💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Хотелът наистина е прекрасен. Амине си е красавица, ще внесе много красота в семейството му. А сватбата си беше нормално да е традиционна турска, с това показват, че въпреки, че са родени и израсли в Европа не са забравили корените и традициите на ''родината'' си

# 316
# 317

Flowers HibiscusСватбата е факт..инфото за височайшите гости от политиката и спорта също
но за бившите колеги които с играта си допринесоха  много за популярността
 и обичта към Амине, нито ред..
а заслужат да са сред специалните гости!!
Thinking

Цитат

от това което са пуснали досега не виждам нищо бляскаво в роклята,
прическата и тиарата.. а воала и виси като евтино перде..
 бих казала че е излишно скромна за младоженка..
това е нейната чакана сватба..не се явява на кастинг ..очаквах стил красота и блясък..
изключителна булка.. а то..
дано не ме разочарова докрай.. това че е красавица се знае и вижда!!

# 318

Софи, аз продължавам да се надявам, че ще видя нашата принцеса в цялата й красота и блясък. Може това да е първата от трите рокли - най-семплата. До довечера може да ни изненада приятно - да заблести!

Чакам да чуя поне едно име от актьорския състав на "Сега и завинаги", поканено на сватбата! Но като си помисля, че Грозника иска буквално да изтрие този период от живота на Амине, определено се съмнявам, че актьорите са поканени.

# 319
Flowers BouquetЕМИ* и аз се надявам като теб,затова писах .." от това което са пуснали досега.."
вечерната рокля обикновено е коктейлна..каквато и да е само Амине да е зашеметяваща
каквато е когато не е около грозника..

..ако колегите не са поканени само заради волята на съпруга и
не говори много добре за нашата красавица!!
Sleeping

# 320
Приятели сега гледаме новата сюжетна линия на серияла ''Сега и завинаги'', ако Нур се омъжи за Санджактар и Ийт за Ичлял /това в кръга на шегата/. Но само на мен ли ми се струва, че и двамата на снимки с половинките си не изглеждат кой знае колко щастливи, като че ли усмивките им са поза, по щастливи ми изглеждаха на филма

# 321

Чета коментара на рускините за сватбата и и те заостриха вниманието ми към червената панделка на кръста на Амине. Намерих тази информация:

Традиционни и колоритни - булчинските тоалети по света

Турция

Братът или чичото на турската булка, връзват червена панделка около талията й, преди тя да напусне родния дом. Цветът е червен, тъй като символизира щастие, късмет и невинност.

Сватбена рокля с червена панделка

Червената панделка въплъщава страстна, силна любов.  Комбинирането с бяло - символ на девствеността и чистота. Малко жени се осмеляват да използват тази комбинация. Сватбена рокля с червена панделка е само за много смели, самоуверени дами. Да добави към обичайната бяла рокля огнена страст е много рисковано решение.

Този необичаен акцент е за да се привлече максимално вниманието на гостите.  Но червеният цвят има и практическо приложение - за защита на булката от уроки.

# 322

много хубав букет

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/8c67002d65fa0df85229 … .cdninstagram.com

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 18:50 от Цвети &

# 323
На последните снимки  от Цвети* е без червен колан  на кръста
и колие на врата, затова мисля че са от дома на родителите и, преди да тръгнат навън
 хванати за ръка и да танцуват на тъпаните..
..а за предпазване от урочасване  да не го мисли.. съпругът и до нея
 ще събира всички негативи..

Joy Joy

# 324
# 325
# 326
Nature BoomМдаа..тук с бащицата е с нова рокля

не я виждам отблизо но е нещо като бюстие с тънки презрамки..
пожелава им щастие..очаквах да обяви като подарък какъв пост му дава и
къде го праща..може би по-късно ще се разбере..!!
Joy

# 327
    Време е за шампанското! Горчиво ....

Скрит текст:
Така се правят снимки! Не е важна булката - "бащицата" трябва да се вижда!

Охх бе, мама-свекърва също е с "корона".

Софи, извинявай, че съм дублирала снимката, но в бързината не видях, че си писала. Амине е с друга рокля, а грозника е сложил папионка - пингвин! Очаквам третата рокля! Тази не мога изобщо да я видя. Толкова отдалеч са направени снимките!

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 21:07 от Emiliya

# 328
Съжалявам за лошото качество, но това е което можах да направя

Тази май е по добре

# 329
Flowers BouquetЕМИ* няма за какво да се извиняваш,тези снимки ще се пускат много и от всички..
изглежда Ердоган и жена му са свидетели и затова се подписва в книгата..младоженеца дори не се вижда..
а на другата снимка с майките,европейската свекърва е добре забрадена..
Амине е засмяна..изглежда много щастлива..но не ме докосва,не ме усмихва..не усещам флуидите..
които да ме залепят за монитора..
Joy

https://www.instagram.com/p/ByaoNzigL3j/?utm_source=ig_web_button_share_sheet**

Общи условия

Активация на акаунт