💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 330

Цеце, и аз се опитах да рамкирам някоя от снимките, за да видим по-отблизо Амине, но образът се размазва!

Софи, ще се опитам от клипчето да извадя само снимките на Амине. Какво да усещам ... като видя този мъж до Амине и настроението ми отива по дяволите. Чакам снимка само на Амине, белким тя ме разчувства. Чета си коментарите на рускините и се забавлявам с тях. Сега ще пусна "Вътрешен човек" - поне него да изгледам, пък после пак ще търся снимки от сватбата.
    И рускините не знаят нищо за бащата на Амине. А аз очаквах от тях информация!
Цитат
Бащата на Амине не се вижда? И дори бащите? Въпреки че не знам нищо за бащата Месут.

AMİNE GÜLŞE // AMINE GULSE
Smektat, известно е, че бащата на Mesut е напуснал майката на Mesut, Гюлизар ханъм. Бяха написали, че Месут е много травмиран и не иска да общува с баща си.А бащата на Амине никой, никога не е виждал  - загадка, покрита в тъмнина.

# 331
     Партито е в разгара си!

Скрит текст:

# 332
  • On the sea
Ох, мното красива Амине 😊
Втората рокля определено ме впечатли повече от първата 😊.
Съпругът и няма да го коментирам 🙄.
Значи няма да разберем кой е бащата на Амине, а ми беше любопитно.
Добър избор на хотел за празненството и като цяло тук всичко е на ниво, само, където гостите са ми скучни 🤔.
И аз се подготвям, че утре съм на сватба, и ще изтърва доста подробности, но в понеделник ще навляза в час. Надявам се поне до края на вечерта да видя и третата рокля, за да не ме човърка цели 2 дни.

# 333

Снимка, която ми хареса!

# 334
Май има силикон в устните

От страната на булката само майката, даже брат й не се е снимал.

Скрит текст:
несполучлива

# 335

Nature Sparkles Втората рокля определено ми харесва и воала също..
рускините сигурно знаят подробности..дизайнер..цена..
моля момичета пишете.. всяко инфо ми е интересно днес..
за утре вече не съм сигурна!!

# 336

Така ли трябва да изглеждат щастливите и влюбени младоженци!

Скрит текст:

И .... родата!!!

# 337
Цитат
Фото со звездными гостями:

Актеры Аслы Мелиса Узун и Ягыз Джан Коньялы
Певец Алишан и актриса Бусе Варол
Продюсер Аджун Ылыджалы

# 338

Красотка!

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 23:09 от Цвети &

# 339
# 340

Софи, никъде нищо не мога да прочета за роклите на Амине, рускините сега са съсредоточени върху тържеството. Надявам се утре да публикуват повече информация (от кухнята).
Цитат
Мистер и Миссис Озил Heart

тази снимка определено ме впечатли

За разнообразие - отзиви:

Цитат
Това е най-добрата и най-красивата сватба напоследък. Дълго време не съм виждал такава сватба сред известни личности, в която се наблюдават всички традиции. И каква беше нощта на къната.😍

Всичко скромно, красиво - дори на бедните успяха да раздадат помощ 😍, а Амине, колко нежна и уязвима, не можеше да сдържа сълзите си.

И все пак, много е важно, ясно е, че те са лудо влюбени един в друг. 💜💜💜И двамата са известни хора, но много прости и искрени, и това е най-важното нещо. (Като цяло, единствената сватба, искам непрекъснато да гледам)

Колко красива е тя като кукла, от Бога!  Роклята е проста, скромна, но елегантна.
Много красива булка 👰 щастие за младите 🙏🙏🙏

След като прочетох новината, че те прехвърлят много пари за лечение и храна на нуждаещите се, погледнах на тази двойка по различен начин, въпреки че не бях ги забелязала преди. Безкрайно щастие и любов!💜💎👰🌌

Много съм щастлива за тях. Не съм фен на тях поотделно, а фен на двойката. Те са толкова искрени, прекрасни, истински. Като цяло, сватбата, нощта на къната е най-традиционната. Пожелавам им щастие.

Изпитвам уважение към тази двойка, която направи толкова много дарения Хареса ми Амине с червената панделка, бях приятно изненадана, че не саботира традициите. Heart Heart  Heart  

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 00:59 от Emiliya

# 341
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Отдавна не съм ви навестявала  Hug

Влизам да пожелая щастлив брак на Амине!  Flowers Four Leaf Clover
И малко да внеса уточнения.

В Истанбул има два хотела на веригата - Four Seasons Hotel Istanbul At Sultanahmet , което е това - https://www.sultanahmetpalace.com/ и Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus , което е това https://www.fourseasons.com/bosphorus/ и където е сватбата. Т.е. сватбата не е в Султан Ахмет, а в този на Босфора. Впрочем, през годините често излизаха снимки на Амине и Месут от хотела на Босфора, защото той просто там отсяда.

Братът на Амине се вижда на снимката с родата - вляво най-високият мъж зад жената с червената рокля. От години Амине се е преместила в Турция само с майка си, и донякъде с брат си, в смисъл, че често е с тях. Баща ѝ е останал в Швеция. Досега никога не сме видяли и следа от негово присъствие. Причините могат да са от лични и емоционални до политически. Тяхна си работа. А може и да е бил на сватбата, но да си има съображения да не бъде сниман.  Peace

Амине няма нищо правено по себе си. Няма и нужда. Естествено е много красива. Устните ѝ са плътни, също както тези на майка ѝ.  Peace

От мен прегръдки и чао.   love001
П.П. Забравих. Червен колан = първа сватба и по-точно девствена булка. Вече на втора сватба слагат синя панделка.

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 01:05 от profi_1

# 342
     Профи, много се радвам, че не си ни забравила и намина в темата! Информацията, която ни носиш е полезна и интригуваща. Благодаря ти! И се отбивай по-често и при нас!

Да обърнем внимание на детайлите и интериора - стилно, изискано и впечатляващо!

# 343
Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

Flowers RoseМного е красива Амине..златните гривни и медальоните с големите пендари
дано не са само за пред Ердоган ..предполагам са от бижутата които се предават по наследство..

купона продължава..интересна е и последната  рокля..някъде съм виждала подобна..
Thinking

https://www.instagram.com/p/BybQ4GLjIy2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet*

https://www.instagram.com/p/BybQrNCnm2u/?utm_source=ig_web_button_share_sheet**

..от всички пуснати клипчета и снимки се вижда че сватбата на Амине
е много хубава и всичко е с вкус,стил, мярка и щастливи влюбени младоженци!!
Hearts

# 344

Софи, купонът продължава, но аз се уморих да предавам "на живо"  и да отразявам всяка крачка на Месут.
    Вече си имаме две щастливи семейни двойки! Да са ни живи и здрави и да ни зарадват с нови проекти!

Общи условия

Активация на акаунт