Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 606
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз затова ви казах да си преброим нашите кусури. Знам себе си колко съм чепата понякога. Ставала съм и съм си тръгвала от заведение, защото мъжът ми избира два часа какво да си поръча, накрая взе да рови в моята чиния. 😂 И аз фръц, само дето не обърнах масата от зор да правя демонстрации. И какво - нищо. Прибрахме се и след 2 часа всичко беше мирно и тихо, НО сме хора, коите се обичат и всичко си прощават. Това са дребни и тъпи капризи - изял ми палачинката, пресякъл улицата без мен, заспал без да ме дочака, не ми се обадил днес 6 пъти по телефона, а само 3... Много важно! Нали сутрин ми е мило като му видя смачканата рошава физиономия и той ме обича по нощница. А при тези няма ни-що! Дори симпатия, да не говорим за харесване. Но гадното човече ще направи интрига от нищо, а пичът ще се държи като джентълмен.
Затова казах, че раците са интриганти и точно такъв е познатия ми от тях подход - с намеци и недомлъвки, оставят усещането у околните, че другият човек е кофти човек.
Рачките тук, разбира сте, сте изключение. 😁

Пише се немАрлив, иде от немара, занемареност.

# 1 186
  • Terra incognita
Аз не разбирам превъзнасянето на някои потребители- и тук, и във фейса по Мишо. Един застаряващ мъж, който не показа нищо. Просто изпъкна ярко над останалите, защото не показа простотия. Което, е похвално, разбира се.
Но, аз, например, не харесвам такива пасивни, безхарактерни мъже. Хайде, външността не я коментирам, всеки има рсзличен вкус.
В реала този мъж не би ме впечатлил с нищо ( в стил Юлия 😜)

# 1 187
Аз продължавам да си държа, че колкото и куха лейка да е Юлия, има нещо и при Мишо, което не е ОК. Хич няма да коментирам мазната коса, с която се появи на сватбата. Може просто да си му е такава. Има и нещо друго. Изглежда добряк на пръв прочит, но за мен има кусури, които пред камерата може да не се виждат.

# 1 188
Разбира се, че не са като другите, ако са се съгласили да участват в подобен малоумен формат. Това е все едно да настройваш ръчен часовник с кулокран.

# 1 189
E то аз не познавам човек без кусури. И слагам и себе си в това число.

# 1 190
  • София
(В стил Юлия) аз не харесвам подаръците на Мишо. Ако ще подаряваш бонбониера и то на човек, който работи в здравословен магазин, купи качествени бонбони от добър шоколад. Това, че е взел най-евтините бонбони, говори много за него и като стил на живот.

# 1 191
И аз се чудех дали не са му малки..даденостите..Понеже тя коментира, че нещо в него й е направило лошо впечатление, ама това нещо не подлежи на промяна Grinning Grinning Grinning
Моля ви да не коментирате неща, които не знаете. Заради едно загатване от Юлия, че Мишо има някакъв проблем вие го изкарахте нечистоплътен, с малък размер и какво ли още не.

# 1 192
(В стил Юлия) аз не харесвам подаръците на Мишо. Ако ще подаряваш бонбониера и то на човек, който работи в здравословен магазин, купи качествени бонбони от добър шоколад. Това, че е взел най-евтините бонбони, говори много за него и като стил на живот.
А подаръците на Юлия какво говорят за нея?

# 1 193
Глупости. На проста жена, прости бонбони. Тя Анталия не знае къде е, само трябваше да се набутва с белгийски бонбони човека. Сигурна съм, че ако беше купил качествен шоколад, тя щеше да отбележи, че не се е постарал. Бонбони от 3лв и вино от 5 и подхождат превъзходно!

# 1 194
  • София
Монако, нали не очакваш Зарко да цъфне тук и да сподели, че е участвал в предаването за да си помогне в делото за апартамента и неговата форматна женица да го приюти междувременно.

Че той намина в темата. Очаквам го, но този път да си признае кой е. Smiling Imp

# 1 195
Присъединявам се към молбата на Монако. Дайте да не прекрачваме границата, че достатъчно простотии се изписаха. Човекът има родители, сестра и т.н. Хайде да престанем да градим хипотези въз основа на глупави подмятания от един елементарен човек, провокиран от некадърен психолог/астролог или там какъвто е.

# 1 196
Какви бяха бонбоните? Grin Аз не се загледах изобщо...

# 1 197
Ние не казваме, че Мишо наистина е такъв.
Ние просто спекулираме какви може да са възможните проблеми, които Юлия реши да спести, според нея от неудобство и за да запази достойнството му.

# 1 198
Милка сърце

# 1 199
аз да си кажа честно, че според мен и Брат Пит да и бяха довели на Юлето или някой друг там (който на Вас ви е критерии за красив мъж Simple Smile ) тя пак нямаше да го хареса и пак щеше да има нещо, което няма да може да преглътне.Тя явно е от типа хора, които до обяд се сърдят на себе си, а следобед на останалия свят. Да Мишо може да не е перфектен, но полага някакви усилия да и угоди, слуша я и запомня какво му е казала, че обича и харесва, както и какво не харесва (като косата например), а от нейна страна само мрънкане и претенции без никакво покритие. Отиде у тях с ръце в джобовете, не спря да мрънка за малката стая, с малкото легло и малкия телевизор, студено било, тъмно било, еееее сори ама аз дето съм жена бих я цапардосала с нещо по кухата тиква дето я има вместо глава.

Общи условия

Активация на акаунт