Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 916
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
Моят ревеше от ограничителя. Определено може без. Излишни 20 лв.

# 121
...Интересно ми е за ограничителните какво ще кажете. Полезно ли е това чудо и смятате ли че е задължително бебето да спи настрани? Rolling Eyes

Ограничител не сме ползвали , съвсем не е задължително да спи настрани бебето.
Моят син спеше по гръб, оставях го по корем със свити крачета върху една възглавница на шезлонг.
Минаха първите месеци без колики и не е имал неразположение с коремчето

# 122
Същата работа ще ви свърши и едни сгънато на руло одеялце зад гръбчето. Така ги подпираха в болницата, така я подпирах и вкъщи. Но вече на 2+ месеца с каквото и да я подпирам не мога да я задържа настрани, иска да спи по гръб и това е.

# 123
Здравейте!
За любителите на кърпички Water wipes - попаднах на тази реклама: Water wipes 9бр. - 50лв.
(Ако поста ми не отговаря на правилата на сайта, нека се изтрие.)

# 124
И аз подпирах няколко пъти с одеалце

# 125
Здравейте!
За любителите на кърпички Water wipes - попаднах на тази реклама: Water wipes 9бр. - 50лв.

https://www.amazon.co.uk/Huggies-Pure-Baby-Wipes-Packs/dp/B01231XSAM Тези не са ли подобни? Аз имам от тях.

# 126
Има ли сред вас такива, които са си поръчали от намаленията в Хиполенд и Комсед онлайн и все още не е пристигнала поръчката? Аз поръчахна 17. 05 и от двата магазина и до днес нищо не съм получила...

# 127
Има ли сред вас такива, които са си поръчали от намаленията в Хиполенд и Комсед онлайн и все още не е пристигнала поръчката? Аз поръчахна 17. 05 и от двата магазина и до днес нищо не съм получила...

Аз от Комсед получих миналата седмица, а от Хиполенд вчера е пристигнало.
Изчакайте още няколко дни. Покрай подобни промоции нещата се бавят.

# 128
При мен пристигна на 21,всичко беше ок.

# 129
  • Варна
Здравейте!

https://www.amazon.co.uk/Huggies-Pure-Baby-Wipes-Packs/dp/B01231XSAM Тези не са ли подобни? Аз имам от тях.

Според мен има разлика...виж им състава на 2-те марки кърпички.

# 130
От Комсед пристигна миналата седмица, а от Хиполенд - вчера. Обаче са ми объркали модела на ваничката от Хиполенд и сега се двоумя дали да се занимавам да я връщам. Поръчах бяла с рибки, а дойде бяла без рибки. Според ММ не било фатално дали ще има рибки нарисувани или не Stuck Out Tongue Winking Eye ама мен ме изразни, че поне можеше да се обадят да се извинят, че нямат дадения артикул Rolling Eyes

# 131
И аз поръчах от Хиполенд и Комсед и днес ми дойде и последната поръчка. Комсед я разделиха на две поръчки и дойде днес последната. Имах мейл за всичко, кое е дадено на куриер и кое не. Вижте си в пощата, която е оставена нямате ли мейл за инфо. Или в профила в сайтовете какъв е статуса на поръчката.

# 132
  • Благоевград
Ти си добре ако грешката в поръчката опира само до рибки 😀 Аз поръчах бебешко легло-люлка от Комсед, която струваше 200 лв., а получих градинска люлка, която струва 70 лв. Мъжът ми без да гледа какво получава от куриера е платил цена като за бебешко легло, а се прибра с една обикновена люлка. От тогава (23.05.) им пиша, но от тях нито звук нито картина. На телефони въобще не отговарят.

# 133
И на мен от Комсед ми разделиха поръчката на две. Количката пристигна миналата седмица,а за леглото ми писаха,    че ще го изпратят след 31.05.и аз чакам 😉☺️. А в Хиполент си пазарувах на място от магазина 💖🌞

# 134
При мен се беше изчерпал матрака с десен на овци 😁 и ми се обадиха да попитат дали желая на бухалчета. Общо взето нямах проблем с поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт