Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 668
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 885
Аз пък си мисля, че родителите на Мишо са можели да са вкъщи, но умишлено са решили да оставят “младите” в началото на спокойствие. Тактично е да не се навират първата вечер, да оставят “снахата” да се ориентира в обстановката, без да я притесняват.
Подкрепям.

# 886
Ами той старият ерген беше навит, и съвсем адекватен за ситуацията, ма момата ни е "от сой" и не се дава лесно. А уж на близнаци се надяваше след 9-10 месеца...

# 887
Аз пък си мисля, че родителите на Мишо са можели да са вкъщи, но умишлено са решили да оставят “младите” в началото на спокойствие. Тактично е да не се навират първата вечер, да оставят “снахата” да се ориентира в обстановката, без да я притесняват.
Подкрепям.
И аз споделям вашето мнение. Умишлено са ги оставили, да не се натрапват още от първата вечер. Дет се вика има време да се опознаят. Макар, че в случая май няма да й видят очите повече, на снахата.
Тя и това не одобри. Отново каза, че е имала други очаквания..

# 888
Крясъците на Таня са изкарани от контекста и нарочно монтирани така "висящи". Нали не си представяте, че ако някой ви каже още една дума за любимите ви панирани дробчета, ще извикате полиция? Не вярвам да сте толкова наивни. 😁
Единственото, което имам да кажа за подхода на Мишо към Юлия е, че е малко старомоден сваляч. Все едно гледам филм от соца. На мен не ми пречи. Предпочитам така пред нацепен батка, който ще и каже: аре, бейби, ела в нас и се нанасяй. И ще ме гледаш в очите!

# 889

[/quote]
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Юле ти ли си?
[/quote]

Мале, мале, ония ден бях Заро, сега станах Юлия.Sleeping

# 890
  • SF
Аз нито един от двата варианта на сваляне не предпочитам.
След 3-4-5-6 дни бих се ориентирала дали човекът, било то мъж или жена, ще ме предразположи да посетя дома му с кеф или ще го правя заради сценария на предаването, който гласи "Епизод 6 - Юлия и Мишо посещават домовете си." То точно като посещение си беше - влезе, постоя малко права, после седна и излезе. Все едно бяха на обществено място. Дори не си свалиха палтата.
Но може и от камерите да се държат като глътнали бастуни.

# 891
 Zdravika, права си. На тази държава и трябват деца с мами и татковци. Ама Мишо е готов (дето му викаш стар ерген, ама мъжете са друго), а Юла се не дава.
Е как да станат децата се питам. Ми затова сме против Юла. Не ще да роди близнаците и туй-то.
Даже и имена измислихме, ама таз се нацупила. Сега на червено вино, беше на шампанско, на бира, бе Мишо да зареди бутилките и да налива, налива, докато таз влезе във форма викам.

# 892
Така както обяснявате Юлия с палто, яла на крак нещо си, аха, мхм... все едно инкасаторката е дошла да отчита водомерите. 😂

# 893
  • SF
Вие тези имена, които сте им измислили, на нея няма да й харесат.

Важното е, че много й е харесал италианският език. Според мене изобщо не може да прецени дали й харесва, но просто е чувала от други хора, че звучи добре и секси.

# 894
Близнаците ли сте кръстили вече? Уж чета, имена не срещнах. Да се изкажа по въпроса, не за друго.
От мен тризнаци - Бертолдо, Бертолдиньо и Какасено. 100% 🇮🇹

# 895
  • SF
Е, няма да ги хареса!

И на бас, че няма идея от къде са тези имена, че никога не ги е чувала, а и няма да направи връзката, че са италиански. Дори и да й го обясняваш, пак няма да те разбере. И пак намя да ги хареса.

# 896
И на бас, че няма идея от къде са тези имена, че никога не ги е чувала,....
😁😁😁
Знам! 😎

# 897
Колко да хубавее с тези мъжествени черти на лицето? Да се огледа добре тази жена, че за смях стана. Такава излагация да си причини човек сам, не ще да има много багаж в главата. Все съм срещала хора със самочувствие, но някак по-земни са били сякаш. Нямам намерение да я обиждам, но характерчето и е... кошмарно!

И аз това имах предвид. Като я даваха отблизо - ниски вежди близо над очите, масивна (за жена) челюст, тънки устни - не само мъжки черти, а и намек за опасност- жестокост. Навява ми на борсук - наемен убиец.
Да се вкисва и големее, някой заблуден момък ще се излъже и после ще избяга. Не виждам с какво би задържала стойностен, читав мъж.

ПП
Започнаха....Таня изглежда облекчена, след като нареди подобаващо агресора.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 22:38 от *Камея

# 898
Направи ли ви впечатление нещо друго в скандала между Таня И Фазо? Тя каза, че си ляга и ще извика полиция, ако той я доближи (т.е. ако я нападне през нощта), той се кокореше и пушеше, и след малко дадоха, че тя си е направила дробчетата, опържила си е картофки и си хапва в кухнята, а неговите пържоли са събрани в една тенджера.
Как трябваше да се тълкува това - че той е избягал, тя е слязла и си е сготвила вечеря?
Наистина много разпокъсано заснето...

# 899

Общи условия

Активация на акаунт