GoT 39 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Кралица на пепелища /19.05-26.05/

• 29 825
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 240
Принцът на Дорн нали беше умрял о.О как така е жив о.О

Явно е друг. И актьорът е друг.

# 241
  • 221B Baker Street
Ами, нов принц е! Нали го споменаха няколко пъти в сезона - новият принц на Дорн!

Скрит текст:

# 242
Принцът на Дорн нали беше умрял о.О как така е жив о.О

Явно е друг. И актьорът е друг.

Преди битката с Церсей бяха казали, че има нов принц на Дорн и подкрепя Денерис. По време на срещата им за военна стратегия.

Връщам се да ви чета и после ще споделям впечатленията от финала.

# 243
Не знам кое му е новото , абсолютно същият е и даже го взех за сакат и болнав. Grinning

# 244
Аз съм разочарован. От епизода и от финала като цяло.
Познах и 2те анкети де.
Скрит текст:
Горчив за феновете на Денерис. Сладък за тези на Старк.
20 минути въвеждаща сцена, ходене бавно, гледане тъжно. Накрая Денерис умря за 30 сек... Нистина опияни се от победата, превърна се в тиранин, но за това са виновни само Тирион и Варис.
Когато пипна трона но не седна, с оглед на речта и преди това за освобождаване и на другите континенти, за миг ми мина мисълта, че ще каже на Джон, ето ти трона аз отивам на изток.
Свърши им мръсната работа и го отнесе, не съм доволен от края който и избраха.
Дрогон поне остана жив и отлетя от тия проклети 7 опа 6 кралства.  Е така искам да се връща от време на време да им пали замъците като лошия змей от приказките.
Джони пак му казах какво да прави, Тирион получи пореден шанс. Sad

Сив червей бил безмозъчен, ми какъв искате да е... Много удобно оставиха зад кадър последствията след смърта и. Също смятам, че щеше да го убие на място. Той е следващия който загуби най-много, любимата си и кралицата си и братята си. Разкараха ги в Наат за да им дадът някакъв край.

Бриен и бялата книга беше добре, пусна сълза за Джайм. Сър Подрик Пейн също.

Бран за крал, не знам дали ще е добър, но поне ще бъде отличен съдник с тази негова способност. Със сигурност трудно ще го излъжат. Мисля, че репликата му, че не е бил целия път на празно си беше шега към Тирион.
Не искаше севера, но няма проблем с 6 кралства.

Съвета обаче беше пълна пародия, пуснаха 2 смешки със Едмур и Сам но дотам. Санса не е по ралична от Церсей, иска си власта и си я получи. Другите как се съгласиха само севера да е отделно кралство, много удобно.

Аря дъ експлорер е ОК.

Поне Тирион и Брон ще си ходят по курви заедно като едно време.

Накрая на вала една дума да си бяха казали, по тъпа сцена не моха да измилсят.

# 245
  • София
SatisfiedПолзата от факта, че Джон е Тарг има ли я или я няма ....
Скрит текст:
Оповестяването че е Тарг и то мъжки Тарг, с по големи и по право претенции за трона изигра своята роля.Пресякоха му мераците за връзка с Дени Smiley...и защо пък друг никой не разбра кой е.Нали тайната я знаеха много хора и беше преминала от тайна в леснодостъпна информация..А какво правеше онзи льольо на Лиз синчето, дето не знаеше кое е реалност и кое е приказка.И той там изтопосан преметнал крак връз крак и той ще има думата.Очаквах го да каже на Санса, че е гладен ...Satisfied

# 246
  • Варна
Искам да дойде Гугъл и да чуя нейното мнение Simple Smile

# 247
Смисъла от разгласяването на произхода на Джон.

Скрит текст:
На изпращане Санса му каза: надявам се да ми простиш, но нямаше друг начин. За мен единственото възможно тълкувание е следното: тя е знаела много добре какви събития ще предизвика с разгласяването. Да не забравяме, че Денерис все още слушаше съветниците си, преди да ги загуби заради това, което научиха чрез Санса. Няма друга причина да моли Джон за прошка. И това "беше единствения начин"  - начин за кое? За какво друго да се отнася, ако не за отстраняването на Денерис?

# 248
За мен финалът биваше.
След целия сезон не очаквах нещо УАУ, а и бях чела спойлери, но пак съм доволна.
Скрит текст:
Сега като изгледах целият финал даже и за Бран не съм толкова против. Най-вече заради речта на Тирион и логиката му. Но съм убедена, че Бран знаеше какво ще се случи и си играеше играта до край. Защо иначе ще казва "Не съм дошъл чак до тук за нищо" (или нещо такова беше репликата).
Мисля, че единствената причина само Санса да се отдели е, че Северът поведе битката срещу най-голямата заплаха за човечеството. А и използва козът, че Бран й е брат. Той от преди си знаеше, че тя иска самостоятелна власт, та не му дойде като изненада. Никое от другите кралства не е в толкова изгодна позиция като нейната.
Монтажът накрая беше страхотен.
И познах за Аря! Grinning
Повечето неща гледам, че сте ги коментирали, та няма какво да се повтарям.

# 249
SatisfiedПолзата от факта, че Джон е Тарг има ли я или я няма ....
Скрит текст:
Оповестяването че е Тарг и то мъжки Тарг, с по големи и по право претенции за трона изигра своята роля.Пресякоха му мераците за връзка с Дени Smiley...и защо пък друг никой не разбра кой е.Нали тайната я знаеха много хора и беше преминала от тайна в леснодостъпна информация..А какво правеше онзи льольо на Лиз синчето, дето не знаеше кое е реалност и кое е приказка.И той там изтопосан преметнал крак връз крак и той ще има думата.Очаквах го да каже на Санса, че е гладен ...Satisfied

Не го видях тоз противен Робин.  Освен ако не е пораснал и много променен ?!

# 250

Не го видях тоз противен Робин.  Освен ако не е пораснал и много променен ?!

Не е чак толкова противен вече. И на мен ми трябваше втори поглед, за да загрея че е той.

# 251
Да бяха се сетили да му сложат един биберон, че да го познаят хората де.

# 252
Хаха , да прави сте. Хехехех.

Още нещо се сетих и никой не го изкоментира.

Скрит текст:
Неслучайно останаха 3 живи Старки и 1 полу такъв.
Юг - Бран
Запад - Аря
Север - Санса
Изток ?!

Във всяка посока по 1 Старк.
[\Spoiler]

# 253
  • Варна
Твърде много Старки останаха живи, за мен това не е наред.

# 254
За финалния епизод мога да кажа само едно- 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт