Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 695
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 930
Заре айде на Симеоново. Безгащник смотан.

# 931
  • Брюксел / София
Таня се държи мн достойно.
Маги Славова е мн глупава. Говори глупости.

# 932
  • София
Магдалена е ненормална жена, тотално заспала и не в час. Какви за бога ги приказва, не е ли гледала това предаване, да не би тя да е набутала Светозар там?

# 933
Фазо пак с тоя панталон ,кога го опра че и пак го облече

# 934
Таня хиперболизирала проблема Astonished

# 935
  • София
Къщата в Симеоново на този л@йномед ли е собственост?

# 936
  • София /Абсурдистан
Магиту Учиндолска е шах и мат с пешката и е като включена в контакта  Mr. Green чуди се какво да изсмуче от пръстите, до толкова не е наясно.

# 937
  • София
Славовица е абсолютна кучка и мнооого тъпа крава! Без извинение!

# 938
Маги: "Чувстваш се малък ли?" Евала, най-сетне малък проблясък на тая тъпа гъска. За кратко обаче...

Таня и казва, че е жертва на тормоз, тая вика, че се била чувствала неодоценена... Със стола по главата и двамата и си заминавай Танче!

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 22:52 от Emiliana V55

# 939
  • София
Магито е 100% на страната на Фазата, личи си как всячески се опитва да го оправдае и да изкара Таня грешната.

# 940
  • София
Той каза,че предишната му жена била същата.Интересно, защо при него се случва така с жените му, защо не се замисли,че той самият е виновен за това.

# 941
Таня да беше взела една палка от нейните и да го шибне в тиквата тоя, какво й върти очи...прошляк.

# 942
"Старата ми съпруга" , не първата, а старата. Вече съм убедена, че не са имали брак с Катя. За това сега спи под мостовете, нищо не е постигнал сам в този живот, все у жените е живял и на тях е чакал... паразит

# 943
Мисля,че Юлето има нужда от екшън ,емоции в отношението си с партньора ,а Мишо ми се вижда някак стерилен ,лично аз също не бих харесала типаж като Мишо,можеше да бъде една идея по-кавалер ,дори и като пресичаха улицата ,да я предразполага към нежност ,а не съмо празни дрънканици

# 944
Уффф, добре , че ви има вас тук, че започвам да се чудя аз и специалистите различни предавания гледаме

Общи условия

Активация на акаунт