Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 531
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 260
Маносан- в Силистренско го ползваме. Да, близо е до Добрич.
Ясна е работата.
За Юлия. Абе хора, тя Айфеловата кула не хареса, вие един Мишо се чудите защо не  го хареса.

# 1 261
ЯЯЯ, Монако пак ще се окаже права))) Пфу, все не уцелвам((

# 1 262
  • София

Снощи Мерал каза за жестовете си "Аз за съпругата си, ако не го направя, за кого..." - същото, което преди това написа и г-жа Дарк. За мен няма значение кой кой е, аз преценките ги правя за себе си, не за конспирация, но поне да сподели нещо наистина смислено относно това какво се случва с Мерал. Много противоречия - обича я, тя не го обича, ходи маносан (и аз научих нова дума), чувствата на двамата са взаимни, пък той "разбрал" гостите още на сватбата, пък сами трябвало да са във Велинград, как се появили камери за балоните...

# 1 263
Ивана му е съпруга на Мерал колкото аз съм Жана Дарк.

# 1 264
Леле Монако,
Ти да не си детектив, прероден Шерлок, Поаро или Мис Марпъл.
Вярно, че пише противоречиво, но ти улавяш детайлите.

# 1 265
Ясна е работата.
За Юлия. Абе хора, тя Айфеловата кула не хареса, вие един Мишо се чудите защо не  го хареса.
хахаха, разсмях се

# 1 266
Дипломирах се във Варна и може от там да ми е останало "маносан" - по време на сесия и след дискотека, често бяхме, като маносани .Тук никъде не съм срещала хора, които да не разбират за какво и кога се използва.
Хубава вечер  

# 1 267
  • София
То, на това измъчено тв шоу ние му вършим работата. Забавляваме се сами, проучваме... Аз затова призовавам и участниците направо да дойдат и да се представят. Да си кажат как са нещата от първо лице. Innocent  Ето, заради дЮла сега на Мишо слава на импотент му се носи.

# 1 268
Дипломирах се във Варна и може от там да ми е останало "маносан" - по време на сесия и след дискотека, често бяхме, като маносани .Тук във София никъде не съм срещала хора, които да не разбират за какво и кога се използва.
Хубава вечер 

Не, ние много добре разбрахме за какво, кога и от кого се използва този термин.

# 1 269
Снощи Мерал каза за жестовете си "Аз за съпругата си, ако не го направя, за кого..." - същото, което преди това написа и г-жа Дарк. За мен няма значение кой кой е, аз преценките ги правя за себе си, не за конспирация, но поне да сподели нещо наистина смислено относно това какво се случва с Мерал. Много противоречия - обича я, тя не го обича, ходи маносан (и аз научих нова дума), чувствата на двамата са взаимни, пък той "разбрал" гостите още на сватбата, пък сами трябвало да са във Велинград, как се появили камери за балоните...

Освен това, когато бяха при астролога и коментираха темата за ревността му, Мерал каза, че не било ревност, а загриженост.

Цитат на: Jeanne.d.Arc
Проблемът на Мери е, че е много отговорен и си мисля, че по скоро е воден от чувство за отговорност към Ивана и в отговор на тинейджърското и поведение, което е оправдано за нейната възраст му се включва червената лампа и влиза в някакъв режим на загриженост, който ни се сервира през екрана, като пристъпи на ревност.

Или Жана д'Арк е чела тайното му дневниче, или...

# 1 270

Вие сериозно ли - само Мери и аз със съпруга ми ли сме единствените, поддържащи идеята, че един мъж трябва да се грижи за съпругата си ?

# 1 271
Аз под маносан разбирам - отнесен, като болен, заслепен, нещо такова, според текста..
Наистина, ако има (а то има) някой от участниците, техен близък или знам ли, по-добре да се разкрие и да ни "светне". Някои си казаха честно, не взимат отношение, а четат. Браво на Смърфи, как издържа тези наши писания за Мишо, не знам. Ма да каже за онуй нещо сега..че и на мен ми интересно (ми душа нося и аз сега, какво пък) Като пишете такива работи и то човещинка бре.))

# 1 272
  • София
Да, големите притеснения на Мерал са да не излезе ревнивец. То за друго трябва да се притеснява, ама щом е решил, че това е проблемът.
Jeanne.d.Arc, просто преразказвате мислите на Мерал.

# 1 273

Освен това, когато бяха при астролога и коментираха темата за ревността му, Мерал каза, че не било ревност, а загриженост.

Цитат
Проблемът на Мери е, че е много отговорен и си мисля, че по скоро е воден от чувство за отговорност към Ивана и в отговор на тинейджърското и поведение, което е оправдано за нейната възраст му се включва червената лампа и влиза в някакъв режим на загриженост, който ни се сервира през екрана, като пристъпи на ревност.

Или Жана д'Арк е чела тайното му дневниче, или...

Или като близък знае повече.

# 1 274
А, и тя за него. Предимно да му слага чесън в шкембе чорбата.

Общи условия

Активация на акаунт