Подготовка за малкия човек - тема 7

• 43 430
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Пелените са ми много необходими. За бързо измиване ползвам, върху шезлонга, столчето за кола, количката, активната гимнастика. Навсякъде мятам пелена. Под главата сгъвам понякога.
Момичета, появиха се крусти. Мажа с крема на Биодерма преди къпаве, но ме е страх да ровя по фонтанелата, точно там са, а няма изгледи да падат 🤔 не смея с четката да натискам. Как процедирате?
Точно с това на биодерма и четка оправихме на сина крустите. Наскоро пак бях писала. Внимателно разресваш след като сте изкъпали, не чоплиш. Те си падат. За около седмица нямаше и помен от тях, а бяха много и като една голяма кора на главата му 😩😊

# 601
Точно върху фонтанелата са 😐 с четката нищо не става, а гребенчето не смея да го ползвам там. 🙄

# 602
Аз ей така четох колко са важни и удобни пелените и се изхвърлих да купя 3 комплекта на Лорели различни размери и видове. .отворих точни единия комплект и останалите така стоят. Аз въобще не ползвах пелени. Може би само като му слагах черни капки и го загъвах да не се опръска

# 603
Точно върху фонтанелата са 😐 с четката нищо не става, а гребенчето не смея да го ползвам там. 🙄

Не се вижда много добре, нооо ето така беше целия. Падаше като прах докато разресвах с четката и постепенно си падаха цели корички. Дори докато спи си падаха. Имай търпение, ще стане. С гребен повече би ме било страх, все едно ги чоплиш с него. Аз разресвах напред-назад и с кръгообразни движения за да захваща коричките, но разбира се съвсем леко. Успех 🍀

# 604
Благодаря! Продължавам упорито 😊

# 605
На моето момиченце й се махнаха с кремчето на Uriage. Страшно бързо й минаха, за около няколко мазания.

# 606
Искам да ви попитам авент пускат ли често намаления. Скоро гледах, че има помпи намалени в Хиполенд, но са до края на месеца и се чудя дали да взимам сега тъй като още ми е рано за покупки.. дали ще има промоция пак след месец два.. ?

# 607
  • Beyond the stars
Искам да ви попитам авент пускат ли често намаления. Скоро гледах, че има помпи намалени в Хиполенд, но са до края на месеца и се чудя дали да взимам сега тъй като още ми е рано за покупки.. дали ще има промоция пак след месец два.. ?

При цена около 100лв на ръчната помпа тук, от амазон я взех за няма 50.
Та можеш и там да погледнеш Wink

# 608
Кой Амазон? С превозвач от типа на Габриели ли дойде?

# 609
  • Beyond the stars
Кой Амазон? С превозвач от типа на Габриели ли дойде?

Amazon.co.uk.
С превозвач, да. Ползвам ggbg.bg.
Разцъках преди малко и примерно за този комплект, разликата е към 80лв.
https://www.hippoland.net/philips-avent-scd292-01-komplekt-za-k- … -natural-00a-0540

Philips Avent Single Electric Breast Pump and Feeding Set - SCD292/31 https://www.amazon.co.uk/dp/B07DHYSBS3/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_nk-oDbGWVPRMG

За това винаги проверявам първо там.

# 610
Аз я взех през май месец от емаг с 25% намаление. Мисля, че през два-три месеца все някъде ги има намалени.

# 611
Между другото в английския амазон попаднах на една ел. помпа, която е доста нисък ценови клас, но ревютата за нея са присто брилиантни. Някой ползвал ли я е? 

# 612
Незнам как се поръчва от амазон Grinning  сега я гледах на около 66 лв в Хиполенд  . Иначе имам вариант да ми я купят от одрин

# 613
Между другото в английския амазон попаднах на една ел. помпа, която е доста нисък ценови клас, но ревютата за нея са присто брилиантни. Някой ползвал ли я е? 
За същата помпа се чудя и аз.

# 614
Мамита, здравейте.
Днес си купихме количка на Adamex.
Може ли да споделите мнения от марката?
Ето и модела, за който конкретно събирам мнения.

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 03:09 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт