))) А на човек като не му е комфортно и като му се запуши и пресъхне носът от жега, съвсем нормално е да хърка.
Мен също много ме дразнят мъже, които вървят самосиндикално, приемам го за голяма проявява на неуважение!
Когато започнахме да излизаме с мъжа ми, тъкмо си тръгнахме от една пицария и изведнъж се изля супер пороен дъжд, ей така от нищото, бяхме с неговата кола, паркирал беше по-далечко и за да стигнем до колата трябваше да тичаме и то по тротоар, на който са спрели коли - реално има място само аз един човек между сградите и колата!
Той тръгна напред с цел явно да отключи, но си подтичва и изобщо не се обръща да ме види дали идвам, добре ли съм, успявам ли на темпото! Тогава бях млада и доста луда и като ми падна пердето - гледам едно такси се движи бавно по улицата, махнах му и се качих, казах му да кара към вкъщи!
След няма и 5 минути мъжа ми звъни - къде си? Казвам качих се на едно такси и се прибирам!
А той - ама как стана, ама защо, ама какво - ми като не ме изчакваш е така!
Цяла вечер ми се е извинявал! Сега ми е смешно, но тогава много мислех да сложа край заради тази проява - супер тъпо се почувствах! Обаче той си научи урока - не ме е оставял така след него да си подтичвам вече!
Така, че всичко се учи - не е нужно да е чак с такава демонстрация като моята, но не е невъзможно - аз друга проява на лошо възпитание в Мишо не видях, докато Юлия ги има една след друга.
Препоръчани теми