Имаме си вече сърчица, чакаме ви ДЕКЕМВРИйски слънчица!

• 23 266
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте от мен.Днес бях на преглед,всичко е наред,бебчо отговаря на седмицата и съм много,много щастлива ❤❤❤
Ето го мойто малко сладко бебче

# 91
Ехаа, много е голямо вече твоето бебче Илияна Heart Eyes страхотна новина Simple Smile

# 92
Да Rammzes, в Обеля живея, иначе съм от Люлин и родителите ми още са си там де Simple Smile
Аз съм в Люлин Simple Smile
Беърче, не пий чай от мащерка, знам, че предизвиква контракции...

# 93
Да Rammzes, в Обеля живея, иначе съм от Люлин и родителите ми още са си там де Simple Smile
Аз съм в Люлин Simple Smile
Беърче, не пий чай от мащерка, знам, че предизвиква контракции...

Олелее, ми аз пих вече, 2 чаши. Уж личната ми го нареди, пък тя е читав лекар и отдавна съм я уведомила, че съм бременна. Сутринта от силното кашляне имах придръпвания ниско долу, сега изчезнаха, а почнах да пия чая на обяд. Дано да не ме сполетят контракциите, че само това липсва..

Илияна, браво за бебчето. В коя седмица си, казаха ли ти пола? Simple Smile

# 94
Илиянка, много фотогенично бебенце 😍😍😍

Аз пак да питам, че горещо ме вълнува, как Протича прегледа в 12г.с.?

# 95
Лана, добро утро. В 12 седмица би трябвало да е БХС.

# 96
  • София
Илияна, страхотно бебче! Прилича на теб GrinningHeart

Лана, много ми харесва идеята ти да излизаме по пижами Joy И аз натам съм тръгнала. В момента само едни мои дънки са ми удобни, и то само ако са с разкопчано горно копче. Всички останали са скини и с висока талия... тоест, мега неподходящи. Седя и се чудя какво ще нося скоро...

Калиси, и аз така - облечена изобщо не личи, но по бельо долната част на коремчето си е вече прилично заформена.

Беарче, смени мащерката с лайка Wink

# 97
Илияна, щом не е видял пола лекаря, може и девойка да е бебето. Момченцата сякаш ги разпознават и преди 12 г.с. Simple Smile Ако съдим по тази логика, не съм ти познала от първия път. 😄 Живо и здраво да е е най-важното!

Бубче, да, така и направих снощи- замених мащерка с лайка, за всеки случай. За съжаление нямам особено подобрение с гърлото и гласа, но дано до 2-3 дни да се оправи. Поне пак скипнах работа тази седмица. 😄

# 98
Илияна, щом не е видял пола лекаря, може и девойка да е бебето. Момченцата сякаш ги разпознават и преди 12 г.с. Simple Smile Ако съдим по тази логика, не съм ти познала от първия път. 😄 Живо и здраво да е е най-важното!

Бубче, да, така и направих снощи- замених мащерка с лайка, за всеки случай. За съжаление нямам особено подобрение с гърлото и гласа, но дано до 2-3 дни да се оправи. Поне пак скипнах работа тази седмица. 😄

Беърче, не се тревожи за две чаши, не исках да те стресна... Просто така знам за мащерката, салвията и един цитрус, ама да не го казвам, че да не се дояде на някоя Simple Smile Според мен си трябват доста сериозни количества в тази насока, за да имат такъв ефект. Лайката е супер, другото , което знам е че риганът си е природен аб и мн помага. Аз сега съм се заровила на тема етерични масла и чета, ползвам ги да лекувам малката. Но все не ми остава време да видя какво е адекватно за бременни. От днес и мен ме боли гърлото , ужасна работа е. Миналата седмица се опита, ама го персякох с мед, сега обаче май ще ме тръшне...

# 99
Момичета, на мен ми излязоха изследванията от вчера. Всичко изглежда наред. Хемоглобин 131.виждам само на едно място
Белтък урина - опал. Някоя от вас работеше май в лаборатория, или ако някой знае нормално ли е. Док каза че ако има нещо ще ми се обади, но аз да имм предвид.

# 100
Завиждам ти за хемоглобина преди да забременея беше 118 , сега кога ще ми пуснат ПКК не знам. Но най-вероятно пак ще се тъпча с месо и яйца + хапчета.

# 101
Аз не ям много месо. Но пък обичам зелений и червено цвекло. Ако ти харесва цвеклото, пробвай с него. Салати с ябълка и морков и цвекло, или по малко на сокове. Но ако не си го консумурала често започни с по малко. Имай предвид че оцветява урината в червено (да не се уплашиш) и леко разхлабва. Аз затова го и ям, да ходя лесно то тоалетната

# 102
Много добре знам кое най-добре качва хемоглобина.
С напредването на бременността хемоглобина пада и освен храна ми се налага и да пия хапчета.
Засяла съм червено цвекло когато пораснат ще станат на салата. Grinning

# 103
Ох, срам, не срам, ще ви питам нещо тъпо:
Искам ММ да дойде с мен на следващият преглед, да види бебето, да се ентусиазира повече, обаче искам да е там, само ако го гледат с коремен ехограф, иначе ме е срам Unamused има ли как да го изискам от лекаря или ще е каквото каже той? И съответно, да не взимам ММ с мен 😁 ох, дано някой няма също толкова тъпи притеснения, колкото имам аз..

# 104
Аз изобщо не знаех кои храни и напитки предизвикват контракции. Добре, че сте тук да казвате!😄

Вили, жесток хемоглобин! Браво! Надявам се като пусна следващата ПКК да ми се е вдигнал. Че на мен ми беше 121 и само с правилно ядене не успях да го вдигна за 2 седмици, та сега всеки ден пия желязо.

Лана, ти вече си в 12та седмица, не би трябвало да те гледа с вагинален вече, по-вероятно е с коремен ама знам ли и аз. Вземи таткото на ФМ, там ще е по-готино. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт