Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 424
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 770
Вале, масажист е по професия в някакво студио. Тук го издирихме дори и снимки имаше. Хобито му е музикант. Свири на барабани в група и пише май музика. Имаше и клипове с групата и негово участие.

# 1 771
Ясно, ако е добър в основното занимание, гладен няма да остане ))).

# 1 772
Ами и аз туй обяснявам на Юла, ама тя не разбира. Те нали за музикант го представиха и момата е на принципа "музикант, къща не храни". Бе изпусна си шанса според мен, Юла. То идеално няма никъде, а и на тези години вече гледаш по-друг начин (би трябвало) Трябва разумни компромиси все пак да има, не изобщо, но и тя не е идеална. Еми, по-добре така за Мишо според мен.

# 1 773
  • София
Михаил свири на барабани и на един много интересен .... инструмент, да кажем. Simple Smile Неговият е малко самоделка. Виждала съм и съм слушала някои по-фино изработени. Звукът, който се извлича от него, е много приятен, малко като от космоса.
Каза, че записва музика в момента.
Та - колкото е вярно, че Ивана си прави реклама с участието в това предаване, толкова е вярно и че Михаил промотира неиздадения си още албум. Ама като го запише и като го пусне на пазара - няма да е вече никому неизвестният Михаил. Ще е популярен и ще качи продажбите. Simple Smile

# 1 774
Последния епизод, който даваха не трябваше Мишо и Юлия да ги разпитва психоложката. Тази среща трябваше да е в последния епизод. Така не им дадоха възможност да кажат ясно, че не искат да продължат да са заедно. Сега два епизода ще ги мъчат да се сближават. Накрая ще остане отворен край - нито заедно, нито разделени.

Мерал и Ивана завършват заедно.

Таня и Гащю не знам. Ако Таня прости на Гащю, който по едно време наистина започнал да се влюбва, може и те да останат заедно, но единият в Симеоново, другият в /забравих квартала/, докато намерят общо решение.

Така виждам края на този сезон.

# 1 775
Сериозно ли мислиш, че този екземпляр може да се влюби? Човек, който се влюбва никога, за нищо на света не е толкова злобен към обекта на чувствата си. Може да стане такъв, само ако не му отвърнат, а Таня хич не се дърпаше в началото, обаче на петия ден след прибирането им от Петра, тя вече си имаше "място, на което да си съска", а нататък и следващите гадости.

# 1 776
Да, можеше да изиграе влюбен - поведението в Петра беше подобен опит, ако Таня беше осигурила жилище, нямаше да има "място, на което да си съска".  Grinning Сега трябва да се измъкне що годе прилично след всичко, което сътвори. Таня никой не я чува, поне до момента, така че нямам идея какво ще излезе накрая - може да е като разкази с неочакван край.

# 1 777
А Лисан за кое по-точно от всичко ще иска прошка на Таня? Това в промото ли го видяхте?

# 1 778
Ако му прости и се разделят като приятелчета,ще съм маалко разочарована.
Нямам предвид да се кара с него или нещо подобно,а просто да не го отразява и след края на предаването да го зачеркне от живота си изобщо.

# 1 779
С недоспиване не може да се свикне.
Напротив, свиква се.

# 1 780
Напротив, свиква се.
...да...докато си млад...

# 1 781
Млад, стар - който е имал малко дете знае за какво става въпрос и няма никакъв избор. Така че Юлето да си знае за близнаците....

# 1 782
Напротив, свиква се.
Все още няма регистриран смъртен случай от недоспиване Wink
Какво да кажат всички работещи нощем Simple Smile
Стегнете се Simple Smile

# 1 783
Напротив, свиква се.
Не съм първа младост, и детето ми е от НЕспящите. Преди обичах да си спинкам до обяд. Еми отвикнах. Така да се каже. Сега 5 часа на денонощие са ми съня. От 1 година и 4 месеца съм така... Жива съм.
Юла се глези, че 1 (ЕДНА) нощ не се наспа и заобяснява в национален ефир, че Мишо хърка. Ако беше мултимилионер, сигурно нямаше и да чуе хърка ли или не.

# 1 784
  • Terra incognita
Напротив, свиква се.
Все още няма регистриран смъртен случай от недоспиване Wink
Какво да кажат всички работещи нощем Simple Smile
Стегнете се Simple Smile
Мисля, че имаше един геймър, който не е ставал от екрана намси колко дни и беше умрял. Ама там е друга история Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт