Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 807
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 645
  • София
След първата брачна нощ Мишо беше казал, че е послушал съвета на кума си е действал по-полека като й направил масаж. Не стана ясно с "щастлив край" ли е бил.
Цялото идване на Юла в Пловдив беше много странно. Посещението на дома му в същия ден ли е, когато той й подари плюшката и цветята? След това не се видяха никъде. Да е дошла друг ден, дет се вика една раничка да беше взела да си носи водата вътре, все пак отива в друг град, така само с едното палто ли на гръб се ходи. После, той я изпрати до портата в тъмнината и до там - с какво е дошла, с какво ще си тръгне... не стана ясно.
Тя не попитала за родителите, защо не я е завела при тях, той нищо не й казал, ми какво са правили у тях, стискали са палци да се "разтапят ледовете". Да се бяха наприказвали поне. Мишо също май беше с яке у тях си.
Въпреки че сега се сещам, че когато Заро беше отишъл на гости на Таня и седнаха да обядват с внуците, Таня си остана с коженото якенце, та й се чудих тогава.

# 646
  • София
Юла и едни прости тапи за уши не е кадърна да си навре. Но пък знае ли се, италианските тапи може да са дефектни. В никакъв случай проблемът не е в нея.
Да дойде дя я инструктирам и да й направя показнО как се поставят тапите. Аман вече. Тая може да скъса нервите и на борещите се за приза Най-спокоен човек във Вселената.

# 647
Юла отиде с кола до Пловдив, вероятно от предаването. Направили са снимките и са я върнали пак с колата. Но си мисля, че 2 дни е била там-събота и неделя.
Ми той отговори, че майка му е на работа, но направила погача май да я почерпи и посрещне, беше на масата.
Отишла е да му види дома и прецени дали може да живее там евентуално, докато тече формата, както другите уж участници.

# 648
Ако е била с 1 нощувка, не е спала на тясната спалня личи си от километри, че е била на хотел мис принцеса.

# 649
  • софия
На мен ми се стори, че Юла отиде с панталон в Пловдив, а си тръгна от къщата на Мишо с пола.
Сторило ти се е, като бяха седнали в сладкарницата си беше все със същите дрехи, мисля, че е нещо като рокля от трико.
След първата брачна нощ Мишо беше казал, че е послушал съвета на кума си е действал по-полека като й направил масаж. Не стана ясно с &quot;щастлив край&quot; ли е бил.
Цялото идване на Юла в Пловдив беше много странно. Посещението на дома му в същия ден ли е, когато той й подари плюшката и цветята? След това не се видяха никъде. Да е дошла друг ден, дет се вика една раничка да беше взела да си носи водата вътре, все пак отива в друг град, така само с едното палто ли на гръб се ходи. После, той я изпрати до портата в тъмнината и до там - с какво е дошла, с какво ще си тръгне... не стана ясно.
Тя не попитала за родителите, защо не я е завела при тях, той нищо не й казал, ми какво са правили у тях, стискали са палци да се &quot;разтапят ледовете&quot;. Да се бяха наприказвали поне. Мишо също май беше с яке у тях си.
Масажът си е масаж, не е казано, че е нарицателно. Все повече се убеждавам, че не е имало нещо и Юла е недоволна, че е неуважена.
Дадоха я как пътува в кола, сигурно се е върнала с нея. Предполагам е била на предаването. След като се видяха се разхождаха из града и ядоха в турската сладкарница в Джумаята. Даже Юла с нейната извисеност отбеляза, че на Амфитеатъра имало кафене. Умна, та умна, извира ѝ от ушите.

# 650
  • Terra incognita
Юлия е като кифлата от една реклама по тв:
- Милоу, ш'те водя на околосветско Wink
- Ммм, не може ли другаде ?!

# 651
Звънче, от ушите на Юла не може да извира нищо, моля те. Тя е с тапи превантивно.
Добре, че ги включиха по-късно. Така Мишо няма да си променя нещата и плановете.
Забелязах колежката на Юла как няколко пъти я пита дали харесва подаръка с голямо притеснение. Май, май се надяват някой да отведе Юла нанякъде. Не мога да си представя как работи, ако така се държи и с колегите си.

# 652
И преди коментирах това, но спалният комплект на Юлия категорично не е от Виденов; там моделите са по-изчистени. Но и на Мишо не му е много хубаво обзавеждането... Все пак, всеки харесва различни неща...
Скрит текст:
Поне нямат от онези позлатените холни гарнитури, на които пише Версаче и на всяка облегалка се вижда релеф с главата на Горгоната Медуза... Тогава вече щяхме да имаме какво да коментираме Wink

# 653
Абе този Светозар ще да е някаква рядка порода животно, защото някакви женски индивиди, които на ФБ стените си имат само призиви за спасяване на животни се опитват и него да спасят...... нали и той е бездомниче.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 14:02 от Джейн Остин

# 654
Звънче, от ушите на Юла не може да извира нищо, моля те. Тя е с тапи превантивно.
Добре, че ги включиха по-късно. Така Мишо няма да си променя нещата и плановете.
Забелязах колежката на Юла как няколко пъти я пита дали харесва подаръка с голямо притеснение. Май, май се надяват някой да отведе Юла нанякъде. Не мога да си представя как работи, ако така се държи и с колегите си.
Фани има такива кисели продавачки, и аз съм попадала и се чудя като си мразиш работата, защо не я смниш. Сега се замислям, че може самата жена да е кисела като Юла, просто характер.

# 655
Здрави нерви пожелавам на партньора на Юлия, това чудо аз не м8га да го изтърпя, какво остава за някой мъж. Трябва да е много влюбен, но и влюбения се осъзнава в един момент.

# 656
  • софия
През тапите, де. Нали не били изолирали. Така казА момата.

# 657
  После, той я изпрати до портата в тъмнината и до там ...
Това беше в отговор на цялото й поведение. Щеше да е много невъзпитано да й бие шута буквално и да върви, където си иска.

Много нескопосано бяха предадени снощи събитията. Режисьорът се изложи /като всичко в това предаване/. Обясненията зад кадър, не съответстваха на това, което вървеше в кадър, а коментарите на експертите просто "къртят" отвсякъде. Те самите дали си вярват!?
Пълна трагедия.
Съжалявам участниците. За едното ядене и няколко екскурзии да се правят на маймуни и да ги представят в най-лошата им светлина е направо гнусно. Някои си го заслужават напълно, но каква вина имат другите.

# 658
Абе този Светозар ще да е някаква рядка порода животно, защото някакви лелки, които на ФБ стените си имат само призиви за спасяване на животни се опитват и него да спасят...... нали и той е бездомниче.
Абе, и аз съм лелка и аз обичам животни, но тези женки, които го защитават са някакви извънземни. Най-вече защото това са тотално занемарени стари дунди и преобладаващо неграмотни. Вчера една се скъса да повтаря колко стОдена е Таня.

# 659
Какъвто е Заро , такива са и фенките му.

Общи условия

Активация на акаунт