Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 587
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
"Подаръците" на Юлия говорят за нея. Ако Мишо е смятал, че не заслужава нищо, да не ѝ беше подарявал. Смятам, че и да не беше Юлия, а друга, Мишо пак би избрал такъв клас бонбони (не говоря за паричната стойност). Изглежда ми по-семпъл човек, но е пълно и с такива жени, които биха се радвали на бонбони Милка и плюшена играчка.

# 1 201
може да звучи тъпо и изтъркано, но аз бих се зарадвала от жеста като цяло, а не от съдържанието на подаръка. Вътре можеше да има и само една картичка, на която да пише нещо от сорта на "нямам търпение да те видя пак", което пак щеше да е мило, ако има кой да го оцени разбира се

# 1 202
  • София
Даровете са подшушнати (дори изискани) от продукцията според мен. За да има какво да снимат в магазина на Юлия. Това е уговорка с екипа, не решение на Мишо да ѝ прати вино и бонбони. Иначе, изказах се за плюшената играчка, която Смърфиета се опита да "оневини", такъв е стилът на Мишо и това е част от характера му. Той е решил, че плюшен слон ще я зарадва. Нещо малко, но всъщност показва разминаването. Каквото и да подари и направи, за Юлия няма да е достатъчно. Въпреки, че нейният вкус би трябвало да си съвпада. Ужасно кичозно лъскаво селско обзавеждане имаше столичанката. Simple Smile

# 1 203
И на мен ми се вижда смешно това заяждане за бомбоните. Тази псевдоелитарност не ни прави щастливи. Колко от вас в действителност ще разпознаят различни шоколади без опаковката? Робуването на стереотипи и представи за престиж изяждат възможното щастие с човек, който просто те харесва.

# 1 204
Аз също мисля, че изненадата на раб. място е режисирана. Да видим магазина. Laughing

# 1 205
Изненадата в магазина не беше ли около Св Валентин?
Щото и аз подарих на моичкият такива бонбони. И на щерката де, че щеше да се разсърди.

# 1 206
Аз не виждам проблем с бонбоните, които е избрал. Не всеки има възможност да плаща по 40лв за бонбониера с 9 бонбона в нея.

Освен това, според мен, при избора е наблегнал на формата на кутията, а не на бонбоните в нея.

# 1 207
Тя Брюксел сигурно не знае къде е, вие искате белгийски шоколади да ѝ подарява?! Виното сигурно го дели на сорт бяло и червено, но да ѝ беше подарил Малбек... Баш за Милка си е Юлето, да знае как се произнася и да си ги яде пред телевизора в Овча Купел.

# 1 208
  • Terra incognita
Плюшката я бях забравила. Много инфантилен подарък от страна на 41- годишен мъж. Ако искаше да покаже внимание, можеше да го стори другояче.

# 1 209
много си е правилен подаръка според мен, все пак Юлето се държи точно като малко разглезено момиченце

# 1 210
Добре де, тя защо не направи 1 жест към Мишо, да и видим способностите да се старае.

# 1 211
  • Terra incognita
много си е правилен подаръка според мен, все пак Юлето се държи точно като малко разглезено момиченце
Ами , да й беше подарил близалка и билет за Дисниленд.🙄

# 1 212
Аз също мисля, че изненадата на раб. място е режисирана. Да видим магазина. Laughing
Кое не е режисирано? newsm78
 Може би пияният Мерал, сниман без глава, продукт на Ивана. После Ивана била готина.  ooooh!

Горките Юлия и Мишо. То поне нещо да беше показано, а то само предположения.

# 1 213
  • София
И на мен ми се вижда смешно това заяждане за бомбоните. Тази псевдоелитарност не ни прави щастливи. Колко от вас в действителност ще разпознаят различни шоколади без опаковката? Робуването на стереотипи и представи за престиж изяждат възможното щастие с човек, който просто те харесва.

Разбира се, че шоколад Милка се различава от такива с истинско какао и мляко, но за мен не е въпросът във вкуса, а в качеството. Милка е джънк фууд, все едно първа среща на кренвирши, вместо на пържоли. Да, много хора си купуват често Милка, но ако ще е подарък за човек, когото още не познаваш, по-добре друго.

Не ми се спори, който каквото иска да си яде, аз си казвам, че на мен не би ми направило добро впечатление.

Юлия не ми се коментира, това момиче не се изтрайва.

# 1 214
Да ви кажа нещо, което си мисля. Хора, без кусури, не биха се излагали в подобен формат. Верно, може да има елемент на не видение какво ги чака, но ако си ОК ще си намериш половинка в реалния живот. Няма да я търсиш на руска рулетка пред цяла България

Общи условия

Активация на акаунт