Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 838
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 660
И преди коментирах това, но спалният комплект на Юлия категорично не е от Виденов; там моделите са по-изчистени. Но и на Мишо не му е много хубаво обзавеждането... Все пак, всеки харесва различни неща...
Скрит текст:
Поне нямат от онези позлатените холни гарнитури, на които пише Версаче и на всяка облегалка се вижда релеф с главата на Горгоната Медуза... Тогава вече щяхме да имаме какво да коментираме Wink

Така е, има нужда женска ръка да пипне. Ама Юлия иска всичко да е точно по нейния вкус направено и през ум не й минава, че ако се бяха получили нещата тя можеше да си го направи както иска.

# 661
Нещастникът С.Ф. пак беше с гащите с цвят "патешки дрисък". Това кокорене, вероятно трябваше да се разбира като изненадан.
"С радиоточки не споря!" - О, свещена простота /пардон, простотия/....

Какъвто е Заро , такива са и фенките му.
Наистина ли има хора, които го оправдават! Shocked

# 662
Юлия си отиде до там с пола или рокля - специално й загледах краката и ботите. Бъркате се, защото после беше обула клин за масажа - значи масажа не е бил толкова неочакван!

Иначе е просто уникална с коментарите и отношението си - особено, когато уж е доволна - Мдаааа ............ (пауза), чудесно ........... и хвърля един пренебрежителен поглед, който говори - "абе става, но можеше да се постараеш повече", за мен Юлия е била отглеждана така - непрекъснато й е внушавано, че не е достатъчно добра и е била критикувана  - тя си го пренася като отношение вече към света. Много е зле това момиче. И докато смята, че някой отвън трябва да й прави интересното и веселото ще продължи да бъде нещастна, трябва да се научи да вижда красивото и доброто и да си е щастлива сама за себе си и тогава да търси мъж за баща на близнаците!

# 663
  • софия
Как ли ще избере имена на тези близнаци Rolling Eyes

# 664
  • Sofia
Близнак 1 и близнак 2 Sunglasses

# 665
Но и на Мишо не му е много хубаво обзавеждането... Все пак, всеки харесва различни неща...
Обзавеждането винаги може да смени, но това момиче е лишено от всякакво въображение. За нея всичко е черно и бяло. Има си собствени критерии /твърде неясни за околните/. Немея като я гледам. То бива липси и дефицити, но при нея е само това. Една служебна усмивка /от работата й ще да е/ и толкова.

В1 и В2 - идва от  bigemini. Така ги записват в амбулаторния лист.

# 666

Като на Деси Синоптичката децата, макар и не близнаци, ама на едно име  за по-лесно. Йоан и Йоанка. При толкова хубави имена, това не е ли липса на въображение?!

# 667
  • София
Много лошо скалъпени кадри тоя филм. Frowning1 Разнасят участниците напред-назад и снимат някакви сценки. На Таня и Жълтьо не мога да им сглобя последователността - става нещо, избухване от време на време, дробчета... да има там скандал за зрителите. Юлия с палтенцето, сигурно дамската ѝ чанта си стои в колата, където я чака продукцията да си я върне, влезе в къщата на Мишо, обиколи, седна за 10 мин. да снимат тъп разговор и потегли. На камерите говорят, тя защо не я бил завел на долния етаж, той - майка му не била там. Защо не се питат лично? На другия ден екипа в магазина - картичката, телефона, чао. Романтиката на онези във Велинград издиша и тя, Ивана с кепе и бански се плацика, Мерал не смее да я докосне, ама любовта я предизвикали... Малко обидно ми е като зрител.

# 668
  • софия
Не е липса на въображение, приемственост и показва еднаква обич и към двете деца Trollface (при ДеситУ "синоптичката").

# 669
Ако са момче и момиче е лесно, ще им подвиква:
"Ей, момче ела тук" и "Момиче, къде са ти обувките". Като се разнежи най-много Маме да им вика, по-сложно от това не си го представям. Ще се озори, ако са еднополови обаче. 🤭

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:53 от Emiliana V55

# 670
Не е липса на въображение, приемственост и показва еднаква обич и към двете деца Trollface (при ДеситУ "синоптичката").

Божеее, жива да не бях...до ден днешен да не знам, че можех да кръстя децата си с едно име като залог за еднаква обич.

# 671
Тия дробчета трета вечер вече ги слушаме.
Юла как хапва сладко на крак , като на помен..

# 672
  • София

Някой разбра ли какъв е магазина на Юла.

Дрогерия БиФит, има в Младост и В Гео Милев, мисля че е втората.

# 673
Скрит текст:
Много лошо скалъпени кадри тоя филм. Frowning1 Разнасят участниците напред-назад и снимат някакви сценки. На Таня и Жълтьо не мога да им сглобя последователността - става нещо, избухване от време на време, дробчета... да има там скандал за зрителите. Юлия с палтенцето, сигурно дамската ѝ чанта си стои в колата, където я чака продукцията да си я върне, влезе в къщата на Мишо, обиколи, седна за 10 мин. да снимат тъп разговор и потегли. На другия ден екипа в магазина - картичката, телефона, чао. Романтиката на онези във Велинград издиша и тя, Ивана с кепе и бански се плацика, Мерал не смее да я докосне, ама любовта я предизвикали...
Малко обидно ми е като зрител.
Само малко?!
Ядосвам се на себе си, защото ме води любопитството, за края на Таня и Гащю. Усещам, че се напрягам, за да схвана какво точно става /описаното от теб/ и накрая се чувствам прецакана, че съм "уважила" това предаване с отделеното от мен време.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 13:12 от Mama_Nana

# 674
Таня не знае кога да избухне. Я да се пробва някой тулуп да си сложи ръката на рамото ми - тогава ще разбере какво е избухване!
А тя се сдържа и накрая излиза, че се карат заради гнусните му пържоли.

Общи условия

Активация на акаунт