Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 274
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
На мен ми казаха че и в Цибалаб мога да дам кръв за БХС, те пак ги носили в майчин дом.Някой давал ли е там? Иначе то от няколко години е безплатно,ако се съгласиш да ползват данните ти за някаква извадка . Държавата всяка година прави доклад колко деца с аномалии са родени.

# 661
  • София
Момичета, благодаря ви за милите пожелания и положителни мисли Hug Не си падам по мрънкането, но да си призная хубаво е да знаеш, че някой поне за секунда е имал добра мисъл за теб Simple Smile
Сладурче, ти няма какво да се подготвяш Wink моето вероятно е бъбречна криза. Болките започнаха ниско долу и постепенно станаха много силни, после тръгнала в ляво и към кръста. Май като раждах първия път не ме болеше толкова.
Пу Пу на никоя да не се случва Kissing Heart

# 662
Момичета, пуснах анкета да изберем заглавие на следващата темичка. Simple Smile което има най-много гласове, него ще сложим. Използвах идейки, които Алексчето беше дала в предната темичка и добавих и две от мен (пак откраднати от имена на други декемврийски теми).😄

# 663
Биърче на мен много ми харесва и това от предната тема - "Хайде ДЕКЕМВРИйче , покажи се - момче ли си или момиче?"  Мисля че ще е много актуално в момента,защото всички ще разберем пола на бебчовците скоро
 Или пък - "Декемврийче не се крий, момче или момиче си бързо ни разкрий" Wink

# 664
Ооо, да, пропуснала съм го. Сега ще го добавя и него. Simple Smile

# 665
Здравейте! От самото начало Ви следя, но изчаквах със включването ми!Прекрасни сте и Ви пожелавам едни здрави, пухкави бебоци!
Ще се радвам, ако запишете и мен...на 27 години,първа бременност,в 11с и 3д. с термин за 26.12.19г от Варна.
Бременноста ми за сега върви добре, рядко ми се гади,кръста ме боли от време на време, но много се подувам!В петък съм на скрининг и ще пускам изследвания, ще информирам след това как е минало!

# 666
Веселина, добре дошла!

МГФЕХ, аз също го правих в Майчин дом и ми излезе безплатно всичко. Не мисля, че има разлика в "качеството" на теста.

ДЕКЕМВРИйската ни дружина измина първата третина! - гласувам за това (без малката правописна грешка(: ) - за пола вече доста момичета знаят и това ми се струва по-реално Grinning

Ето няколко, които намерих за следваща тема:

ДЕКЕМВРИ още е далече, но бързичко расте малкото човече!
ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама
Мърда ли или ни се струва, ДЕКЕМВРИйското бебоче почва май да се бунтува
Болежки неприятни ще понесем,на ДЕКЕМВРИЙЧЕТО живот ще дадем!
ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

# 667
Здравейте, момичета, аз съм на края на 14г.с., напоследък не ми е лошо и почти нищо не усещам, което пък ме притеснява, защото, когато ми е лошо-дали е добре, когато не ми е-защо не ми е... На последния преглед лекарката ми определи следващия да е чак след месец, докогато остават цели 2 седмици и аз ще се побъркам. Не мога да стоя толкова време без да знам дали всичко е наред.

А относно коремчетата - на мен ми седи като подут, но с дрехи изобщо не се забелязва, сега се шашкам, че на вас ви личи... Но аз пък напоследък все нямам апетит и карам на череши и домати...

# 668
Здравейте, момичета, аз съм на края на 14г.с., напоследък не ми е лошо и почти нищо не усещам, което пък ме притеснява, защото, когато ми е лошо-дали е добре, когато не ми е-защо не ми е... На последния преглед лекарката ми определи следващия да е чак след месец, докогато остават цели 2 седмици и аз ще се побъркам. Не мога да стоя толкова време без да знам дали всичко е наред.

А относно коремчетата - на мен ми седи като подут, но с дрехи изобщо не се забелязва, сега се шашкам, че на вас ви личи... Но аз пък напоследък все нямам апетит и карам на череши и домати...

Радвай се, че се чувстваш добре и неразположенията са минали и не си вкарвай излишни тревоги. Нали казват, че към 4 месец отминава гаденето и повръщането, а, дано!
 За коремчетата при всеки е различно, нормално да е така, а и щом караш на череши и домати - едва ли си качила особено, та за това.

Момичета, да ви питам един тъп въпрос, ама не съм много веща във форума, та: "как мога да спра да ми излизат известия от тема, в която съм писала, но не искам постоянно да ми излизат известия, а не следя темата.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 14:50 от Keity91

# 669
Веселина, добре дошла!

МГФЕХ, аз също го правих в Майчин дом и ми излезе безплатно всичко. Не мисля, че има разлика в "качеството" на теста.

ДЕКЕМВРИйската ни дружина измина първата третина! - гласувам за това (без малката правописна грешка(: ) - за пола вече доста момичета знаят и това ми се струва по-реално Grinning

Ето няколко, които намерих за следваща тема:

ДЕКЕМВРИ още е далече, но бързичко расте малкото човече!
ДЕКЕМВРИ бавно наближава, расте мъниче сладко в мама
Мърда ли или ни се струва, ДЕКЕМВРИйското бебоче почва май да се бунтува
Болежки неприятни ще понесем,на ДЕКЕМВРИЙЧЕТО живот ще дадем!
ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

Лана аз до колкото знам кръвния тест всички го пращат в майчин дом, само там май е лабораторията, която го прави. Няма значение къде ще дадеш кръв. Аз предния път дадох във фемина и те също го пращат в майчин дом.  Това което момичетата плащат всъщност е прегледа с 4д видиозона,на който се гледат органите и се мерят разни нещо. Предполагам тази част и ти си си я плащала,просто различните лекари взимат различна такса, общо взето от 100 до 150лв  
А тези които го правихте можете ли да кажете къде в майчин дом се ходи, чака ли се много или бързо се минава?

# 670
Babybu, не е така
БХС няма нищо общо като плащане с ФМ.
В малките градове, какво е при нас няма безплатно. ФМ я платих 85 лв, БХС не съм правила по мое желание, но струва между 65-80 лв-зависи от лабораторията.

# 671
За известията трябва да влезеш в старата версия на бг мама и от там да ги спреш като ги отметнеш. Дано си ме разбрала. 🙂

# 672
Babybu, не е така
В малките градове, какво е при нас няма безплатно. ФМ я платих 85 лв, БХС не съм правила по мое желание, но струва между 65-80 лв-зависи от лабораторията.

а за другите градове не знам как е, но в София мисля е така. Но иначе БХС-то тук е 48 лв, странно защо при вас е по-скъпо.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 15:43 от babybu

# 673
Аз вече съм си в 4 месец по всички сметки, ама още не ми е просветнало...Е да, не ми е зверски лошо от всичко, което видя, но ям само плодове и зеленчуци и честно казано много се притеснявам дали ям достатъчно. Даже си свалих приложение да си следя калориите, които приемам и така като гледам съм доста под необходимите даже и ако не съм бременна. Не знам какво да го правя това ядене и дали е основателно притеснението ми. Миналата бременност категорично не е било така, но това беше отдавна, та едва ли е съпоставимо....Вие как сте хапвате ли? Как вървите с килограмите? Иначе имам коремче вече или по-скоро изглеждам като преяла, което не е така за мое съжаление Rolling Eyes Simple Smile

# 674
Babybu, не е така

а за другите градове не знам как е, но в София мисля е така. Но иначе БХС-то тук е 48 лв, странно защо при вас е по-скъпо.

Явно във всяка лаборатория цената е различна.

Общи условия

Активация на акаунт