Кой какви сериали гледа? Новини, премиери, обсъждане - тема 23

• 31 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Все още не ми е станал много по-интересен. Дори мога да кажа, че съвсем в началото ми харесваше повече. Вече съм на втори сезон - има много пропуски в сюжета, но са ми казали, че рязко се оправя, така че S2Е8 все още чакам, но ще дочакам! Имам време. Grinning

Респект за търпението! Аз сигурно няма да успея да чакам толкова.

И все пак ... защо тоя сериал е толкова хвален и прехвален?

Надявам се търпението ми да бъде възнаградено и да разбера Grinning

# 706
Касата все още не е подновен за 4-ти сезон. Вероятно ще бъде, защото е един от най-гледаните сериали на Нетфликс - стискаме палци да е сигурно!

# 707
Субективно е - за Breaking Bad. За мен е невероятен сериал, гледахме го заедно с мъжа ми, на него също много му хареса.

# 708
Респект за търпението! Аз сигурно няма да успея да чакам толкова.

И все пак ... защо тоя сериал е толкова хвален и прехвален?
Може би заради мнoгoто наркоманчета, които се кефят на учителя по химия как започва да готви амфетамини. И разправят на приятели и познати колко як е филма. Така се разчува за него и печели и други фенове.

Или заради зрителите, които се радват на някой като главния герой, който от добър човек се трансформира в зъл. Идентифицират се и те с него и го гледат с интерес.

Феновете на моралните дилеми също може би намират нещо интересно в сериала. Всеки човек си е задавал въпроса какво би направил ако му кажат, че му остават месеци живот. И дали би направил нещо неморално като производството и продажбата на наркотици примерно, за да обезпечи семейството си.

И аз се чудя какво толкова му намират в Breaking Bad. Аз успях да изгледам целия първи сезон заради мнoгoто хвалби от познати и тук във форума и добрите оценки в imdb, но спрях дотам. Действието се развива прекалено бавно за моя вкус, а и по 5 минути на епизод да гледам как някой повръща кръв и кашля - не мерси. Ако искам да се депресирам предпочитам да си пусна The Leftovers или нещо друго за самоубийци. Този 13 Reasons Why бива ли го или е само за тийнове?

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 17:32 от skybye

# 709
13 причини е точно за самоубийци))

# 710
  • София
За Криптон можело да има спинофф Lobo

За шестия братовчед по лелина линия на Супермен вероятно ... хахаха

# 711
  • UK
Криптон няма да има спиноф, още като го прекратиха казаха, че и спинофа са зарязали. Причините пък в следващия сезон ще разследват убийството на един от главните герои в първите два сезона.

# 712
  • addicted
Mindhunter е наличен целият в Нетфликс.

Краят те оставя с
Скрит текст:
ужасно чувство на неудовлетворение. Толкова е безнадеждно, нечестно - направо е вбесяващо.
Но това са истински случаи, толкова.
Като цяло сезона не ми хареса колкото предишния, беше обичайното разследване на заплетен случай, като кръпка отделно вървяха личните драми на всеки и в крайна сметка се питах някои неща защо изобщо ги гледахме. Беше странно.

Yellowstone е брутален в последните епизоди, хем нямам търпение,  хем ме е страх да гледам този четвъртък.
Някой от гледащите спомня ли си дали е споменавано
Скрит текст:
Бет защо толкова много мрази Джейми. Нещата, които му каза в последния епизод бяха супер жестоки, мисля, че съм пропуснала в какво точно го обвинява.

# 713
някой знае ли,дали сериалите от Нетфликс,ги има в торент сайтове или не се качват

# 714
  • Вестерос
Кой те интересува? Има ги мисля, че всичките.

# 715
Yellowstone е брутален в последните епизоди, хем нямам търпение,  хем ме е страх да гледам този четвъртък.
Някой от гледащите спомня ли си дали е споменавано
Скрит текст:
Бет защо толкова много мрази Джейми. Нещата, които му каза в последния епизод бяха супер жестоки, мисля, че съм пропуснала в какво точно го обвинява.

Скрит текст:
Защото е отраснала в среда на сурови мъже, а той е мекушав и ги дъни баш когато ги атакуват от различни страни. Виж, че те са готови да убиват за да си защитят ранчото, а той тръгна да ги издава на онази журналистка.

# 716
Кой те интересува? Има ги мисля, че всичките.

искам да гледам ,,Защо жените убиват,,-мисля,че още не са го излъчили,затова питам по принцип дали ги качват.

# 717
Всичко на netflıx може да се открие по торентите и онлайн сайтове, само hbo всичко ограничават. Ще взема да спра да им следя нещата, че се ядосвам. С триста зора намирам новите сезони.
За щастие само новия сезон на Insecure чакам да пуснат по hbo и то кой знае кога ще е.
Сега търсих Poldark и видях Why women kill. Сетих се за него, трейлъра ми беше малко смотан. Smile
https://www.dizibox.pw/why-women-kill-1-sezon-1-bolum-izle/ - с турски субтитри и англ. аудио.

# 718
HBO GO е само няколко лв допълнително към месечната такса за цифрова/кабелна услуга,предпочитам да си платя и да гледам с кеф,все пак не става въпрос за повече от 10 лв на месец

# 719
  • Вестерос
Почвам да подготвям темата, може да ви пусна да видите пак текущите.

Щяло да има сериал прикуел на Practical magic!

Общи условия

Активация на акаунт