GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 778
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 225
Ако можех да плача на филми, единствената сълза този епизод щях да пусна за
Скрит текст:
Дрогон.

# 226
  • Бургас
Прегледах на бързо епизода
Скрит текст:
Джон го пратиха на вала, за да замият положението и да запазят мира между родовете. Но той не остана там. Той поведе "диваците" на на север от вала. Един вид Джон остана the king beyond the wall. Това не е като да иде на вала и се усеща на място. Разбиха момчето, но пък той е там където му е мястото. Това изглежда съвсем различно и ми хареса.
Успяха хем да убият Денерис, хем да намерят място на Джон. придадоха на Дрогон дори и мисъл. Изгори онова, което уби майка му.
Останалото си беше пълен тъпизъм, Дисни и простотия. Няма да коментирам как Сам изтипоса книгата на масата.....пълен потрес.

# 227
Изгледах. Някои неща ми харесаха, други - не:
Скрит текст:
Дана - мъчно ми стана за нея. Не съм я искала за кралица, но пак е гадно. Влезе си в някакъв нейн свят и умря в него.
Джон - единствените му хубави сцени бяха със Старките. Изобщо не трябваше да го има разговора с Тирион.
Радвам се, че накрая се усмихна. Не знам, дали ще заживее с диваците, или ще се върне на Вала, но се надявам, че ще направи поне едно гости на Санса. 😂
Санса - много се радвам и за нея. Много красива беше на коронацията 😍, но пък остана сама, без Бриен, Аря, Бран, Джон. Може пък да си намери някой лорд. Само това и остана - да създаде семейство.
Аря - и за нея се радвам. Не съм си мислила, че ще остане с Гендри. Обаче и тя трябва да ходи на гости на сестра си. 😀 След 2 - 5 - 10 години все ще се върне.
Бран - не знам защо го избраха за крал. Ще има мир докато е жив, а после? Дано да вземе да наложи демокрацията стъпка по стъпка.
Тирион - според мен трябваше да умре. Твърде много грехове, а пък го направиха Ръка. Тук съм недоволна.
Давос - той трябваше да е Ръка. 😁
Бриен и Под - добре завърши за тях.
Брон - лорд, ковчежник, целия Предел негов 🤣🤣🤣 Най - големия късметлия в 7те кралства.
Сам - браво и на него, уреди се.😀

Като цяло беше красив епилог. Имаше страшно много нелогични неща. Вече сте ги написали. За мен монтажът със Санса, Аря и Джон отсрами малко епизода. 😄
Определено той ми е любимата част.

# 228
Скрит текст:
   Не ми стана мъчно за Денерис , но се разплаках, защото ми стана жал за Дракона. Той излезе най - умният , най - състрадателният и най - добрият... Sad
А Бран идеята иска явно да убие Дракона , вместо да го остави намира. Тъй ли не можа да умре , аман , мразя то.
Цялата история на тъпите Старки. Не ме интересува,  че изстрадали .. И други Не родове изстрадаха ама умряха и се затриха.. възможно най - лошите останаха от Старките (без да броим Аря)..

ДРОГОН, Дрогон Cry
[\Spoiler]

# 229
Да приемем, по твоята логика, че
Скрит текст:
Снаса я е изместила. Разцепи Седемте кралства, има си свое и ще седи повече от ден. Пак пророчеството е изпълнено в някаква степен Simple Smile

Санса,
Скрит текст:
ее я е изместила, защото за да те изместят, трябва някой да седне на ЖТ. иначе може и половината Вестерос да контролираш - файда няма. ти си един сепаратист. И Дорн  си имаха автономия, и те са имали кралици, които са ги управлявали, но не може да се каже, че изместват някого. Иначе за Санса и това е успех - безсъмнено

# 230
  • София
Ако можех да плача на филми, единствената сълза този епизод щях да пусна за
Скрит текст:
Дрогон.

Скрит текст:
Много тъжен момент, истински и те хваща за гърлото:disappointed_relieved:

# 231
Малко закачки
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 май 2019, 12:19 от Вечерница

# 232
Скрит текст:
Искам да знам дали трона е от язово дърво. Още не съм сигурна кой посади Бран в Чертога.

# 233
  • София
След Брекзит си имаме и
Скрит текст:
Северекзит
  Laughing

# 234
Принцът на Дорн нали беше умрял о.О как така е жив о.О

# 235
  • Варна
Mondiso, той язди дракон ПРЕДИ да се огласи, че е Тарг. Дотогава и тоя самия не знаеше.

Въпросът ти бе не кога е разбрал, а каква е ползата от това, че е Тарг. Ето това е ползата - язди дракон. Независимо дали знае или не, че е Тарг. Защото само Тарг може да язди дракони. За това и му се размина  сутринта от дракона Wink

Мързи ме да връщам назад и да търся как точно съм го написала и се извинявам, ако не съм се изразила правилно, но идеята ми беше каква беше ползата, че ОГЛАСИХА, че е Тарг, а не каква е била ползата, че изобщо е Тарг. Можеше и да се премълчи произхода му, от огласяването ползи не видях, освен, че Варис умря (сори на феновете му, но на мен ми беше изключително неприятен от самото начало та до края, затова за мен е полза). Отделно точно както каза някой, това само вся раздори сред двамата Тарги и доведе до изключително кофти последствия, а ползи - никакви.

Скрит текст:
Щеше да има полза, ако онзи мухльо накрая беше седнал на трона.

# 236
  • 221B Baker Street

# 237
И аз съм със смесени чувства.
Джони, много задълбаваш, човек. Според мен пророчеството за Церсей се сбъдна по един или друг начин. Реално погледнато Марджъри й отне контрола върху синовете й, нищо, че накрая я взриви. Дани я свали от власт, избивайки всичко и отнемайки бъдещето й с детето и т.н. Та айде стига по тази тема. Бая неща се казаха и в сериала за пророчествата.
Относно епизода:
Скрит текст:
Много беше трогателна сцената, в която Джон уби Денерис и когато Дрогон се появи. Аз съм от феновете на Денерис, но Джон взе правилното решение да я убие. Ще повторя, че за мен Дани не е луда, но вече беше започнала наистина да се има за Бог.
Има наистина много дупки, много неразгърнати истории и много нелогични неща.
Джон действително този сезон беше просто един статист, репликите му бяха от плоски до най-тъпи.
Радвам се за Старките - Санса е кралица на Севера, както трябва да бъде, ще се справи блестящо; Аря е свободна душа и направо си умрях от кеф, когато ни показаха, че продължават да приемат Джон за свой брат и когато заплаши Яра, че ще й пререже гърлото, ако продължава да настоява за смъртта на Джон.

Повечето неща, които не ми харесаха сте ги коментирали, та няма смисъл да се повтарят.

# 238
Огласиха произхода на Джон като коз срещу Денерис. Те не я искаха на трона. Нито Санса, нито Варис, нито Тирион.
И тримата предпочитаха Джон като владетел.

# 239
Огласиха произхода на Джон като коз срещу Денерис. Те не я искаха на трона. Нито Санса, нито Варис, нито Тирион.
И тримата предпочитаха Джон като владетел.

Скрит текст:
И накрая е изгнаник. Аз лично не го харесвам , но ми стана мъчно за него. Егати нещото.

Иначе никой не ме отрази за принца. Ясно си спомням ,  че сакатият принц умря, пък сега жив ! [\Spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт