Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 695
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 960
  • София /Абсурдистан
Има ли хонорар в това “шоу”? Само с това бих си обяснила, че Таня все още участва. А за пръв път признавам на Слави, че е късметлия, че се е отървал от тази консултантка. Горкия Мишо...
Няма хонорари.

# 961
На Мишо му пожелавам да си намери една хубава, умна и добра съпруга и да си създадат семейство. Ще бъде всеотдаен партньор и ще спечели много жената, която го вземе. На Мерал желая същото.

# 962
Оффф, комуникацията, та комуникацията!
Човекът ХЪРКА. Трудно се живее с подобен мъж, не всяка жена може да издържи.

# 963
Този разговор за очакванията на Михаил и Юлия не трябваше ли преди женитбата да го проведе Ева Ку.

# 964
Айде, дойде и астроложката!
Научен подход в мачмейкинга отвсякъде JoyJoyJoy

# 965
ОФ, и Мишо е много задръстен горкия. Спомням си, как в чубжината, в която бяха и откъсна градинско цвете за да и подари. Добре, че не ги глобиха. Но на фона на Юлия е Нобелова лауреат. Дано има късмет да си намери добро момиче. Таня- по- добре сама, отколкото зле придружена. За едното ходене в чужбина ли се гълтат тези жабета? А за ромската двойка- да се обичат младите...

# 966
  • София
Астроложката:Ще започна с Ивана, защото тя е дама.
Изражението на Ивана: Ми, хайде, дама да съм!

# 967
Ето Мерал сега какъв е емоционален,усмихнат,гали си жената как да скучае дамата с него Laughing

# 968
Оффф, комуникацията, та комуникацията!
Човекът ХЪРКА. Трудно се живее с подобен мъж, не всяка жена може да издържи.
Проблемът не е комуникацията, е че няма харесване. 10 процента от 100 е привлечена Юлия от Мишо, доста малко и честно казано, направо отчайващо.

# 969
Айдее маг МарианчИ 😂😂😂

# 970
К'ви са тия кутии за обувки? Сеансът да не се провежда в някой склад? 😂

# 971
На тази астроложка и звездите й говорят за ревност, направо налива масло в огъня.

# 972
Трябва да се има предвид, че мъжете, участващи в подобно предаване, не са особено успешни, разбирайте мангизлии. Това е първото разочарование за жените до тях.
Второ, всички вече не са първа младост и имат психологически багаж - и жените и мъжете.
Трето - щом са стигнали до предаване да търсят партньор, значи ама мнооого са го закъсали - и жените и мъжете.
Само мацето фолкаджийка ми е ясна - тя търси известност.
Останалите жени на стари години търсят принцове на бял кон  - илюзии, фантазии и нереалистично мислене.

# 973
  • Брюксел / София
Аз започвам да мисля, че “непростимото”, което Мишо е направил на Юла, е някаква велика глупост, като например да е влязъл в хотелската стая с десен крак:) Тази драматизира дреболии: пример, пресичането. Да е на 20 г. да я разбера... Юла е супер незряла и мн инфантилна. Не е нормално жена на 36 г да се държи по този начин.

# 974
Това предаване "кърти мивки" с лафове! Кви венери, кви глупости бе, братче!

Общи условия

Активация на акаунт