Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 426
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 695
)) Че тя още на сутринта след сватбата каза, че не е могла да спи и каза защо. Мишо се смути и почна нещо да съжалява и се извинява. Дори каза, че не знае за такъв проблем толкова явен.
За тапите, ами и след това продължи жената. Както и като се настаняваха в Комо. Няма тук да разказваме епизодите.
Ми те пък колко са спали в една стая. Първата нощ не я броя дори, защото беше пияна и всички го видяха. А пиян човек, това му е най-малкия проблем.

# 1 696
А как според теб ще си купи тапи за уши без да обясни за какво са и?
Може би най-впечатляващото изживяване от медения месец в Комо - купаване тапи за уши.
Тя не можеше да обясни защо й са по никакъв начин. Mr. Green

# 1 697
  • густо майна Филибето
Кръвен анализ не й трябва, само цвета е важен, и трябва да е син Grinning

# 1 698
  • Terra incognita
Не съм забелязала да го натрапва непрекъснато - да не те оставят да спиш е огромен проблем, а не мрънкане. А как според теб ще си купи тапи за уши без да обясни за какво са и?
Напротив - точно защото не искаше да натрапва хъркането му, не го спомена нито веднъж докато психоложката я изтезаваше с въпроси и я насилваше да отговори въпреки че Юлия не искаше
Нека бъдем обективни. Колко точно нощи прекара Юлия под нечовешкия терор, наречен хъркане? Само един изключително дребнав човек може да направи проблем за 3-4 дни, тъй като на нея й стана пределно ясно, че съвместно съжителство няма да има.

# 1 699
Какво значи да не го излага, обясни ми щото не разбирам. Тя не го излага - предаването го излага като показват пред света личните им разговори, каквито има и трябва да има във всеки брак.
Простете невежество ми, но аз не разбирам, какво се опитвате да кажете/се опитвате да ни убедите ?

Хвърля проблема на Юлия в двора на Мишо. Иска да каже, че Мишо се излага сам, а Юлия просто го "констатира" в личните им брачни разговори, които по някаква случайност се излъчват по телевизията. А дЮла всъщност е прекрасна и няма за какво да бъде упрекната, затова Мишо не казва нищо лошо за нея.

Юлия проблем няма - тя не е длъжна да живее с този човек, при положение, че е преценила, че не нейният. Единственият проблем с хъркането  тя си го решава с тапи - достатъчно тактична е да остане в леглото му. Аз нямаше да ползвам тапи щото с тях не мога да спя, а щах да настоявам да отделна шумоизолирана стая. Сама щях да си реша проблема и изобщо нямаше да споменавам за него или да карам Мишо да ми го решава с ходене по лекари, спане с ПАП което е изключително дразнещо или квото и да било.
Аз не видях Юлия да е направила нещо лошо на някой - държи се естествено и не крие как се чувства. Няма да издържа в брак, в който нон стоп да подтискам чувствата и нуждите си от страх да не нараня ближния - това не  е живот да не говорим, че не бих го нарекла и брак

Че тя още на сутринта след сватбата каза, че не е могла да спи и каза защо. Мишо се смути и почна нещо да съжалява и се извинява. Дори каза, че не знае за такъв проблем толкова явен.

а кво да каже - наспах се супер? Мишо ако не знае, че лишаването от сън води до смърт направо да се върне в 1 клас, а не да си търси жена. Много хора не знят, че хъркат - затова някой трябвa да им го каже. Ама и те трябва да повярват, че им е проблем, а не да го неглижират, защото хъркането си е СЕРИОЗЕН проблем, който за щастие има лесно решение - спане в различни стаи

# 1 700
Не съм забелязала да го натрапва непрекъснато - да не те оставят да спиш е огромен проблем, а не мрънкане. А как според теб ще си купи тапи за уши без да обясни за какво са и?
Напротив - точно защото не искаше да натрапва хъркането му, не го спомена нито веднъж докато психоложката я изтезаваше с въпроси и я насилваше да отговори въпреки че Юлия не искаше
Ще има възможност да спи цял един живот, това разбира се е от първостепенна важност Simple Smile
Моля ви, посъветвайте я, да си изиска парите за езиковите курсове Simple Smile

# 1 701
Skrekkelig-Няма смисъл да отговарям. Нещо сте объркана тотално или не сте гледали епизодите, или..имате причина така да пишете. Бях до тук.

# 1 702
  • София
Skrekkelig, щом мислиш, че "Юлия проблем няма", не виждам смисъл да продължаваме словесното оборване. Ако пък имаш желание да откриеш проблема на Юлия, прочети произволен коментар за нея тук или във Фб страницата на предаването.

# 1 703
  • Terra incognita
Толкова е тактична Юлия, че по възможно най- демонстраривния начин отиде да си купи тапи за уши. Сигурно само японските туристи в Комо не разбраха, че Мишо хърка.

# 1 704
Може би най-впечатляващото изживяване от медения месец в Комо - купаване тапи за уши.
Тя не можеше да обясни защо й са по никакъв начин. Mr. Green

Продукцията можеше да ни спестят купуването на тапите, но не го направиха и Юлия не е виновна за това. Можеха да спестят на зрителя всички коментари относно хъркането - не го направиха. Не бих обвинила Юлия че предаването си прави рейтинг за сметка на учстниците.

Skrekkelig, щом мислиш, че &quot;Юлия проблем няма&quot;, не виждам смисъл да продължаваме словесното оборване. Ако пък имаш желание да откриеш проблема на Юлия, прочети произволен коментар за нея тук или във Фб страницата на предаването.

Гледам предаването, черпя вода от извора и сама си вадя изводи - чужди коментари на са ми нужни за да си изградя лично мнение. Юлия за мен проблем няма или поне от показаното не забелязах да има кой знае какъв сериозен проблем с нещо в себе си  - проблемът и е натрапен от вън - мъж, с който не иска да бъде. Друг е въпросът, че сама се е предоставила да и създадат всички тия проблеми. За мен това да не харесваш някой мъж не е проблем.

# 1 705
Аз не видях Юлия да е направила нещо лошо на някой - държи се естествено и не крие как се чувства.
Вярно е, с изключение на себе си, никому не е навредила. Представи се /според собствените си думи и поведение/ - капризна, искаща мъж /достоен за приц, може и принц/, да има чувство за хумор като нея /никой не видя такова/, да бъде грижовен /да променя времето към слънчево и топло/.

Може да съм пропуснала, но ясно и открито Юлия не каза, че Мишо не е неин тип. Психоложката и вадеше думите с ченгел, а тя шикалкавеше, защото не може да води обикновен разговор.

Продукцията е чист сеир, спор няма. Ако обаче участниците сами не направят така, че да има какво да се покаже в определеното време, ще показват каквото и да е - уан бира.

Бях хванала някакъв откъс от плачещата Василена, която също не можеше да конкретизира причина, защо не иска Форко да я докосва, но каза, че само мисълта за това и причинява неприятно и противно усещане и не може да го превъзмогне.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 13:20 от Mama_Nana

# 1 706
А, останала в леглото му Юлия... Може пък да е спала в джакузито!

Ама защо на тези, дето гледат едно, а виждат друго, започвате да им говорите на вие?! Някакви важни ли ви изглеждат, защото нямат очи да видят очевидни неща? 🤔

# 1 707
Искате ли да престанем да търсим тайнствения недостатък на Мишо - то се видя, че не може да е романтичен в надписването на картички, пресича сам и хърка. Кой знае още колко велики косура ще му измисли Юлето. Цялата работа е, че това не са хора на по 20 години, когато се прощава и се забравя, това са хора с изградени навици, които трудно се променят. Юлия обичала да спи на широко /явно отделен будоар се изисква за нея/, не искала да си сменя работата /тук я разбирам, те се познават отскоро/, но можеше това да му каже, не че на всяка цена иска да остане в безценната дрогерия.

# 1 708
Смятай какъв трябва да си да мислиш, че глупав (да не кажа прост), невъзпитан, ограничен, високомерен и нагъл човек няма проблем. Натресли ѝ били моля ти се външен проблем. 🙄

# 1 709
Skrekkelig , напълно подкрепям!

Общи условия

Активация на акаунт