Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 601
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 155
"Два дни е чистил", може да означава по 2 часа в два различни дни, а не буквално 48 часа. А и толкова ли е чудно ергенско жилище да не се чисти редовно? Познавам хора, които не са големи чистници вкъщи, но пък винаги са изпрани и изкъпани, така че това не е показателно.

# 1 156
W0ox, ти на тези статии вярваш ли им на 100%? Каква е гаранцията, че не са написани от разни жълтарски журналисти в името на сеира?
Едно е да имаш нови обувки, друго е дали ще ги поддържаш чисти и здрави дълго време. При звездите е по-различно - за тях се грижат много често други хора и би могло някой, който принципно е немарлив, поне за дадена изява да изглежда чист и спретнат. Но в случая става въпрос за нормални хора.

Аз ако бях на Мишо, щях да съм много притеснен от мрънкането на принцеЗата, че вечно й е студено. Не, че зависи от нея, но не вярвам в хотела да си ги оставили да зъзнат. Според мен тази жена има някакъв проблем с оросяването ли, що ли. Сблъсквала съм се с подобен на нейния случай, и дори аз, която си падам доста зиморничава щях да пукясам от жега в компанията на тази вечно студуваща персона.  Наистина щеше да ми се пръсне сърцето от жега, докато въпросната държеше да спи на едновременно набримчени климатик и печка. И после, що бил хъркал Мишо. Ами кой знае в какъв ад се е пържил, горкият, за да не настине Юлчето. Simple Smile))) А на човек като не му е комфортно и като му се запуши и пресъхне носът от жега, съвсем нормално е да хърка.

Така, че....Мишо е невинен!

# 1 157
Не ми хареса, че се хванахте за чистенето на Мишо за 2 дни. Ами ако е бил на работа и само единият от тези дни, пък камо ли и двата, точно два дена отнема да се изчисти. Някои хора минават с прахосмукачка подовете и са приключили. Той може и прозорци да е чистил, и под да е мил, кухня, баня, прах, одеала, възглавници и завивки да е прал, лампи също да е забърсал, не ми се мисли какво е пък да лъскаш барабани. Даже чест му прави, че 2 дни е чистил, а не 1 час преди това да е забърсал отгоре отгоре.

# 1 158
Сега аз изчетох всички предположения до тук защо Юлия не е харесала Мишо и ми стана много тъжно. Някаква фръцла пуска недомлъвки и форумът ги подема, че и мама във ФБ помага за внушението /Не бил готов за брак/. А сега аз ще хвърля камък в нейната градина - я си представете, че жената е фригидна, ама много й се искат деца и семейство. И по-лесно е да обвини Мишо, а не да види гредата в своите очи. То по тая логика всички предишни нейни били неудачници, пък тя видите ли върхът на сладоледа. А я си представете, че тя има някакъв физически недостатък, който тя не иска да излиза наяве в интимен план? Кофти коментар, нали? Ама цяла сутрин чета на Мишо какво не му е наред. А на нея? Да не конкретизирам повече, че и така е достатъчно грозно тук. Хайде вече да спрем да гадаем какво не му е наред на Мишо, щото по-вероятно е повредата да е в телевизора на Юлката. И то не само свързан със свръхпретенции, а с невъзможноста да предложи нищо приемливо като пълноценен партньор на някого.

# 1 159
Горкият Мишо, изкарахте го, хипотетично, заради тази пръдла, без извинение едва ли не сакат, вмирисан, нечистоплътен, с мръсни чорапи и обувки, прост, скучен.
Просто момичето си смуче от пръстите какво да каже, за да се отърве от брака. Аз имам предположение, че е срещнала друг човек в процеса на тоя сеир или наистина е супер фръцла, която точно тя не готова за брак и компромиси.
Мишо няколко пъти й каза, че ще се постарае  за хъркането, пушенето и всичко. Ама тя не ще и тва е. Голяма драма!

# 1 160
О, и аз не вярвам, че има недостатък - тя просто си измисляше причини, за да не изглежда глупава пред психоложката.

Скрит текст:
Епилиран мъж ... Mask - това във връзка с коментара за Давид на Микеланджело.

# 1 161
Дали има нещо друго освен хъркането, което отблъсква Юлия съм 50 на 50 - допускам и да няма нищо друго, но тя да отговори нарочно по този начин за да не се налага да дава допълнителни обяснения.

За това обаче, че някой мърляв ще стане спретнат за час и половина - не съм съгласна изобщо - той може да стане чист, но като си е мърляв бързо ще си върне отново същия вид. Навиците се изграждат с години и не се променят за час-два.

Между другото като обясняваше Юлия, че той не я изчаквал се сетих за нещо, което аз съм преживяла, но го бях забравила! Simple Smile Мен също много ме дразнят мъже, които вървят самосиндикално, приемам го за голяма проявява на неуважение! Simple Smile Когато започнахме да излизаме с мъжа ми, тъкмо си тръгнахме от една пицария и изведнъж се изля супер пороен дъжд, ей така от нищото, бяхме с неговата кола, паркирал беше по-далечко и за да стигнем до колата трябваше да тичаме и то по тротоар, на който са спрели коли - реално има място само аз един човек между сградите и колата! Simple Smile Той тръгна напред с цел явно да отключи, но си подтичва и изобщо не се обръща да ме види дали идвам, добре ли съм, успявам ли на темпото! Тогава бях млада и доста луда и като ми падна пердето - гледам едно такси се движи бавно по улицата, махнах му и се качих, казах му да кара към вкъщи! Simple Smile След няма и 5 минути мъжа ми звъни - къде си? Казвам качих се на едно такси и се прибирам! Simple Smile А той - ама как стана, ама защо, ама какво - ми като не ме изчакваш е така! Simple Smile Цяла вечер ми се е извинявал! Сега ми е смешно, но тогава много мислех да сложа край заради тази проява - супер тъпо се почувствах!  Обаче той си научи урока - не ме е оставял така след него да си подтичвам вече! Simple Smile Така, че всичко се учи - не е нужно да е чак с такава демонстрация като моята, но не е невъзможно - аз друга проява на лошо възпитание в Мишо не видях, докато Юлия ги има една след друга.

# 1 162
  • Terra incognita
Юлия хем не го иска Мишо, хем изисква от него постоянно. Какво го коментира това хъркане, като за никой не е тайна, че след Комо едва ли са спали заедно в една стая. Защо исиква старание в жестовете, защо коментира жилището и леглото му като малки,  като знае, че след предаването ще си бие камшика и кракът й повече там няма да стъпи?
Изключително дребнав човек е тая жена.

# 1 163
Силви, добре де, какво се предполага да направи един мъж в такава ситуация? Единственото, което ми хрумва, е да те хване за ръка. Но Юла така се беше наежила като таралеж, че къде смелост у Мишо да я пипне...

# 1 164
А, накрая да не се окаже, че "недостатъкът" е като в сръбското предаване - случаят с бабата, която беше смъртно обидена, защото съпругът не я познал без грим. Наранил нейната нежна романтична душа...
Мишо може да е направил някой коментар за външността на Юлия рано сутрин и да я е засегнал...

# 1 165
Ивана вчера така гледаше клипа с нейно участие, все едно в холивудска продукция е взела участие. Много ниска топка ми е това момиче, нещо да вземе да се пообразова малко. И Мерал с това хем сърби, хем боли ми е банален вече. От една страна подкрепя жена си, от друга ревнува и не допуска други хора до нея. За Таня и Светозар определено смятам, че човек като Таня знае какво прави и не вдига истерии за едни дробчета, ако преди това и дни наред преди това не е била тормозена от тоя тип. Ама се показа, че тя вика, а той кротко си седи на масата и я гледа.

# 1 166
  • Terra incognita
А, накрая да не се окаже, че "недостатъкът" е като в сръбското предаване - случаят с бабата, която беше смъртно обидена, защото съпругът не я познал без грим. Наранил нейната нежна романтична душа...
Мишо може да е направил някой коментар за външността на Юлия рано сутрин и да я е засегнал...
Е, тя не беше много силно гримирана, прическата й беше семпла, а роклята и бижутата не бяха уау. Той изглеждаше по- добре.

# 1 167
Е айде сега де, случката за дъжда, респективно пресичането на Юлия, са супер дребнави неща. Ама тичал мъжа пред жената, ама не се обърнал. Оня пък пресякъл и я оставил. Това са такива дребнавости и незначителни неща. Като тичате, внимавайте да не ви паднат короните.

# 1 168
Силви, добре де, какво се предполага да направи един мъж в такава ситуация? Единственото, което ми хрумва, е да те хване за ръка. Но Юла така се беше наежила като таралеж, че къде смелост у Мишо да я пипне...

Ами да - какво пречи да ме държи за ръка или поне да каже - хайде бързо да претичаме ей тук между колите - просто да ме уведоми какво мисли да прави, отделно може да се обръща за малко да вижда дали идвам. Както си вървяхме спокойно, изведнъж се изля този дъжд, на него му светна лампичката за бягство и първосигнално си реагира все едно е сам. Аз и с приятелка да съм, бих се обръщала да гледам дали идва! Simple Smile

Иначе са дреболии да - нали за това казвам, че човек се променя и се учи - може да му ги обясни тези неща и без постъпки като моята! Simple Smile

# 1 169
Да, обаче без грим е много безцветна - нали я дадоха, когато правеше упражнения. Разликата със и без фон дьо тен и руж, понякога е доста значителна.
Винаги ми е странно, когато разни известни личности твърдят, че не се гримират много, а всъщност са с коректор, фон дьо тен, пудра, руж, спирала за мигли и леко червило.

Общи условия

Активация на акаунт