Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 766
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 705
Аз се замислих какво романтично миже да се напише на такава картичка, която дори не е за определен повод-то идеята си беше самата изненада. Познават се от една седмица , а и са си един вид ‘натрапени’ от предаването, остана и стихчета да пише да стане за посмешище. Много кухо Юлето, само опаковката е важна за нея.

# 706
... за картичката искала захаросана, за нейната вледенена личност ...
Много се зачудих чия любовна лирика е чела. Дали може да назове един българки поет писал такава, за чуждестранни дори не помислям. Очакваше някакво стихче.

# 707
И още нещо се сетих-нали казват , че котките приличали на стопаните си , та Юла е класическият случай:)

# 708
... за картичката искала захаросана, за нейната вледенена личност ...
Много се зачудих чия любовна лирика е чела. Дали може да назове един българки поет писал такава, за чуждестранни дори не помислям. Очакваше някакво стихче.

А ..поет..някое от постовете от Никифорчо щеше да й пасне идеално Simple Smile))

# 709
Скрит текст:
Предаването беше зарибяващо. Като резюме имаше 3 двойки в 3 възрастови групи: 20-30, 30-40 и 50-60 годишни. Юлия и Мишо бяха втора резервна  двойка в групата  на 30-40 годишните. Може да са ги поканили на по-късен етап и да са им спретнали някакъв сценарий, колкото за 5-6 епизода. Може би не са очаквали, че ще участват. Най-натоварваща беще най-възрастната двойка, можеше и без нея да минат. В групата на  40-50 годишните  нямаше представители- дали защото повечето са разведени и с повече бракове. На мен ще ми е любопитно ако в предаването има и разведени хора.
В повечето сцени прозира сценарий и режисура. Явно конфликтите са търсени, иначе се обезмислят "безценните  съвети" на професионалистите.
Много елементарен подбор на участниците- мома- ерген, стара мома- стар ерген, вдовец- вдовица. Само Василена, като самотна майка, беше леко разчупване на  стереотипа.

Сватбите и четирите са били горе долу по едно и също време, с разлика от няколко дни само. Като са видели Васа и Форо, са решили да ги пуснат за сеир първо тях, да не изпуснат рейтинга и след това дават Юлия и Мишо, за пълнеж на предаването.

Ей затова ми е ужасно неразбираемо. Защо си плащаш да излезеш от шоуто? Явно има клауза, че и при напускане кадрите собственост на продукцията могат да бъдат излъчени. Василена я сринаха, дано е намерила начин поне да не плаща тая неустойка.

# 710
Систъра пак се е снимала в паркчето. Дано са пръскали за кърлежи, че я мисля.

# 711
 Романтично послание за малка картичка "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен!" Trollface И по-оригиналната класика: "Когато аз умра, ти на гроба ми ела и венец ми донеси - бели рози без бодли!"

# 712
Чудя се колко пари получават за да участват в това шоу. Сигурно сумата си заслужава.
Каза се, че за участниците няма хонорар, но пък има големи неустойки ако се откажат. Нямат право и на сватбата да кажат НЕ. Това за мен си е изнудване, но всеки от тях е взел някакво решение.
Възнаграждението реално възлиза на сватба, екскурзия в чужбина /меден месец/, уикенд из България. Ивана и Мерал получиха най-много. Хотелът във Велинград, е много хубав, хареса ми.
Тези маймуни /участниците/ ги хванаха с трици.

С  предаването се цели да се  привлекат рекламодатели и спонсори.Всеки спонсор си избира дадена двойка, например както стоматологичния кабинет си е избрал Заро. За Мерал се знае, че работи в туристическия сектор, може да привлече рекламодатели от туризма, затова за тях да има повече екскурзии- уж,че подобряват семейния им живот.
 Юлия пък може да стане рекламно лице на тапи за уши. 
Правата за излъчване се продават, може и за един лев да е, но ти плащат. След това заснетите кадри са  собственост на продукцията.
Човек като Заро едва ли се е подписал срещу една екскурзия и няколко екстри, със сигурност има и кеш.
Зависи и от рейтинга на предаването, колко и какви рекламодатели ще привлекат.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 11:30 от Zdravika

# 713
Според мен Васа не е плащала неустойка. Каза, че ще се консултира с някой (адвокат вероятно). И смятам, че в нейния случай се е позовала на сигурността на детето и своята собствена, че е под заплаха по някакъв начин психически, а може и физически (видяхме всички написаното от Форо за качването на Витоша, не се знае дали не го е записала и с телефона си зад кадър, имаше писания, че се е държал нагло с нея, когато не ги снимат). Пред такава заплаха, никой съд няма да я принуди да спазва договори и да плаща неустойки. Но кадрите са си останали собственост на предаването.

# 714
Добре де. Вие как мислите? Ако си търси човек мъж не е ли по-добре да им плати 300-400 лв. и да му дадат да си избере човекът сам, разбира се с проучване и консултация. Васка веднага щеше да каже “Не!” Чудя им се защо за единия сеир са се записали. И на мен да ми кажат, че трябва да се преместя от Пловдив в Добрич, пък и работа да си търся, пък и без Никаква диплома... Юлка Дюлка да взима Мишо в апартамента, пък той ще прави масажи в София. Видяхме го, че не е кой знае какъв музикант. Нищо лошо, то пък тя продавачка.

# 715
Според мен Васа не е плащала неустойка. Каза, че ще се консултира с някой (адвокат вероятно). И смятам, че в нейния случай се е позовала на сигурността на детето и своята собствена, че е под заплаха по някакъв начин психически, а може и физически (видяхме всички написаното от Форо за качването на Витоша, не се знае дали не го е записала и с телефона си зад кадър, имаше писания, че се е държал нагло с нея, когато не ги снимат). Пред такава заплаха, никой съд няма да я принуди да спазва договори и да плаща неустойки. Но кадрите са си останали собственост на предаването.

Дано си права. Просто никой не заслужава да се изгаврят с надеждите му, че и да си плати.

А на промото за днешния епизод на Заро копчетата на единствената риза ще уцелят Маги в окото.

# 716
САМО оправдания си измисля, на базата на какво, голямата принцеса .. захаросани картички, леглото е малко.. То е повече от ясно, че иска някой софиянец с възможности.. Не ми е приятна още от първия път.. С тия изисквания ще си остане стара мома.. !!!

# 717
Няма да посмеят да си искат неустойите, че веднага може да бъде заведено дело за нарушаване на конституционните права и нанасяне на морални и неимуществени вреди. Освен, ако не са си вързали гащите в тия договори де..

# 718
Доста интересен епизод и доста неща се случиха.
Ей на! С това темпо преди седмица Юлиянка отиде в Пловдив, а тая седмица по късна доба на гости с ръце в джобовете.
Доста му е малък на Мишо дома и доста малък телевизор в спалнята, която е доста малка. Да не би всичко на Мишо да е доста малко? Доста непростим недостатък е това.

🤣🤣🤣
А стига, бе! 😅....
Макар, че бъдейки свидетели на вечните негодувания на гУспо'йца Юлка не е трудно да се досетим и предположим, че разковничето на поведението ѝ иде точно от кревата им. Неудовлетворена ( да не кажа незадоволена ) изглежда въпросната мома. 😆
Какво ли мисли Мишо по темата? 😉

# 719
И преди коментирах това, но спалният комплект на Юлия категорично не е от Виденов; там моделите са по-изчистени.
Не беше ли ето тази грозотия на Юлия спалнята?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт