Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 516
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 290
Толкова е дискретна дЮла, че за да не го злепостави, споделяйки проблема му, сега всички възможни гадости му натрупаха на главата. А той човекът е готов да променя каквото каже. Ето, спалнята му е малка, но пък може да сложи едно табло на разтворена мида и да станат нещата.
+1 Направо ми стана гадно като четях - горкото момче. Въпреки че не съм от най-отявлените му фенове, всъщност такива като него са 80 % от мъжете. Превъзхожда Никифор определено, не наглее, кавалер, спокоен, и главното - не плюе пред камерата  партньорката си, напротив - старае се да задоволи безкрайните й претенции. Всъщност като не го е харесала какви са тези чупки, че не се бил постарал достатъчно, че не я завел при родителите си, че нямало червено вино....айде довиждане за София при спалнята с мидата и огледалата в панелката.

# 1 291
  • София
Ааа, ние с чувството за хумор на Дюлето не можем да се мерим. Както разбрахме, тя обича веселбата... Въпреки че разтворената мида ще е по-забавна от нея.

# 1 292
Какви миди ви гонят бе хора? 😂

# 1 293
Какви миди ви гонят бе хора? 😂
Спалнята на Юла е с такъв мотив. Евтина изработка от края на миналия век.

# 1 294
Монако, обаче обичаме купоните и отиваме в Банкя))
Само адреса да дадат и тръгваме, Вокса и той идва. Да беше отворен басейна и по-топло направо и един плаж да направим.
Знам там хубава скара къде правят))

# 1 295
Само адреса да дадат и тръгваме, Вокса и той идва. Да беше отворен басейна и по-топло направо и един плаж да направим.
Мен няма ли да вземете? Cry Cry Cry

# 1 296
Чакайте си вие покана за Банкя. Колкото аз дочаках отговора на въпросите си за роднините на Ивана на сватбата, дето Мерал ги "бил познал, ама бил отговорен". Много отговорен тоя Мерал.....

# 1 297
Афродита Юлия и мидената спалня.

# 1 298
Чакайте си вие покана за Банкя. Колкото аз дочаках отговора на въпросите си за роднините на Ивана на сватбата, дето Мерал ги "бил познал, ама бил отговорен". Много отговорен тоя Мерал.....
И тук се похвали че ходи на езда, и по тв- то го каза.

# 1 299
  • София

Вокса щом от Пловдив идва, да минем да вземем и Мишо. Скарата е по специалността на Жълтогащьо... Направо при госпожа Дарк с всички участници да направим последния епизод на Истината.

milittana, и на мен госпожата не ми отговори, а идеята е да изясним ситуацията, нали затова влиза тук.

# 1 300
Юлия и Мишо трябваше да пратят в Кипър, родното място на Афродита. Само там на топло тя излиза от мидата.

# 1 301
От сайта на чалгарската продуцентска агенция - нарочно не го пиша, че да и правя реклама, обаче четете....че аз нещо съвсем изумях
"Ивайла представи своята първа самостоятелна песен. Парчето носи заглавието „Каката“ и е в стил модерен попфолк. Изпълнителката, която доскоро бе част от трио „Caramel”, разказа, че харесва смесването на музикални стилове и предпочита да се себеизразява с такива песни. Това провокирало и микса между R&B, поп и попфолк жанрове в първия ѝ сингъл. „Текстът към „Каката“ е точно това, което съм и аз. Женствена, амбициозна и харизматична“, категорична е певицата на Ара Мюзик."

# 1 302
  • Terra incognita
Ей, покрай тая Юлия избледня споменът за бай ви Заре. Пък тя, срещу него да тича, не може да му стигне оакания тв образ.
Да взема и аз да намина през Банкя. Ще ме вземете ли?
Ще донеса касетки на Хисарския Поп и домашна ракия.

# 1 303
Ааааа, моля ви се. Само "Каката" ще се слуша на купона. Да сме лоялни към съпругата, нали така?

# 1 304
  • Terra incognita
Ааааа, моля ви се. Само "Каката" ще се слуша на купона. Да сме лоялни към съпругата, нали така?
Тогава да помоля Юлето да ми заеме тапите си за уши. Хем ще си спестя тая музикална диария, хем ще се предпазя от евентуални жълтопаветни набези да ми бърка в ушите.

Общи условия

Активация на акаунт