GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 30 162
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Много ми беше приятно тук.Съжалявам,че късно ви открих.Още ми е гадно за нескопосния финал.Каквото,такова!
Прекрасни Елеонора,Вечерница,Лорд Сняг,Коронис,Диаволо,Хексе,Есме,боб99,Тифани и всички фенове на сагата! Heart Eyes Hug
След подигравките,които отнесох от мъж и приятели,как пък един не гледа сериала,вече се връщам към нормален ритъм на живот.
Радвам се,че споделях тук с вас и ме изтърпяхте.Вие сте много начетени и интелигентни млади хора,беше удоволствие да ви чета!
Север завинаги! Heart Eyes
Феновете на Денерис да не четат! Mr. Green

# 751
  • Вестерос
Славче ,може да се засечем и в други теми Simple Smile

....

# 752
И друго нещо, което ме ядосва - всички се телепортираха за секунди последните два сезона, ама Джон трябваше да изкачи всяко едно стъпало. Всеки път, като спреше, се чудех дали е стигнал. Не, пак нагоре. То беше по-дълго от пътуване от ЗХ до КЧ.

# 753
  • Дивата природа
Актьорите към зрителите ~ Вие сте добри хора, благодаря:

Тирион : Влизам в kypBapHuk с медена пита & магаре...
{нецензурирано}
Скрит текст:
...
мадама : Какво искате?
- Жена... моята ме напусна.
- По каква причина? И защо сте с пита и магаре?!
- Жена ми намерила Джин в бутилка (НЕ алкохола, а Дух от Изтока ; ) който изпълнява три желания. 1-вото: Дом, достоен за кралица - и духът поднесъл пчелна пита* (подобаващ за Пчела-майка=царица). 2-рото: искала най-хубавото дупе - и получила проклето магаре* ("омоним" с англ. вулг. дума за "зaдниk" - аrsе, и разговорната за магаре - аss ; )
- Ами 3-тото желание?
- Искала xy-ят ми да ми стига под коленете...
- Не е толкова лошо!
- Не? Бях висок 180 см, а сега съм джудже* (за да са му краката според оная му работа, по-къси - а не обратното!)

+Бонус с БГ *игра на думи*
(Човек, искащ мъжко дете): Искам син!
...и му станал син - членът му.

# 754
От фейса 😂

"Финалът е като на Евровизия - накрая печели някой в неравностойно положение без да е направил нищо!"

# 755
Примерна анкета

: от кой дом бихте искали да бъдете?

А в коментар ,  защо е това изборът Ви ?

# 756
# 757
  • 221B Baker Street

# 758
Когато Тивин питаше Томен: "Какво прави един крал добър?",  никога не стигнаха до извода, че е разказването на истории или приказки.

# 759
  • София
Здравейте.
Много пусто и тихо.
Живота си продължи, точно както във Вестерос.

Нов Вестерос

В темата е тихо... и спокойно
С Нов Крал.. сдоби се Вестерос
Дрогон... на някъде... замина
Не сам... а с майчица любима

Там някъде сред Вечните поля
Хал Дрого взира се да види
Отново пак любимата жена

Сансита в Зимен Хребет е сега
Дърва притуря в камината...
И чака... гости важни от града

Защото Джони...... е на пост
Далече пратиха го пак на Вала
Да дебне за... неканен гост

Полюшват кораб... морските вълни
Разглежда Аря... стари карти
В тефтер записва... морски ширини

Какво ли правят Брон и Тирион
Навярно пишат новата История
С жени и вино, вино и жени

# 760
Бат Мартин последно казал че края в книгите щял да е различен:
https://www.insider.com/game-of-thrones-finale-george-rr-martin- … uffer-pop-culture

# 761
  • Чужбина
Бат Мартин последно казал че края в книгите щял да е различен:
https://www.insider.com/game-of-thrones-finale-george-rr-martin- … uffer-pop-culture

Нали писахме преди няколко страници, че това не е вярно.

Прочети хубаво, какво е казал Мартин.

# 762
  • 221B Baker Street

# 763
  • Варна
П.п. Санса от къде знае, че той не може да има деца? Изследвания му е правила, пращала го е на курва да види дали може да го вдигне? Сори че съм груба, все пак троновете коментираме. Някои инвалиди са напълно сексуално способни, по-рядко не са.
Сигурно той и е споделил. Wink Вероятно е безчувствен от кръста надолу, не само краката.

# 764
  • София
Току-що изгледах филма и идвам да си кажа Simple Smile
Самият епизод ми беше тежък. С тези самотни актьори в едър план, които ходят сред руините в преживяването на личната си драма. Никаква динамика. Единствената силна сцена беше с дракона и Денерис.
И съдбата на Джон беше зловеща. Несретник тръгна, несретник приключи, а толкова любов имаше в него. И съм ядосана, че уби Денерис. Не му отиваше това решение. Не му отиваше силата, с която го стори и после болката , с която попита Тирион дали е постъпил правилно.
Връщам се да прочета какво сте писали назад и дали само аз смятам така Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 02:50 от Marisha*

Общи условия

Активация на акаунт