Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 427
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз не симпатизирам на никого в това предаване, но това задълбаване и кълвене не разбирам. Това е шоу, при това силно манипулирано. Изрязват се кадри, монтират се. Много се вживявате ))).
Всъщност, не, симпатичен ми беше Мерал. До момента, в който се напи и излъчваше трудно сдържана агресия.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 17:49 от La_Valletta

# 1 726
Да, усмивката и е хубава. И тялото. Но дотам.
Мда, особено походката. Дълги, хубави крака, стегнато дупе, а като се усмихне искрено направо звездите блестят и времето се стопля. Само, че не видях нищо такова.

# 1 727
Недоспиването си е недоспиване, независимо от причината. И аз не съм си доспивала от детето, но не съм се чувствала по- различно от друго такова с различен източник. Добрата новина е, че бързо се свиква Simple Smile

ако смяташ, че с недоспиването се свиква значи не си пробвала истинско недоспиване. Сигурно може да свикнеш да спиш 8 часа ако си свикнала на 9, но ако жизнената ти нужда е 7, а системно спиш по 3 тогава ти гарантирам неврологични увреждания, а след тях и на всички системи в организма, прогресивно влошаване на жизненото качество и бавна и мъчителна смърт.

# 1 728
С недоспиване не може да се свикне.
Може, може. Спя по 4 часа нощем. Нощес, например още по-малко - от 1:00 до 3:20

😂😂😂 А, сега дочетох. М'че аз съм умряла, бе!

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 14:03 от Анонимен

# 1 729
Такава разлика в поведение на сватбата и на следващата сутрин очевидно си има причина.
Има, разбира се! Казва се "изтрезняване".
Всъщност тя създаде впечатление на човек, доста близък с алкохола.

Мен пък Мишо ме  оставя с такова впечатление.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 14:06 от La_Valletta

# 1 730
  • Terra incognita
Не съм чула някой да е умрял, заради недоспиване от хъркащ съпруг. Това са глупости.

# 1 731
С недоспиване не може да се свикне.
Може, може. Спя по 4 часа нощем. Нощес, например от 1:00 до 3:20

Хората са с различни нужди от сън - това е генетично. Има генетични мутации при които 4 часа не е недоспиване, а нужната доза на конкретния организъм. Ако се чувстваш свежа след тия 4 часа значи си късметлийка. Но ако си кисела, раздразнителна, неработоспособна, уморена, без желание за секс и за нищо... - това са нормалните симптоми на недоспиване. Ако ми казваш, че си свикнала да се чувстваш така всеки божи ден .... живееш в някакъв ад и ми жал  е за теб...

Не съм чула някой да е умрял, заради недоспиване от хъркащ съпруг. Това са глупости.

защото си е решил проблема преди да умре. Колко безмозъчен трябва да си за да се оставиш да умираш без да вземеш мерки

# 1 732
Недоспиване води и до агресия, вербална, например.

# 1 733
Е вие сега Юлето я изкарахте на смъртен одър от недоспиване 3 дена, а Мишо в опит за убийство едва ли не, че я кани да се пренесе у тях и на едно легло да спят. Ми като и е толкова важен сънят да си махне телевизора от спалнята, не знае ли, че е вредно преди лягане да се облъчва. Може книжка да отвори, нещо да научи или просто да се замисли малко, току и хрумне и котката да си кръсти.

# 1 734
Това коте живо да го ожали човек. Юлия едва ли се грижи за него, по скоро е отговорност на майка й.

# 1 735
Не знам за хъркането, но за студеното съм спец.
За това ще кажа с чисто сърце, че  Юлия не е зиморничава.
1.Ако беше, щеше да се навлича много повече в зимно време. Поло, пуловер, шал и шапка, ръкавици, при това дебели. Тя излиза с тънък пуловер с шпиц деколте, без шал, без шапка, дори качулка не беше сложила на якето.
2. Самото яке или палто щеше да е по-дълго, за да топли. Ше кажете, че за снимките е така отишла. Може, но отдолу не е облечена изобщо. Аз бих се вкочинила.
И не го измислям тук и сега заради нея, преди в други теми съм споделяла по друг повод. Други хора и те, които са като мен, никой не ходи така никъде през зимата, че само за това да приказва. Чак сега ми светна и това.

# 1 736
  • Terra incognita
Мен повече ме дожаля, когато Ева Ку много настояваше ( незнайно защо?) да види уплашената котка. Много несъобразителна жена.

# 1 737
fanfanito Абсолютно подкрепям и аз съм зиморничава и то от тия лудите, дето спят с чорапи целогодишно и ходят с яке и шал на 20+ градуса. Това пуловерче, което беше облякла мен ми е 3ти кат и то през пролетта само. Смятай значи и колко точно хърка Мишо.

# 1 738
Юлия не ме кефи никак и в последния епизод с претенциите си няколко пъти ме накара удивено да възкликна, но пак ми се струва, че с хейта срещу нея се прехвърля мярката.   
Едно не разбрах - колкото и уж да не е лош Мишо, има ли някоя от вас тук, която да го харесва толкова, че да му стане гадже?

# 1 739
Никоя от нас не е заявила желание външни хора да ѝ търсят гадже, така че няма и нужда да взима когото и да е било.

Общи условия

Активация на акаунт