Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 796
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 585
  • Брюксел / София
Те принцовете си нямат друга работа, а се записват в ”женени от пръв поглед”, за да попаднат на Василиса и Юла. Няма си гледат те принцесите, ами ще търсят парцалеси:)

# 586
Тя първо твърди, че искала да я покани при родителите си, после да се стараел повече, накрая каза, че лошо впечатление и е направил "още в началото" и не се познавали почти. Толкова нелогично и непоследователно поведение, че единствено си го обяснявам със сценарий. Иначе щеше да е скука, да ги вкарат уж за нова двойка, а те просто да не се харесат и да не се случи нищо.

# 587
Как ще пише Мишо нещо, смее ли?
То пък после ще мрънка, че трябва да чете.
Щяла да учи италиански)) Оххх
Някой разбра ли какъв е магазина на Юла. Та тя е на каса гледам, като позиция-касиерка.
Нещо не го харесала и това докато не се промени, няма шанс Мишо. Ма какво е то...гледай луната и се чуди.

Ивана направи ясен намек на Мерал да не си прави планове за бъдещето. Но той не я разбра. Няколко пъти му каза и настоя, дори спря да яде. Забелязахте ли?

Днес я видях в магазина, той е от типа на ДМ и Лили

# 588
  • густо майна Филибето
Коментар във ФБ: Сега разбрах защо котката нямала име. Ми тя никое име сигурно не е харесала.
JoyJoyJoy

# 589
Искрено се надявам поведението на Юлия да е много режисирано. Не мога да повярвам, че съществуват толкова криви хора!

# 590
  • София
В съзнанието на Юла тя е точно приказна
 принцеса, която очаква красивия принц Шармантен да се появи на бял кон- красив, богат и мечтаещ само за нея, неговата истинска любов. И почва една захаросана романтика от приказките, с много ЮЛЕТО, стихове, сладкиши и вино, не уиски.
 А както всички знаем принцовете мечтаят за Пепеляшки/ПродаваШки.
Да, но не и в нашата реалност. Да си гледа сериалчетата и да си кръсти котката, че с това поведение, това ще й остане.

# 591
  • Брюксел / София
И като гледам анонса пак тъпотии ще дават: пробват се да вменят вина на Мишо и той казва: ами по-мъжки ще се държа. Мише, то по-мъжкото е да й пернеш един зад врата да се освести ЮЛЕТО, ама не е библейско да се посяга, пък и на жена. Не е причината в теб, крива е Юла.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 23:31 от bat

# 592
Далече са ми на мен тези магазини. Ако беше в центъра или някъде около мен да ходя да я видя таз. Да дишам кралски въздух.
Ми като не го харесва да му го каже. Все са имали моменти да са насаме. А не да говори, че тапите не вършели работа. Бе в Пловдив май стават много земетресения. Това ще да е от Мишо.

Не е нагласено. Тя си е такава за мен. Прави се на нещо и си мисли, че мъжете ще се вържат. Някой дето може да изпълни претенциите за голямо легло ще и звънне на вратата. Направо ...ще се гръмна, няма такова чудо, не е истина просто.
След английския минаваме на италианския. След фризьорство ще става масажистка. Накрая все на каса.
Прави бяхте да пишете за образованието. Вече съм съгласна. Това се не търпи.

# 593
  • 221B Baker Street
Шот от компа на Юлето...

# 594
Юлия наистина прекали, дали си е такава или се прави на интересна! Като не го е харесала ще мрънка за всичко. Но явно си е такава, то кой мъж ще я търпи 🙄🙄🙄.

# 595
Мисля, че проблемът на Юлия е възпитанието, а не преживените разочарования. Смята, че истинската жена трябва да бъде ухажвана и мъжът да бъде постоянно готов за нови жестове, за да се старае повечко. А че трябва и тя да дава, и през ум не й минава.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 23:46 от Fair play

# 596
  • софия
Юла е откраднала вниманието в групата на предаването във ФБ. Жълтогащников е в периферията. Появили са се 2 негови фенки, които плюят по Таня.

# 597
И като гледам анонса пак тъпотии ще дават: пробват се да вменят вина на Мишо и той казва: ами по-мъжки ще се държа. Мише, то по-мъжкото е да и пернеш един зад врата да се освести ЮЛЕТО, ама не е библейско да се посяга, пък и на жена. Не е причината в теб, крива е Юла.
Мъжко ще е да я тресне с музикалния си инструмент по главата, може добро да й направи, да й намести мозъчните клетки.

# 598
Дано тая селянка никога не си намери мъж...то бива то може това нейното на нищо не прилича.

# 599
  • Terra incognita
Коментар във ФБ: Сега разбрах защо котката нямала име. Ми тя никое име сигурно не е харесала.
JoyJoyJoy
Този коментар е от тук, не се сещам само чий беше.

Общи условия

Активация на акаунт