Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 759
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 675
Вчера случайно бях в магазина на Юлия и ме обслужи, на пръв поглед беше много мила и симпатична. Питах я някакви неща, тя ме заведе и обясни.
Просто явно не и допада и се чуди как да го покаже. Не иска да го остави с напразни надежди.

# 676
Как ли ще избере имена на тези близнаци Rolling Eyes
Тя имена ще избере, защото иначе няма да я пуснат да си тръгне от родилния дом, а там леглата не са достатъчно големи. Като майка на близнаци се чудя как би ги гледала и какво ще прави , като реват един през друг цяла нощ. Главата и е пълна с фреон и тя лети, като балон из въздуха.

# 677
  • софия
Как ли ще избере имена на тези близнаци Rolling Eyes
Тя имена ще избере, защото иначе няма да я пуснат да си тръгне от родилния дом, а там леглата не са достатъчно големи. Като майка на близнаци се чудя как би ги гледала и какво ще прави , като реват един през друг цяла нощ. Главата и е пълна с фреон и тя лети, като балон из въздуха.
LaughingLaughingLaughingLaughing

# 678
Мисля, че от предаването и те са в потрес от участниците. Няма начин и да не четат отзвука и мненията на хората.
Направо ни направиха на тъпаци. Но пък и като са взели Заро с връзки, Ивана (сигурно им е платено), Никифор и за него се съмнявам нещо, какво очакват да се предложи. Сега мънкат и гледам ще правят опити уж да сдобряват Заро с Таня. Дано не се върже и покаже характер. Да се маха Таня най-после от този.

Не са били прецизни в избора, не са коректни еднакво към всички и са го превърнали на шуробащиния.
Колкото и да не са имали кандидати, а май не е така, както пише Вокса, все е имало подходящи донякъде хора да съберат. Винаги има голям шанс да не се харесат, но поне щяха да покажат някакъв интерес към нещо и да има пак драма, веселба, нещо което зрителите да харесат и оценят.
Тук нищо не видях. Едните само ядат (Ивана и Мерал) да мине време, другите Таня и Заро (този се оказа психо отвсякъде), Никифор и Василена (изобщо не са за предаване, а да не говорим за подходящи поне малко един за друг), Юлия и Мишо (видя се още при посещението, че Юла нещо има в нея и дори тази от предаването се учуди за огледалата, за котката без име, за неудачниците, имаше си сигнали доста, че не е наред)

# 679
Юлето е мега зле. От Мишо рядко се намира по-адекватен персонаж, и тя пак недоволна. Даже Мишо трябваше вече 1-2 майни да й тегли. Праща й подаръци, тя маану само намира. Пълна овца. Ей такива жени трябва да дойде някой бедбой малко да я вкара в пътя - като я държи само за секс и тя ще се чукне малко в главата. Баси неадекватната. Тая да не се мисли за кралицата. А и не е кой знае какво в лицето.

# 680
  • София

Ми какво е направил Мишо на Юла. Каза, че имал проблем и не може да го приеме с него, още от началото. На сватбата го харесваше, на сутринта беше кисела. Освен да не го е харесала в леглото, знам ли.
Представям си какви изисквания има за секса Юла. То нетактично , ама и това си помислих сега. Пък и държи на голямо легло жената. Стандартно не я устройва. За мен те са правили кекс вечерта след сватбата.
За мен кума е виновен, на сватбата каза, че дал съвет на Мишо да го кара по-полека. Затова Юлето не е била доволна сутрита...

# 681
Сега гледам тази пародия. Мисля, че не са.о Фазо е с психични проблеми, но и кака Юла, абсолютно неадекватно поведение. Не съм виждала нормална жена да се държи така. Изглежда така, сякаш е започнала връзка преди предаването да започне и се чуди как да се измъкне от ситуацията. И все пак не се държи нормално, независимо от разочарованията в миналото, както я оправдаха в предаването специалистите. За едно две неща, ок, но за такива цялостно поведение, с цялата критичност, не е нормално.

# 682
Предаването заора дъното на Марианската падина. Да свършват тия мъки вече.
Какво го точат, като сопол.
Юлия и оня плужек с жълтите гащи не искам и да ги коментирам.

Мерал и Мишо бяха подведени на сватбите от едни пияни булки и нормално им се зародиха очакванията и за след сватбата. Нали уж , където е текло пак ще тече.

# 683
Въпреки критиките ми към Юлия трябва да призная, че не си позволи да плюе по Мишо. Мрънка и се държа лошо с него, но на думи беше дискретна.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 10:56 от Monza

# 684
Не съм чела всичко (предимно коментарите за Юлия и Таня) - коментирали ли сте разговора на Мерал и Ивана - той й вика, че ще я води на море, а тя му каза да не си прави дългосрочни планове? Wink
Трябва добре да си помисли дали ще се намери друг толкова наивен, който да я заведе където и да било...

# 685
Чудя се колко пари получават за да участват в това шоу. Сигурно сумата си заслужава.

# 686
  • Terra incognita
Никой бедбой няма да я държи за секс. Все едно да си лягаш с леля си Гинче, толкова страст и плам излъчва.

# 687
За мен най-обидно от поведението на Юлия беше отношението й към дома  семейството на Мишо. Майката, въпреки че е на работа, е направила пита за да я посрещне, човекът я кани, показва й всичко, с вълнение в гласа й признава, че иска да останат и живеят заедно.
А Юлето: "Миииии аааз... Хихи! Ми не искам тука да живея!"

# 688
И аз се напрягам с това предаване, всеки следващ епизод е по-лош от предния. Ивана яде и пушек се вдига, Мерал пак ѝ говори тя не вдига поглед от неговата чиния,( загледах се ,че гледа все там, да не я изпреварят). А мачмейкърите правят извод ,че си оправяли отношенията  с пътувания, това работело при тях. При нея ще работи това  само ако живее в хотел. Юлия е почти колкото мен и не мога да ѝ се начудя къде е тръгнала в гората,като не и се занимава с мечката, сега се сети,че  той е от друг град и тя не може да напусне и ...Освен това ме дразни поведението ѝ на учителка на домашно поведение, мхм , добре и т.н. и все чака гарджето д аму пуснат нещо, подарък , старание ........ Надявам се психолозите да не слушат само,  а да обяснят на жълтия как трябва да се държи човек на неговите години

# 689
  • густо майна Филибето
Юлия дойде с кола и оператор. От центъра до Коматево Мишо я закара със собствената кола.После я изпрати до вратата, защото Коматево си е на пътя за София.
Докато Юлия оглеждаше и повтаряше Да, Добре, Чудесно, очаквах всеки момент да му отвори гардероба и да го пита за капака на печката Joy

Общи условия

Активация на акаунт