорас много страдаше за Ренли.

Откъде изкочи това, че Лиза си внушавала, че Санса е заплаха за нея? Много ясно, че като жена на Кутрето, вижда, че той е привлечен от Санса. То трябва да си някоя сляпа жена, за да не разбереш, че мъжът ти не гледа на Санса като на дете. А след като видя целувката ... , беше ясно като бял ден всичко.

# 241
  • Вестерос
За Ренли Джон отказа да ми каже защо е би Grinning

# 242
И аз питах, но и на мен не ми разясни.😁

# 243
  • Варна

Таена спомена, че в брачната им нощ с Марджери е участвала в събличането му пред спалнята. И Ренли изглеждал напълно готов да осъществи брачните си задължения... така да се каже..

# 244
  • Чужбина

Таена спомена, че в брачната им нощ с Марджери е участвала в събличането му пред спалнята. И Ренли изглеждал напълно готов да осъществи брачните си задължения... така да се каже..

Така беше. Но аз не й повярвах на Таена, защото тя винаги казваше неща, които ще се харесат на Церсей.

Ходът на Церсей с Марджъри беше много фал-ход. Такова нещо се прави, само ако си чист като сълзица и няма нито един жив човек на планетата Земя, които да разкаже за креватните си изпълнения с теб или да те обвини в това, че децата ти са от брат ти.

С това си изпълнение, Церсей настройва всички Тирели с/у себе си, което от своя страна застрашава Томен.  ooooh! ooooh! ooooh!

Но Церсей си мислеше, че е Тивин с цици и че може да управлява, заобиколена от врагове.

Байдъуей, леля Джена и на мен ми е любима. Жалко, че я нямаше в сериала.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 15:52 от Eleonora_27

# 245
Вчера четох главата на Тирион, след събитията на Червената сватба. Та Тивин се изказа, че за него девствеността на Марджъри е от изключително значение. Зачудих се кво го бърка толкова? По- късно ще намеря цитата и ще го сложа, дано не забравя.

# 246
  • Чужбина
А това за Марджъри и Пицел - абсурд Мардж да е искала чай от Пицел. Трябва да е малоумна, а тя определено не е.

Освен това, Мардж не е знаела за плана на баба Олена по отношение на Джофри. Баба Олена трябва да е малоумна, за да й е казала преди това. А баба Олена определено не е малоумна.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 22:01 от Eleonora_27

# 247
Именно. Защо и е на Олена да казва на Марджери? Девойката може и да е хитруша, но все пак е много млада и е опасно да я въвличат в заговор за убийство на крал. На всичкото отгоре е булката и ще седи точно до него. Важна е реакцията и в момента на "задавянето" и след това. Ако нищо не знае, толкова по - ужасено ще се държи и никакви подозрения няма да паднат върху нея.

Последна редакция: сб, 25 май 2019, 22:33 от EsmeWeatherwax

# 248
  • Чужбина
Иначе за анкетата:

Най- най- най- най-много искам веднага да разбера за Джон. Това ми е на първо място.

После искам за Джейми и Бриен - интересно ми е, Бриен какво точно ще направи. Очевидно е казала "Меч", за да спаси Под.

И после Сансето и Кутрето.

За останалите неща имам повече търпение.

# 249
  • Вестерос
Джон и на мен ми е на първо място. Ще е гавра първите 100 страници да са всякакви други глави , но не и от Вала Sad

# 250
  • Чужбина
Джон и на мен ми е на първо място. Ще е гавра първите 100 страници да са всякакви други глави , но не и от Вала Sad

Честно казано, първо за Вала ще чета. Ако ще да е след 200 страници.

# 251
  • Вестерос
Аз не прескачам , но със сигурност ще го направя и аз това

# 252
Тивин :- — Млъкни, Церсей. Джофри, когато враговете ти се опълчват, трябва да им поднесеш стомана и огън. Но когато паднат на колене, трябва да им помогнеш отново да се изправят на крака. Иначе никой никога няма да прегъне коляно пред теб. И този, комуто се налага често да казва „аз съм кралят“, всъщност не е никакъв крал. Ерис така и не го разбра, но ти ще го разбереш. След като спечеля войната за теб, ще възстановя кралския мир и кралската справедливост. Единственото, която сега ме интересува, е девствеността на Марджери Тирел.

Щом Тивин е имал съмнения, че Ренли може да си е свършил работата... Според мен няма кой знае какво значение бисексуален ли е Ренли и девствена ли е Мардж, просто ми направи впечатление колко е важно за Тивин и се зачудих защо.

# 253
  • Варна
Аз го тълкувам, че го интересува сватбата и консумацията, за да се подпечата съюза. Още повече,.че Тирион не консумира своя брак - и от жалост към Санса и напук на баща си.
Смятате ли, че Тинин е доволен от смъртта на Джоф? Не казвам, че пряко е замесен, макар че и това ми мина през главата. Не е в стила му, но е имал вземане-даване с един луд крал вече. А настойничество на Томен означава години спокойно управление.

# 254
Тивин е практичен. Със сигурност е прозрял, че с Томен ще му е по - лесно.

Нормално е да иска Марджери да е девствена. Това си е в реда на нещата в Мартиновия свят.
И едва ли е знаел нещо за Ренли.

Общи условия

Активация на акаунт