Женени от пръв поглед < II сезон > тема 12 /20.05 - 26.05/

• 64 366
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 785
С недоспиване не може да се свикне.
Напротив, свиква се.
...да...докато си млад...
Все още няма регистриран смъртен случай от недоспиване Wink
Какво да кажат всички работещи нощем Simple Smile
Стегнете се Simple Smile
Мисля, че имаше един геймър, който не е ставал от екрана намси колко дни и беше умрял. Ама там е друга история Simple Smile
Да,  това са крайности вече Wink
 Не очаквайте такива геройства Simple Smile

# 1 786
Скрит текст:
Последния епизод, който даваха не трябваше Мишо и Юлия да ги разпитва психоложката. Тази среща трябваше да е в последния епизод. Така не им дадоха възможност да кажат ясно, че не искат да продължат да са заедно. Сега два епизода ще ги мъчат да се сближават. Накрая ще остане отворен край - нито заедно, нито разделени.

Мерал и Ивана завършват заедно.

Таня и Гащю не знам. Ако Таня прости на Гащю, който по едно време наистина започнал да се влюбва, може и те да останат заедно, но единият в Симеоново, другият в /забравих квартала/, докато намерят общо решение.

Така виждам края на този сезон.

Таня живее в Овча купел, самата тя го каза.
Юлия не е казала в кой квартал живее.
Това за тези, които много активно обсъждат в темата, но явно от многото обсъждане, не им остава време за гледане на самото предаване, но пък ме критикуват, че аз не съм била в час. Innocent

Ако Таня прости на Светозар, сама ще си плюе във физиономията. След всичко, което наговори по негов адрес, не би следвало да продължава да има нещо общо с него. Въобще тези двамата направо счупиха тъпомера с поведението си.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 20:43 от DeltaAzimut

# 1 787
Четох сега коментарите във фейса. Трагично е. Но и попаднах на снимката на Юлия в парка с онзи мъж.Качена е преди 2 часа. Има надпис -Юлия с новия мъж. Странно.
Е, как го правите този номер с поместването на снимки от друг сайт(( Не мога((
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p160x160/60865547_ … 5&oe=5D930CC2
Boryana Toneva Юлия с новото гадже

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 20:49 от Анонимен

# 1 788
  • густо майна Филибето
Аз направо мога да убия някой, ако много ми се спи и по някаква причина не мога.Нищо не ме прави толкова зла, както недоспиването.
И по никкъв начин не може да се прави паралел между това да си търпим собствените хъркащи мъже, които сме ги взели най вероятно нехъркащи, обичаме си ги, или най-малкото сме им свикнали.
 Но ако изведнъж ти натресат хъркащ непознат, с който трябва да делиш стая, си е много неприятно изживяване.
Сега, капризите на Юлия едва ли се ограничават с това, но тя е приела да го представи като основен недостатък.

Аз пък съм виждала Мишо на живо.Преди предаването. Говореше си с дежурните пиянки пред магазина, тези, дето си купуват през час биричка и мезе, и висят на оградата по цял ден, а колелетата им са нахвърляни на тротоара.
Може би си е бил по домашно облекло, в Коматево до магазина можеш да идеш доста неглиже, дори и с работни дрехи, и никой няма да обърне внимание. Та на пръв поглед не се различаваше особено от тях, загледах го, защото беше съвсем ново лице. И го запомних, защото все пак му личеше, че не е един от тях. Освен това е мой тип. Това обаче го казвам от позицията на моите 48 години. На 36 можеше и да не го забележа.

# 1 789
Ако Таня прости на Светозар, сама ще си плюе във физиономията. След всичко, което наговори по негов адрес, не би следвало да продължава да има нещо общо с него. Въобще тези двамата направо счупиха тъпомера с поведението си.
Съгласна съм, че сцените бяха грозни. Като ти прочетох поста, се замислих, че в промото не става ясно дали Гащю иска прошка или предлага взаимна такава. newsm78
Нищо няма да ме изненада, може и Таня да излезе, че го е тормозила с деспотичното си поведение, защото продължавам да твърдя, че участниците играят по някакъв сценарии и ние се хващаме на това.

ПП Да, точно така, Таня живее в Овча купел.

# 1 790
  • София
Мишо няма мачовско излъчване и вероятно това не допада на дЮла, която се мисли за амазонка. На колелото (Мишо) изглеждаше строен, висок, с къса коса и въпреки всичко остави впечатление у мен на... не знам кой израз е подходящ... ами, на комплексиран. Разбира се, преценката ми е от два-три погледа и без личен контакт, както и на база моя вкус и моя мъж. Дюла нека си търси нейния тип, но не ѝ прави чест поведението ѝ спрямо Мишо.

# 1 791

Не съм първа младост, и детето ми е от НЕспящите. Преди обичах да си спинкам до обяд. Еми отвикнах. Така да се каже. Сега 5 часа на денонощие са ми съня. От 1 година и 4 месеца съм така... Жива съм.
Юла се глези, че 1 (ЕДНА) нощ не се наспа и заобяснява в национален ефир, че Мишо хърка. Ако беше мултимилионер, сигурно нямаше и да чуе хърка ли или не.

аз 1 година спях по не повече от 3 часа на нощ - жива съм ама усещах, че всеки момент ще умра. Нервната ми система обаче е с необратими поражения. Сега продължавам да спя по 5-6 часа и се усещам недоспала и неработоспособна. Един ден да се случи да спя 7 и съм кукуряк и пълна с енергия.
Не съм се интересувала какви реални случаи има на смърт от неспане, но науката знае че без сън се умира по-бързо откокото без храна, а може би и без вода. За да умре човек от безсъние трябва да е болен и да не може да спи или съзнателно някой да е решил да го убие от безсъние и се грижи да не  спи - това се ползвало като изтезание навремето. Човешкият организъм, освен ако не е много увреден, автоматично се бори да оцелее и намира начин да приспи човека поне толкова време колко да не умре. Това че има повече умрели от глад отколкото от безсъние е просто защото е много по-лесно да останеш без храна отколкото да се лишиш от съня си - той настъпва автоматично в един момент  щеш не щеш

# 1 792
Факт е при 12 дни, но казуса с лавандулата е доста преекспониран Simple Smile
Нали не твърдите, че Мишо държи в безсъние Юлия с цел убийство ? Grinning

# 1 793
  • София
Добре де, разбрахме, че Юлия ще умре, ако не от хъркането мишово, от недоспиване. Несериозно е това да се коментира като причина за поведението ѝ няколко страници. Confounded

# 1 794
  • Terra incognita
Почти съм сигурна, че и Мерал хърка. Не чух Ивана да се оплаква.

# 1 795
Почти съм сигурна, че и Мерал хърка. Не чух Ивана да се оплаква.
Безгащника вероятно хърка колкото Мишо и Мерал взети заедно, ама Таня е друг тип жена. Спести ни го.

# 1 796
Те колко време бяха фактически на Комо? 3-4 не повече май.

А тия близнаци дето си ги представя да не мисли, че ще лягат в 8 и ще стават в 8, та да може маминка да се наспи 12 часа.

Пак повтарям тя отсъди, че един човек не е готов за семейство, защото не я чака да пресича за Бога. Дали няма да преекспонира и хъркането на Мишо. Ако и вярваме на 100% на думите тя е и забавна и английски знае. 😉Я пак си помислете колко точно е вярно това?

# 1 797
Добре де, разбрахме, че Юлия ще умре, ако не от хъркането мишово, от недоспиване. Несериозно е това да се коментира като причина за поведението ѝ няколко страници. Confounded

и аз не знам защо хъркането се коментира като причина - за мен това не е причината, че не го иска. Въпреки че определено може да повлияе в негативна посока ако ти изпльокат хъркащ непознат. Съвсем друго е ако с времето в брака започне да го прави - тогава може пак да пречи, но едва ли ще е причина за развод. Но ако буквално първото ти впечатление от мъж, още преди да си го опознала и влюбила в него, е хъркане - може много да усере бъдещето на отношенията.
Ивана също каза, че Мерал хърка ама на нея и е сладко. Има такива хора - звучи им сладко и не им пречи. Но на други им разваля съня. Това не е нещо, което си го избираш. Аз като дете живеех на място където нощем излизаше глутница и цяла нощ лаеха под прозореца ми, които беше на 1 етаж. Будеха ме и докато не млъкнеха не заспивах - много изнервящо. Сестра ми в същата стая си спеше сладко сладко и като и се оплачех викаше: Оооо кученцата са много сладки и ме приспиват.
  Хората са различни и само ограничен човек може да отрича неща, само защото не ги е преживял

Безгащника вероятно хърка колкото Мишо и Мерал взети заедно, ама Таня е друг тип жена. Спести ни го.

защото ни беше подготвила нещо още по-шокиращо - едноседмичните гащи. Много хора хъркат ама колко хора не си сменят гащите по 1 седмица?

# 1 798

Мисля, че това, което Юлия не искаше да сподели с психоложката е, че Мишо е поредния неудачник в живота й. След сватбата сигурно са говорили, кой какво работи, къде, с какво се занимава ... Не го споделя, не защото пази Мишо, а защото пази себе си.

# 1 799
Надявам се във вторник Смърфиета да ни осветли за сватбата по-подробно. Писала е нещо във фейсбука. Тогава вече може без притеснение за договори и тайни да ни осветли и да се свършат тук догадките и мъките ни. Защото ми писна от тази Юла нещо. Не, че Мишо е някакъв супермен и идеалния мъж, но за нея беше перфектен според мен. Сега тя какво харесва, накъде я тегли, си е права за себе си. Не е права в поведението си и всичко останало, което видяхме. Аз продължавам да не я харесвам и ми е антипатична. А това, че майка и или който и да е някаква направо откачалка само за сапуни и вода дето пише, ми е противно.

ПП. За съня. Да неприятно е. Аз си продадох преди много години жилище, заради съседи, които не ме оставяха да спя. Ходех по градинките да не се прибирам и да съм на тихо поне малко след работа. Знам какво е, но пиша за шум от музика на макс пусната с две тонколони на пода и всички пияници събрани. Та с месеци не съм спала повече от 1-2 часа, а понякога и хич. Още съм жива, а децибелите бяха убийствени. Та едно хъркане не може да ме уплаши и аз съм до такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт