Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 766
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 690
Въпреки критиките ми към Юлия трябва да призная, че не си позволи да плюе по Мишо. Мрънка и се сържа лошо с него, но на думи беше дискретна.

Съмнявам се, че е с цел да не го злепостави. По скоро и тя не може да обясни нито на нас, нито пред себе си, от къде идва това нейно неудовлетворение. А и вече си позволи да се изказва отрицателно - имало някакви неща дето той не направил както трябва в началото - само дето не ни ги казва - ами не е честно, когато обвиняваш някого в нещо - може да кажеш какво точно е!

# 691
Доста интересен епизод и доста неща се случиха.
Ей на! С това темпо преди седмица Юлиянка отиде в Пловдив, а тая седмица по късна доба на гости с ръце в джобовете.
Доста му е малък на Мишо дома и доста малък телевизор в спалнята, която е доста малка. Да не би всичко на Мишо да е доста малко? Доста непростим недостатък е това.

# 692
Аз се чудя Юлето и Мишо няма ли да ги пратят някъде на почивка пак? М/у София и Пловдив най-добре ще е, няма и език да им трябва, въобще песен. Сигурно пак ще има разговори за времето и манджи, но пък ще е интересно  и друго може да си кажат.

П. П. Какви са тези претенции за голямо, чак огромно даже, легло? Тя повече от 165 не ми изглежда, а Мишо сигурно 180 няма проблем да си спи.

# 693
Всъщност другите двойки получиха по 3-4 екскурзии. Ивана и Мерал - Испания, Рупите, Велинград, Таня и Фазомер - Йордания и Копривщица (сигурно щеше да има още, обаче се развали работата, като при Никифор и Василена)... Редно е и Юлия и Мишо да отидат още някъде.

# 694
Четох уж за малко във фейса, то..няма изчитане. Направо са я разнищили Юла. Чак почва да ми става жал за нея. Такава си е момата, няма оправяне. Че и това дето била с брат на пост и положение, че пари вадят ей-така, че приятелка в чужбина дето кума ще и ставала и я записала. Нищо истинско няма в нея.
Взе си нещо сладко при Мишо, той човека така се стара и веднага намекна, че били калории и пречат на спорта и. Божее, не спирам да се учудвам.
Това предаване натоварва и съсипва нервите. Трябва вредни да ни плащат, ама да видя поне края. Капките също гледам, там знам кой ще спечели уж и спирам да гледам такива неща.
Нито ме радват, нито разтоварват, това са енергийни вампири тези от предаването.
Само съжалявам за хората отделили време и имали надежда нещо да се получи. Май Мерал, Мишо и Таня са единствените дето са имали надежди и са били честни, като са кандидатствали.
Даже за Таня си мисля, че някой я е уговорил, за да има жена за Заро.
Да се свършва тази мъка. Щом на мен ми идва повече, дето уж съм на черешата малко, за другите не знам.

# 695
Предаването беше зарибяващо. Като резюме имаше 3 двойки в 3 възрастови групи: 20-30, 30-40 и 50-60 годишни. Юлия и Мишо бяха втора резервна  двойка в групата  на 30-40 годишните. Може да са ги поканили на по-късен етап и да са им спретнали някакъв сценарий, колкото за 5-6 епизода. Може би не са очаквали, че ще участват. Най-натоварваща беще най-възрастната двойка, можеше и без нея да минат. В групата на  40-50 годишните  нямаше представители- дали защото повечето са разведени и с повече бракове. На мен ще ми е любопитно ако в предаването има и разведени хора.
В повечето сцени прозира сценарий и режисура. Явно конфликтите са търсени, иначе се обезмислят "безценните  съвети" на професионалистите.
Много елементарен подбор на участниците- мома- ерген, стара мома- стар ерген, вдовец- вдовица. Само Василена, като самотна майка, беше леко разчупване на  стереотипа.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:11 от Zdravika

# 696
Всъщност другите двойки получиха по 3-4 екскурзии. Ивана и Мерал - Испания, Рупите, Велинград, Таня и Фазомер - Йордания и Копривщица (сигурно щеше да има още, обаче се развали работата, като при Никифор и Василена)... Редно е и Юлия и Мишо да отидат още някъде.
Къде? Кое е това място, което ще се хареса на Юлия? Да ги пратят да обиколят езерото в Дружба и да не хабят повече време и пари.

# 697
  • Terra incognita
Калории, калории, пък в Италия надигаше бирата в компанията на пица, или паста беше.
Вземи сладката, без да коментираш. Може да я опита само, пък и да я изядя, едва ли ще си развали божествената фигура.

# 698
То езерото в Дружба си е като Комо за нея. То затова не и направи впечатление на Юла. Да я пратят до някакво езеро. Тя е очаквала нещо топло и екзотично.
Разбирам да не харесаш някой, дори всички да го харесват. Все пак чувствата не се насилват. Ама да си от всичко недоволен и да си толкова ограничен умствено и емоционално е непростимо.

Не искам никъде да ги пращат повече. Беше достатъчно. Да се свършва просто и Мишо да си поеме по пътя.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:12 от Анонимен

# 699
Чудя се колко пари получават за да участват в това шоу. Сигурно сумата си заслужава.
Каза се, че за участниците няма хонорар, но пък има големи неустойки ако се откажат. Нямат право и на сватбата да кажат НЕ. Това за мен си е изнудване, но всеки от тях е взел някакво решение.
Възнаграждението реално възлиза на сватба, екскурзия в чужбина /меден месец/, уикенд из България. Ивана и Мерал получиха най-много. Хотелът във Велинград, е много хубав, хареса ми.
Тези маймуни /участниците/ ги хванаха с трици.

# 700
Записвам се да следя темата

# 701
Предаването беше зарибяващо. Като резюме имаше 3 двойки в 3 възрастови групи: 20-30, 30-40 и 50-60 годишни. Юлия и Мишо бяха втора резервна  двойка в групата  на 30-40 годишните. Може да са ги поканили на по-късен етап и да са им спретнали някакъв сценарий, колкото за 5-6 епизода. Може би не са очаквали, че ще участват. Най-натоварваща беще най-възрастната двойка, можеше и без нея да минат. В групата на  40-50 годишните  нямаше представители- дали защото повечето са разведени и с повече бракове. На мен ще ми е любопитно ако в предаването има и разведени хора.
В повечето сцени прозира сценарий и режисура. Явно конфликтите са търсени, иначе се обезмислят "безценните  съвети" на професионалистите.
Много елементарен подбор на участниците- мома- ерген, стара мома- стар ерген, вдовец- вдовица. Само Василена, като самотна майка, беше леко разчупване на  стереотипа.

Сватбите и четирите са били горе долу по едно и също време, с разлика от няколко дни само. Като са видели Васа и Форо, са решили да ги пуснат за сеир първо тях, да не изпуснат рейтинга и след това дават Юлия и Мишо, за пълнеж на предаването.
Все си Мисля, че при Ивана и Мерал, Мерал е платил поне едната екскурзия. Жал ми е за него.

# 702
да и вечерта в дома на Мишо, каза,че можел да се постарае повече, искам и обяснение какво е очаквала, вечеря на свещи за нейното оставане=5 минути, за картичката искала захаросана, за нейната вледенена личност, пак се ядосвам

# 703
sunrise_67, подсети ме за захаросаното)))
Тя обичала захаросани неща, така малко, падала си по тях. Какво е това Юлия, ами то много студено и дистанцирано някак))
Мъкаааааа))) Да я захароса Мишо и да я метне на котката направо.

# 704
  • Terra incognita
Беше много смешно, когато Мишо си отдъхна и каза, че се е успокоил, когато Юлия "харесала" дома му.
Тя, всъщност, не го хареса, но е прав, че тя можеше да бъде и много по- зле в коментарите си.

Общи условия

Активация на акаунт