Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 647
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Пловдив
Абе, ако жените ги бяха събрали с мъже с пари и , ако не са пълни психопати, също така със самочувствие, изведнъж щяха да станат красавци. А, хъркането щеше да се превърне в музика
Да ,да всичко това нямаше да има значение .
И аз така мисля .Laughing

# 1 171
milittana тя сама си каза, че е тормозена и нападана вербално и психически. Нещо повече, каза, че се страхува. Едва ли жена като нея, толкова фина и въздържана ще стигне до такива думи току така. Представям си какво е преживяла. А този, като разбра, че пак трябва да си се върне в кочината бързо, бързо смекчи (били имали страхотни моменти заедно).

Колкото до Юлия, имам една позната точно като нея. Безлична, невзрачна, със страхотни претенции, обаче и все на нея неудачници се падат. Това, което спомена за Мишо вероятно не е нищо повече от просто хъркане и го направи, за да оправдае себе си и тъпото си поведение. Отвратителна жена.

Мерал и Ивана - той не толкова влюбен, колкото се вкопчил болезнено в нея, защото е отчаян и няма друга жена и вижда, че тя не го иска. Тя пък е в предаването за популярност (и си я придоби). Да, държи се добре с него, не го злепоставя, но от км личи, че не го иска. Най-показателно беше сцената в джакузито, в която той е гушкаше, а тя си стискаше очите (изпитваше отвращение). Но пък го уважава и има прекрасно отношение. Той ми изглежда от мъжето, които се вкопчват в жените си и не им дават да излизат никъде, чакат ги след работа, следят им облеклото (тип - ти си моя и никой не може да те пипа/гледа), но се въздържа заради камерите. Те вече не са заедно със сигурност, аз съм му съседка и мога да гарантирам на 100%.

# 1 172
Нали не гледахте в джоба на мъжете пък какво излезе Simple Smile)))
Аз с нито един от наличните ергени не бих се събрала та ако ще милионери да са

# 1 173
Ако има следващ сезон, да оставят на съдбата да вземе решение кой за кого да се жени. Сигурно по-добре ще си паснат участниците, ако се тегли жребий. "Про"-тата ги видяхме какво направиха.

# 1 174
Ще има, защото втори сезон е според мен с много по-висок рейтинг от 1.

# 1 175
А, ако бяха паралии, всички кусури щяха да се изпарят. Изключение ми е Таня, там проблемите с тоя дебил не са само за пари, а за безкрайното му его и претенции, както и пренебрежение към Таня и целия й живот до този момент. Това с пари не се оправя. Ама и МеритУ и Мишето ако бяха с едно къще в полите на Витоша и с няколко автомобила и солидни банкови сметки, всички претенции на момите щяха да бъдат задоволени моментално.
За Ивана - неприятна ми е, много е млада, а вече толкова лукава и обиграна, по принцип не обичам болезнено амбициозните хора, особено пък в нейния случай с чалга кариерата....това е някаква обсесия - озъбената й физиономия като се видя на клипа още ми е пред очите - тя губи всякакъв контрол и забравя всичко около себе си като види възможност за изява. Ама нейното бъдеще го виждам с мимолетни връзки с такива като Меди, тя дори няма потенциал за брак със състоятелен човек. Макар че като гледам новата г-жа Гущерова, то всичко е възможно. Не ми е интересна и не е от моя свят. Ако имах дъщеря, не бих искала да прилича на нея. Сега си спомням какви забрани имах на 23 от баща ми, а пък ако бях изпяла Каката, сигурно щях да изхвърча от къщи веднагически.

# 1 176
Аз си мисля, че не толкова протата са виновни (оставям на страна, че са некадърни и трябва да си скъсат дипломите), колкото липсата на избор на участници. Сигурна съм, че в подобно предаване са се записали 1. жадни за слава момченца и момиченца, като Ивана, 2. Клоуни, като Светлозар и 3. Отчаяни самотници като Мерал и Юлия. Не знам защо очаквате интелигентна/тен жена/мъж с кариера, образование, добри доходи и приличен външен вид, пък дори и самотници да се запишат в подобен формат. Интелигентните хора знаят, че тук всичко е фарс. Единствено съпругата на Светлозар попада в тази категория, но жената е преживяла много и също така е отчаяна и самотна.
Просто, когато имаш некадърници, селяндури, отчаяни мъже и жени, какъв подбор да направиш. Правиш го с базата данни, която имаш.

# 1 177
  • София
Сега, пресичането на Мишо не е ОК, но пък колко ситуации имаше, в които очевидно кавалерски се съобразяваше с Юлия. Тези моменти ги пренебрегва, ама на това акцентира. Освен това, тя какво уважение и близост към него показа, че да очаква конкретно поведение? Отиде на посещение с празни ръце, определи размера на спалнята и телевизора и си свърши работата в продукцията.
Всички двойки създават усещането у зрителя, че едва издържат и нямат търпение да приключи всичко. То и на мен ми се иска тази режисирана агония да свършва. Надявам се участниците (поне някои активни под друго име в този форум)  да имат смелостта да кажат какви са техните усещания след края на формата. Ако искат да си запазят достойнството в публичното пространство, да заповядат.

# 1 178
Може да е кавалер, но това не изключва всички други отрицателни възможности. Факт, че на фона на останалите участници, направо е цвете, но според мен си има кусурите, заради които на тази възраст да е стар ерген.

# 1 179
Само минавам да си подчертая яките цитати

Цитат
Тя в негова чест може би си беше обрала паяжините, а той си позволява да "не се постарае".

Цитат
Да не би всичко на Мишо да е доста малко? Доста непростим недостатък е това.

Цитат
Ех, тоя Мишо как не можа да напише в картичката поне едно "Ти си вейка, ти си клонче, ти си кисело лимонче!"
- перфектното!

И аз се чудех дали не са му малки..даденостите..Понеже тя коментира, че нещо в него й е направило лошо впечатление, ама това нещо не подлежи на промяна Grinning Grinning Grinning

# 1 180
Във втория сезон на Broken Heart " Женени от пръв мирис " Broken Heart участваха:

Дискофор Фитнеса;
Бизнесдамата Пресолена Мерцедеса;
Мераклия Асанов;
Шеф Иванна-топ дегустатор и сомелиер;
Фазодар за жените-жълтопаветен столичанин в повече;
Мадам Инструктаж Деспотова- повелителката на панираните дробчета;
Мома англичанка Дюлия топлото и котката/котаракът кръстен от зрителите Комо;
Майкъл коматевски-най-добрият музикант сред масажистите и най-добрият масажист сред музикантите.

Smile  Bowtie

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 17:58 от Zdravika

# 1 181
Монако, нали не очакваш Зарко да цъфне тук и да сподели, че е участвал в предаването за да си помогне в делото за апартамента и неговата форматна женица да го приюти междувременно.

# 1 182
W0ox, ти на тези статии вярваш ли им на 100%? Каква е гаранцията, че не са написани от разни жълтарски журналисти в името на сеира?
Едно е да имаш нови обувки, друго е дали ще ги поддържаш чисти и здрави дълго време. При звездите е по-различно - за тях се грижат много често други хора и би могло някой, който принципно е немарлив, поне за дадена изява да изглежда чист и спретнат. Но в случая става въпрос за нормални хора.

На историята с футболиста вярвам - да, защото има и поместени снимки от апартамента, както и изявление от двете страни.

Ако ме видиш един единствен път, как ще разбереш дали обувките ми са нови или са почистени стари?
Нали това казвам и аз? Че е напълно възможно някой, който е немърлив, да изглежда нормално. Не е нужно да е звезда. Достатъчно е само да има нормален доход.

Защо в тоя форум постоянно се случва да споря с хора, които споделят мнението ми? Grinning

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 16:40 от w00x

# 1 183
Юлето ако чете тук да знае, че още дълги години ще си е сама на празници /нали това беше изтъкнала като причина да се запише в предаването/. Тотален егоист, ама на 37 вече имаш изградени навици и е трудно да вместиш друг човек в ежедневието си. Тя ми е най-неприятна, защото за понеже не може да обясни смислено защо не иска да е с Мишо си позволи да прави намеци за него в негативен аспект. Той може и да е сам, но не е самотен, има приятели и среда. В обкръжението на Юлия видяхме само една котка без име.

# 1 184
Юлето ако чете тук да знае, че още дълги години ще си е сама на празници /нали това беше изтъкнала като причина да се запише в предаването/. Тотален егоист, ама на 37 вече имаш изградени навици и е трудно да вместиш друг човек в ежедневието си. Тя ми е най-неприятна, защото за понеже не може да обясни смислено защо не иска да е с Мишо си позволи да прави намеци за него в негативен аспект. Той може и да е сам, но не е самотен, има приятели и среда. В обкръжението на Юлия видяхме само една котка без име.

Не съм сигурна, че Юлия е сама, в края на предишната тема ни показаха снимка на Юлия, прегърната от младеж от преди седмица. Може и по време на формата да се е запознала с него, тя - в София, Мише- в Пловдив. Това би обяснило и поведението й на отхвърляне на музиканта.

Общи условия

Активация на акаунт