Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 577
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 230
Мен също малко ме смути неугледния вид на специалистките, особено Ева Ку беше с потресаващ аутфит, ортопедични обувки и седеше като изсипана на стола, някаква сгърчена, все едно отрудена се прибира с метрото след работа и няма сили да седне както трябва. А физиономиите, които правеха двете с русата, опулени и любопитни...уж се опитваха да докарат разбиращи, но защо такива гримаси превзети се получаваха... и се виждаше как се напъваха да измислят и кажат нещо подходящо за ситуацията, но явно в главата им идваха само клишета, несъвместими с нея.

# 1 231
Скрит текст:
Понеже вече вървим към край, да споделя още нещо.

Много ми е мъчно за всички майки и други роднини, които бях вкарани като масовка в тия фарсове... Всички майки си бяха много свестни и съвсем сериозно се бяха отнесли към желанията на децата си.

Майката на Мерал ми се видя много мила майка, тя толкова се тревожеше за него. Домакиня, домошарка, семейна жена... В крайна сметка е отгледала и възпитала един ветеринарен лекар (момичето й също ми изглеждаше като едно умно и хубаво младо същество). Таткото на Мишо нали беше онзи човек с бялата коса? Извинявайте, но нито един побелял родител не заслужава да му изтипосат по ТВ детето и някой си случаен човек да го започне - ма той хърка, ма той не се старае достатъчно...

Мъчно ми е и за майката на самата Юлия. Каквото и да е преживяла тази жена, колкото и трудно да й е било да отгледа 3-4 деца, ами идва ден, в който те трябва да станат самостоятелни, да разперят криле... Сватбата и бракът изобщо, ОБЕТЪТ - ами това не са игрички на бели роклички и гримчета, хорца и ръченички. Това си е свещен съюз и шегата тук е напълно неуместна.

Дъщерята на Таня също беше вкарана в това - милото момиче, загубило е баща си, майка й преборва ужасна коварна болест, за да гледа сега как някакъв случаен човек пред цяла България изпльосвка "ми ти по медицински причини не-знам-си-какво, селянко проста с вестник на масата".

Не бива да причиняваме това на родителите си или пък на децата си, нито в живота, нито по разни предавания. Да си гледаш чедото/майката смачкано, объркано, недоволно, а пък да не говорим - да изчетеш тоновете помия, които плискаме със шепи из форуми и мрежи, си е чисто наказание. С какво тези майки/деца са заслужили да бъдат наказани така?! Човешките взаимоотношения са толкова крехка вселена. Хора, внимавайте какви ги вършите и кому какво причинявате. Дръжте се достойно винаги и винаги като се втурвате в някаква авантюра, ами премерете я в пробната на душата си първо - за вас ли, или не е за вас...
Много добре казано, но тези, които сътворяват такива продукти не мислят така. Важно е да има гледаемост/висок рейтинг, висока печалба, популярност. Не знам защо, но скандалното се продава. Участниците са си дали д ....та под наем и си носят сами последствията.
След видяното има двама участника, които знаят защо са влезнали в този формат. За останалите недоумявам.

# 1 232
  • София
То, че на мъжете не им е лесно с нашите подаръци, е ясно. Ние влагаме много повече умисъл и сантимент в подаръка, докато за тях е просто някаква подарена вещ, дори тегоба дали ще ни улучат вкуса. На мен ми е трудно да избирам подарък за мъж, защото наистина не знам какво би му харесало, а идеята на подаръка е да зарадваш отсрещния, нали? Наблюдавам какви са му интересите - спорт, оръжия, стилни аксесоари, начина му на живот... В интерес на истината, каквото и да съм подарявала на мъже, винаги си личи, че са благодарни и трогнати искрено. Тогава ти е кеф, че случайно или не, си улучил. Дори бих дала себе си за лош пример на реакция за един мъж, на когото казах, че не искам никакъв подарък за 8 март, като му обясних, че е трудно да улучи моя вкус за парфюми и козметика (по-скоро няма как да знае коя козметика е подходяща за моята кожа, коса и т.н.). Аз каквото си искам, си купувам. Е, той ми подари точно козметичен комплект, като по-късно си призна, че е казал на секретарката да избере подаръка за мен, като жена.  В този случай първо ми стана обидно, че хем не е лично, хем е това, което казах, че не искам, но после осъзнах, че човекът се е опитал да ме зарадва всъщност.

# 1 233
  • Sofia
Дълго време се чудих с какво свързвам "специалистките" - сетих се , на неадекватни HR -ки ми приличат.

# 1 234
Дали чистите обувки  са критерий за нещо си ми напомни един любим филм "Москва не вярва на сълзи+. Там героинята мразеше мъже с мръсни обувки, но се влюби в такъв. Споделям го, защото съм убедена, че всички участници, които настървено обсъждаме ще си намерят рано или късно своя човек. На Зарко му пожелавам от все сърце дамата от орисията на Бръмчилка . Simple Smile

# 1 235
Много сте писали, то либовни трепети тук в темата ни прихванаха))
Сега да се изкажа за миризмите.
Това, че Мишо пуши за мен не е проблем, както и онзи чужденеца с 2 кутии цигари. Проблемът идва и от цигарите, но не е непоправим. Има си спрей за свеж дъх, има дъвки, има води специални, бонбони и т.н. Ако си тръгнал и знаеш, че ще се целуваш или предполагаш си имаш едно на ум. Аз доста пуша, не знам дали и какъв мирис имам, но знам за хора непушачи, които не се траят, дори и да не ги целуваш. Проблемът идва и от стомаха, както и от зъбите и устната кухина. Пушача може да оправи дъха си, другите-не.

За тялото, чистоплътност и миризми. Вероятно знаете, че на някои хора кожата мирише на риба. Това е пак медицински проблем. Рядко са, но ги има. Никакви парфюми и т.н. не може да го оправят. Те просто си миришат отвратително, дори да се къпят непрекъснато, особено лято. Другото се оправя, мъжете по принцип повече издават мирис или как да го напиша, зависи от парфюма който ползват и доколко се стараят за външния си вид.

Относно виното и бонбоните е ясно, че е подсказано и е снимано. Дали Мишо е платил и избрал подаръка не знам. Бонбоните са с вид на сърце и това е важно за него. Той не е жена и да различава какаото и т.н. Пък достатъчно подслади Юла в Пловдив.

Има пропуски Мишо, не е идеален, но са поправими. Първо не знам колко е чистил, ама не е бил той май, а майка му донякъде. Забелязах, че на дивана отсреща на вратата дето е, имаше някакво покривало и то беше сякаш някой е лежал или седял. Няма уют, но има всичко необходимо. Ролята на жената е да го направи приятен дома. Това са козметични неща и не са скъпи да се сложат и стане приятно.

Мишо е мъж, Той не минималистичен, за да не чисти и оправя. Но пък си е купил всички уреди, техники за домашен комфорт. При това са чисти и не са някакви боклуци. Не е богат човек, но е достатъчно осигурен да се грижи за семейство си мисля.

Много ми е интересно,като отиде в Юлини как ще реагира. Чак ми се иска аз да съм на негово място. " Я ама ти наистина имаш голяма спалня, ама къде посрещаш гостите? В хола трябва да са майката и бабата да спят (а бабата е доста възрастна би трябвало) , в другата стая е брат и, а тази уж само на Юла. Кухнята обща. Къде посрещат гости тогава и къде се събира семейството се питам. Сигурно Мишо ще го приеме в кухнята. Стаята на Юла нямаше и тераса видях, тя е като в затвор с едно легло уж голямо. Явно я смята за нещо супер и затова първо гледа спалнята навсякъде и я сравнява с нейната. Но нейната спалня е стандартна , не е поръчка и не е повече от 180 ширина и 200 св дължина. Обичала да и е широко, бе момееее, в една стая живееш, няма стол дето да седнеш, нямам думи просто.

# 1 236
W0ox, ти на тези статии вярваш ли им на 100%? Каква е гаранцията, че не са написани от разни жълтарски журналисти в името на сеира?
Едно е да имаш нови обувки, друго е дали ще ги поддържаш чисти и здрави дълго време. При звездите е по-различно - за тях се грижат много често други хора и би могло някой, който принципно е немарлив, поне за дадена изява да изглежда чист и спретнат. Но в случая става въпрос за нормални хора.

На историята с футболиста вярвам - да, защото има и поместени снимки от апартамента, както и изявление от двете страни.

Ако ме видиш един единствен път, как ще разбереш дали обувките ми са нови или са почистени стари?
Нали това казвам и аз? Че е напълно възможно някой, който е немърлив, да изглежда нормално. Не е нужно да е звезда. Достатъчно е само да има нормален доход.

Защо в тоя форум постоянно се случва да споря с хора, които споделят мнението ми? Grinning
Амчи кък? Ще ходиш сковано, защото не си ги разтъпкал обувките. А може и някой етикет да виси ( това, защото си хипотетично немарлив и разсеян). И конят ще се мярка наоколо, излязъл от конюшнята на паша. Simple Smile))
Но иначе те разбрах. Няма хора с напълно еднакви мнения, а в спорът се намира истината. Да метна и аз като Иванчето някое-друго клише Wink

# 1 237
Мда, относно плюшката също не е гаф. Важен е жеста, варианти има много, но зависи как ще се приеме. Ако е скъп подаръка, сякаш се натягаш и не върви на този етап. Ако нищо няма, пак лошо. Най-добре символично и закачливо нещо. Плюшка Слонче е добре. Хем е мило, хем слончето носи късмет.Тя и това не заслужава. Забелязахте ли, че Юла подчерта, че е получила не букет, а едно цвете))) Много мила жена е таз.
Ми брат и да бръкне и плати 50х , нали са богати или да цъкне един телефон -нали е на пост и с власт.
Няма такова непоправимо нещо за мен у Мишо. Това, ако не го харесва не я прави лоша, има право на личен избор. Но това, че се превзема и го излага, че простее и лъже най-вече е непростимо за мен.
Този на снимката не е гадже на Юла за мен. Някой я е извел на въздух, тя май не смее да се покаже, а чете със сигурност отзивите поне във фейсбука.

# 1 238
Юлия да си беше взела една мерителна рулетка и да мери леглото и стаята на Мишо, щото като видях нейната "огромна и модерна спалня" ме досмеша. И това ансамбълче с огледалцата  100% е спалнята на баба и дядо, може само матрачето да е сменила, евнтуално Simple Smile

# 1 239
Мен също малко ме смути неугледния вид на специалистките, особено Ева Ку беше с потресаващ аутфит, ортопедични обувки
Откога ортопедичните обувки са признак за неугледен вид? Някои хора ги носят от необходимост и има съвсем елегантни модели. Е, не са с токове като на Маноло Бланик, но все пак са прилично изглеждащи.

# 1 240
Здравейте момичета,

Вечерята е поръчана и докато ми я доставят реших да прочета, както сте сътворили и като гледам пак сте се развихрили.
Юлето не знам какво не е харесала на Мишо може и да е пък много надарен, защо го обърнахте на такъв нечистоплътен стар ерген - момчето си е масажист едва ли ще допусне лоша хигиена все пак работи с хора.
Фазомер - ами мисля, че прояви много търпение. Таня беше яхнала метлата и ми се стори, че беше близо до истерия но след това си хапна спокойна ... чудна работа виното явно я успокои.
За Мерал и Ивана, каквито и да са чувствата им съм напълно уверена в това, че са взаимни !

# 1 241
Няма те, няма те, пък като се явиш и се включиш, все е неадекватно...
Фазомер проявил търпение! Ти да видиш! Мен, ако питаш, аз отдавна щях да съм го утрепала. Таня е била индианец в предишния си живот.
Казваш за Мерал и Ивана - взаимност? Значи взаимно се лъжат, защото аз друга заимност не виждам.

# 1 242
  • София
Здравейте момичета,

Вечерята е поръчана и докато ми я доставят реших да прочета, както сте сътворили и като гледам пак сте се развихрили.
Юлето не знам какво не е харесала на Мишо може и да е пък много надарен, защо го обърнахте на такъв нечистоплътен стар ерген - момчето си е масажист едва ли ще допусне лоша хигиена все пак работи с хора.
Фазомер - ами мисля, че прояви много търпение. Таня беше яхнала метлата и ми се стори, че беше близо до истерия но след това си хапна спокойна ... чудна работа виното явно я успокои.
За Мерал и Ивана, каквито и да са чувствата им съм напълно уверена в това, че са взаимни !

Здравей, Мерал! Simple Smile
Фазомер е проявил търпение???  Той? Различни предавания ли гледаме или наистина живееш в собствен измислен свят? Да, и Мерал, и Ивана са влюбени, само че в един и същ човек - в Ивана.

# 1 243
Преди няколко дена писа, че Мерал ходи като маносан, което не говореше, за взаимност на чувствата или греша.
Сега май се опитваш да изкараш Таня, че обича да си пийва или пак греша.

# 1 244
Здравейте момичета,

Фазомер е проявил търпение???  Той? Различни предавания ли гледаме или наистина живееш в собствен измислен свят? Да, и Мерал, и Ивана са влюбени, само че в един и същ човек - в Ивана.

Здравейте момичета,

Ако още веднъж ме припознаете с Мери Ще Ви поканя всички на гости.

Общи условия

Активация на акаунт