Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 420
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 650
Да разведря малко обстановката.
Като най-използвани, най-удобни и кратки се класираха "Фазо" и "Гащьо".Водят първенството,на трето място- Жълтопаветников(че много дълго Stuck Out Tongue Winking Eye)Честито на победителя JoyМоля ,да си признае кой го измисли пръв.
Скрит текст:

ПП.Вики ,останах без думи Rolling EyesУжас.

# 1 651
 И аз мисля, че е Юла. Направила е втори профил на името на майка си. Но и писането не и се отдава. А за препинателните знаци пак тук е прочела, та се е присегнала с мъка да сложи.
 Вики, не се връзвай и не обръщай внимание, ако можеш. Не е приятно, но хората явно не приемат чуждо мнение или пък на това се надяват-неудобните за тях да спрат да пишат. Е, няма да стане.

# 1 652
На мен Юлия ми изглежда съвсем обикновена жена; познавам (във връзка с работата ми, но не колежки) жени с много по-неприятно поведение - такива, които ако отидат в реалити, зрителите ще ги помислят за чисто луди. Затова не смятам, че тя е по-глупава или по-неамбициозна от повечето хора, но се излага.

# 1 653
Юлия е лишена от всякаква емоция за мен, при нея има невиждана форма не егоцентризъм..., нямам идея каква е причината за това,  но само помощ от специалист може да я спаси от това усещане за "предоминантност ", в противен случай рискува да остане сама за винаги...

# 1 654
На мен Юлия ми изглежда съвсем обикновена жена; познавам (във връзка с работата ми, но не колежки) жени с много по-неприятно поведение - такива, които ако отидат в реалити, зрителите ще ги помислят за чисто луди. Затова не смятам, че тя е по-глупава или по-неамбициозна от повечето хора, но се излага.
Тя /Юлия/ е обикновена, визуално симпатична, не е глупава, не е амбициозна и до тук са положителните качества. На какво отгоре е толкова претенциозна!? И не става дума само за Мишо, а за всичко. Не разбрах - какво харесва, какви интереси има, хоби има ли, какво прави през свободното си време /освен фитнеса/... все обикновени неща. Разбрах, че иска добре изглеждащ, материално обезпечен, внимателен и забавен мъж. Всъщност принца, който тя търси, трябва задължително да има шут, който да я развлича, защото тя самата е неспособна да го направи за себе си, а и принца няма да се справи сам.

# 1 655
По-страшна е душевната нечистоплътност на майка и дъщеря Желеви. Това няма иизпиране даже и с накисване...

# 1 656
Ясно защо Юлето е толкова невъзпитана, ми то е нямало кой да я възпитава. Майката и от нея е по-зле. Стори ми се злобна на пръв поглед, но явно е и дребна душа.

# 1 657
Райна/Юлия- доста махленско поведение. Да загатваш за личната хигиена на човек, който с нищо не те е провокирал, напротив, стоически понасяше всеки неин небивал каприз.
Направи впечатление,  безупречно изгладената риза на Мишо при срещата със специалист. Дълбоко се съмнявам,  някой да облича чисти дрехи, без да е взел душ ...

# 1 658
Въобще не подлагам на съмнение, че това е гнусен намек от страна на старата мома, за да излезе суха от тази история, но вместо това смърди все повече и повече и то точно от нея. Съжалявам за грозните думи, но това да очерниш някого ей така, щото ти си тъп и не знаеш какво искаш е отвратително.

# 1 659
Хич не вярвам аз на тези подмятания за хигиената на Мишо. Майката видя колко се изложи дъщеря ѝ и сега се опитва да очерни чуждото "дете", за да изкара своето бяло и добро, както казахте сигурно чете тук и взима идеи. Гнусен човек, който не знам дали мирише, но определено вони душевно. 😖

# 1 660
  • софия
Аз също смятам, че дЮля пише през фалшив профил с името на майка си. Много недостойно и низко поведение. Като добавим характера и нивото - интелектуално, емоционално, които показа, изобщо не е чудно защо е мома.

# 1 661
Абе и да не е тя и майка ѝ да не е,ако е някоя приятелка,пак е показателно и за тях с такова обкръжение.

# 1 662
Ама тая кукувица на 10 места задава уж невинно въпроса "къпете ли се, сапуна познавате ли..." под всяко пето мнение. Кооолко ниска топка! Жалка работа.
Скрит текст:
да спомена впрочем, приятелката на майката, която е моя далечна косвена позната, е алкохоличка

# 1 663
Пазейки достойнството на другия, декларираш своето собствено...
(Ако фамилия Желеви чете, има форма на Етикет, много е писано за това ...)

# 1 664
  • Terra incognita
Ако е Юлия, надявам се осъзнава колко много излага, освен себе си, а и собствената си майка, защото със сигуност болшинството хора вярват, че е тя.

Общи условия

Активация на акаунт