Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 711
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 915
Търсела идеалния мъж...Joy

# 916
От Юлия ме избива На агресия. Трябва да се забрани на такива да се размножават.

# 917
Госпожа идеалната с IQ в границата на умерена умствена изостаналост. Да вземе и да я носи по пешеходните пътеки, абсолютно кукуриго.

# 918
Повтори думите от коментара "Той не е готов за брак". Но поне е добре, че се сети за нормални безобидни примери, а не като Василена - той няма кола, телефонът му е Нокия... (това за Никифор, ест., просто давам пример за тъпи аргументи).

# 919
  • Брюксел / София
‘Начи Мишо пресича сам:) Това е ЛОШО, МН ЛОШО (по Василиса).
Ох, тази е такава флегма, че тя докато пресече охльова ще се шмугне в храстите:)

# 920
Мачмейкърите (психолози) къртят мивки. Никак не ги бива тези, които са сложили в екипа за подбор на двойките, затова и двойките се провалят с гръм и трясък. Тази вечер "лайф-коуча" такива глупости изръси, че направо ме озадачи дълбоко какво прави в това предаване, след като самата тя изглежда доста объркано същество.

# 921
Кой написа репликите на Юлето? ooooh!

Джентълмен Гащю ще говори.

Вече ми е смешно. Това е повече от пародия.

# 922
  • София
Юлия е по- зле отколкото мислех и хем ме издразни, хем ми дожаля. Не иска да е самичка, вижда, че има проблем, но не може да превъзмогне себе си.

# 923
Абе предаването защо сте отрезали емоцията на юла?

# 924
DMS боя за коса #Маги

# 925
  • София
Светозар е отвратителен, изобщо не осъзнава, че е нетърпим и ,че той е виновен за всичко..

# 926
Лелята на Фазомера толкова го хвалеше и беше щастлива за връзката им ,планове се правеха

# 927
СлавиТрифонова и останалите консултанти нямат ли стилисти?! От продукцията явно не си уважават аудиторията - включително и по отношение на компетентността на “специалистите”...

# 928
Харесва ми как Таня гледа на Магдалена като на л@йно. Седнала вчерашна фолкаджийка да дава акъл на жена на години и с достатъчно жизнен опит.

# 929
Не бързайте да хвалите лелята, да не се окаже, че тя е една от кукувиците, които го защитават във Фб.
Този човек е зловещ психопат - Таня е права да се страхува, но греши, че не потърси помощ.

Скрит текст:
Тази Магдалена много грозна! Слави, като милионер би могъл да си намери много по-добре изглеждаща приятелка, какво е правил с тая??

Общи условия

Активация на акаунт