💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 389
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Revolving Hearts

Heart EyesТова гифче е страхотно!!

# 301
     След поредния епизод от "Вътрешен човек" "успокоявам" нервите с Нур и Ийт Козан.

Сезон 2, епизод 49

- Притеснявах се да не те изпусна!
- Какво, на прозореца ли ме чакаш? А ... да, да, да, ще питаш за вечерята, но да беше звъннала на твоето приятелче, макар че утре ще идва у вас на вечеря, ще му вземеш номера!
- Знам, че ревнуваш!

Скрит текст:

- Кой, аз ... аз ... аз ... да ревнувам?! Стига глупости, това беше едно време! Преди ревнувах, но ... всичко свърши ...
- Значи не ревнуваш? И не ти е интересно откъде го познавам и защо сме близки!
- Не!
- Добре! Значи напразно съм се притеснила, че се засякохме днес! Отивам да спя тогава!
- Слушай, ако има някоя глупост, която трябва да знам за него кажи веднага, защото ще работим заедно!

- Това ли е?
- Това е!
- Тогава защо се притесняваш толкова?
- Защо да се притеснявам, Ийт?
- Виж, питам те като човек, отговори ми нормално. Има ли някоя глупост, която трябва да знам за теб и онзи мъж! И без това ми е противен! Надува се и се прави на интересен! Не обичам такива фасони! ... Ако се окаже, че е имал връзка с теб направо отказвам договора! ... Да, слушам те, казвай какво се подхилваш! ... Какво стана, слушам те! ... Хайдее, какво замлъкна изведнъж!

- Амиии, не, не ... нямам какво друго да ти кажа .... Като деца бяхме приятели, отраснахме в един квартал! Това е!
- Приятели от деца, добре, не че, не че толкова ме интересува или ревнувам, не, нооо, нали ще работя с него, искаше ми се да разбера какъв е! Не че ревнувам, от какво да ревнувам, от завития му мустак?!

# 302
Ново
Вечерта на къната

Много фенове ме попитаха, близките ми роднини и приятели за желанията ни за утрешната сватба. Като професионален футболист съм в щастлива и привилегирована позиция. Въпреки това, аз каня всички, които желаят и могат да помогнат да подкрепят един много специален проект, близък до двете ни сърца, който ще предприемем с @ big.shoe11!  Амине и аз ще поемем разходите за хирургични операции на 1000 нуждаещи се деца. Ще бъда щастлив, ако в допълнение, много други лечения по целия свят могат да бъдат изпълнени. Ако искате да помогнете на тази добра кауза, моля, кликнете върху връзката в моята биография.
Наистина взех екипа в BigShoe и страстта, с която се отнасят с младите си пациенти с моето сърце. BigShoe работи заедно с германските и швейцарските лекари, за да помага на децата по целия свят, като им осигурява промени в живота. Бърнс, клубен флот и цепнатини са медицински състояния, които развиващите се страни се борят да се лекуват поради липса на лекари, пари и лекарства.
Вече сме работили заедно за операции в Бразилия (Worldcup 2014), Африка (2016) и Русия (2018 г.). Сега искаме да отидем на следващата стъпка и да помогнем на децата по целия свят.

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/ebf532c0b31d8713b7e9 … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/bb5f38fb9d2b41f34a34 … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/748e6bde3bef0592b425 … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/9ec90846bf6d717bb8cf … .cdninstagram.com

https://scontent.cdninstagram.com/vp/c24c9e20bbbe58ff4c7233bb4ac … .cdninstagram.com

https://scontent.cdninstagram.com/vp/d74f72c457d3431878efbdcebf9 … .cdninstagram.com

https://scontent.cdninstagram.com/vp/f94a58d1cc9cd5f6dc3c012e0b2 … .cdninstagram.com

https://scontent.cdninstagram.com/vp/ffd0cceaec31b75bba53bed16f4 … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/70f17605e18ba040dd2e … .cdninstagram.com

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/be7ba3abc0dfed77f920 … .cdninstagram.com

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 09:21 от Цвети &

# 303
  • On the sea
Най накрая се добрах до темата.
С нетърпение очаквам утрешният ден за да видя Амине булка.
За разлика от моминското парти на вечерта на къната Амине изглежда доста по добре, има и прическа 😊.
Феми, благодарско за интервюто, за клипа също, Чачо си е Чачо 😍😍😍
Еми, аз тайно се надявам да видя Толгахан на сватбата, но само с надеждата ще си остана разбира се 😁
Грозника продължава с благотворителността
Перед завтрашней свадьбой Месут и Амине попросили своих поклонников не дарить им свадебные подарки, а вместо этого поддержать организацию Big Shoe, которая занимается помощью нуждающимся детям по всему миру ❤

# 304

- Виж, питам те като човек, отговори ми нормално. Има ли някоя глупост, която трябва да знам за теб и онзи мъж! И без това ми е противен! Надува се и се прави на интересен! Не обичам такива фасони! ... Ако се окаже, че е имал връзка с теб направо отказвам договора! ... Да, слушам те, казвай какво се подхилваш! ... Какво стана, слушам те! ... Хайдее, какво замлъкна изведнъж!

- Амиии, не, не ... нямам какво друго да ти кажа .... Като деца бяхме приятели, отраснахме в един квартал! Това е!
- Приятели от деца, добре, не че, не че толкова ме интересува или ревнувам, не, нооо, нали ще работя с него, искаше ми се да разбера какъв е! Не че ревнувам, от какво да ревнувам, от завития му мустак?!
Това е един от любимите ми диалози, винаги ме разсмива, благодаря ти Еми. Не Ийт хич не ревнува , това било едно време ха-ха-ха.

Но това тук изби рибата.Още не мога да си спра смеха, чак ме заболя корема. А Толгахан едва ли ще отиде на сватбата, защото има опасност Амине да каже ''не''

# 305

Велви, поздравления за страхотната хрумка! Не мога да прибавя нищо друго, освен да цитирам Цеци: "Но това тук изби рибата. Още не мога да си спра смеха, чак ме заболя корема."

От всичко, което е публикувала Цвети ме впечатли единствено статията за благотворителната дейност на младоженците. Не можах да приема Амине облечена по този начин. Зная, че това са турски традиции и обичаи, но си мислех, че сватбата на Амине ще бъде по-различна, по-европейска. (май бързо съм забравила снимката на  забрадената мама-свекърва) Ще спра до тук! Няма да коментирам повече тази вечер на къната, страхувам се да не засегна феновете на Амине. Дано до утре разочарованието ми да премине и да видя нещо хубаво!

Цеце, само Ийт Козан може да сипе такива "бисери". Страхотен е! Толкова непринуден и истински!  Диалогът, в съчетание с всички погледи, мимики и жестове просто не може да бъде забравен! 

# 306

Flowers Hibiscus Днес е дълго чаканата сватба на Амине с
голямата и любов.. хубав/грозен,неин си е,тя е красива и за двамата,
дано е мноого щастлива..
както казват - щастието не е в парите..а в тяхното количество!!
Joy Joy Hands V

Heart ExlЧестито!!Flowers Rose

# 307
  • On the sea
Добро утро!

Настъпи дългоочакваният ден.
Очаквам Амине да ни изненада от към визия днес.
А дали най накрая няма да видим баща и, че като се замисля до сега не го е показвала.
Еми, изказвай се спокойно, не сме деца та да се сърдим, дори ще ми е интересно да  прочета твоята гледна точка.
Дано са щастливи и все така влюбени!
С нетърпение очаквам снимки 😊

# 308
# 309

Здравейте, момичета!

Време е за чаша ароматно кафе, усмивка и прекрасно настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

"Браковете са като пръстови отпечатъци: всеки един е различен и всеки един е красив."
 Маги Рейс

Бъди щастлива, Амине!

# 310
Здравейте!

Един ден някой ще ме прегърне толкова силно,
 че ще има два варианта: или ще събере всички счупени неща в мен, или ще ме довърши завинаги…

Халед Хосейни

# 311

💫В чест на сватбата, която ще се проведе днес, Месут Озил и Амине Гюлше организираха доставка на храна до 16 000 бедни семейства, които по този начин ще споделят радостта от този ден.

Аплодисменти за Месут Озил-Амине Гюлше! 1000 деца ...

Скрит текст:
Alkışlar Mesut Özil-Amine Gülşe çiftine! Tam 1000 çocuğu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın nikah şahitliğinde bu gece dünya evine girecek olan Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, bu anlamlı günlerinde muhtaç durumdaki tam 1000 çocuğu ameliyat ettirecek.
Magazin - 07.06.2019 09:15

Arsenal'in Türk asıllı dünya yıldızı Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti bu gece dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yapacak. Mesut ve Amine çifti bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirebilmek için çok önemli bir hayır işinde bulunacak.

Çift, Mesut'un da üyesi olduğu BigShoe vakfı aracılığıyla ameliyat ihtiyacı olan tam 1000 çocuğun tüm masraflarını üstlenecek. Çoğunluğu Afrika ülkelerinde, bir kısmı da Türkiye'de olan bu muhtaç çocukların çok önce tespit edildiği ve ameliyatlarının planlandığı ifade ediliyor. Çift, "Burada İstanbul'da evleneceğimiz için çok mutluyuz. Bu mutluluğu muhtaç fakir çocuklarla paylaşmak istiyoruz. Yaşamı değiştiren ameliyatları yapamayan aileleri finanse ederek, 1000 çocuğa daha iyi bir gelecek vereceğiz" ifadesini kullandı.

Mesut, BigShoe vakfı aracılığıyla 2014 Dünya Kupası sırasında da Brezilya'daki muhtaç çocukların ameliyat masraflarını üstlenmişti. Pogba da yer alıyor Mesut Özil aralarında Paul Pogba'nın da yer aldığı birçok ünlü isimle birlikte BigShoe Vakfı'nı uzunca bir süredir destekliyor. Vakıf, 2006'da Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan bu yana faaliyet sürdürüyor.

Terim de düğünde Mesut ve Amine çifti daha önceden planlandığı üzere bu gece Four Seasons Otel'de dünya evine girecek. Düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlar milletvekilleri yer alacak. Ayrıca Fatih Terim başta olmak üzere spor dünyasının önemli isimleri de törende hazır bulunacak. (Kaynak: fanatik.com.tr)

Kaynak: Gecce
https://www.gecce.com.tr/haber-alkislar-mesut-ozil-amine-gulse-c … e-tam-1000-cocugu
      Google Преводач:  
Президентът Recep Tayyip Erdoğan и съпругата му Emine Erdoğan ще станат свидетели на сватбата на Месут Озил-Амине Гюлше, която ще се състои тази вечер
Magazin - 07.06.2019 09:15

Световната звезда на Арсенал, която е родена в Турция, Mesut Özil и Amine Gülşe ще сключат брак  тази вечер. Президентът  Ердоган и съпругата му Емине Ердоган ще станат свидетели на сватбата. За да направи този смислен ден още по-смислен, Месут и Амине ще направят много важна благотворителна работа.
Двойката, чрез фондацията BigShoe, чийто член е Месут, ще поеме пълните разходи за 1000 деца, нуждаещи се от операция. ....
Двойката: "Много сме щастливи да се оженим тук в Истанбул. Искаме да споделим това щастие с бедни деца в нужда. Чрез промяна на живота на семействата, които не могат да променят живота си, за 1000 деца ще дадем по-добро бъдеще".
Чрез фондация BigShoe, Meсут отговаряше за оперативните разходи на децата в нужда в Бразилия по време на Световното първенство по футбол през 2014 година. Месут Озил дълго време подкрепя Фондация BigShoe, заедно с много други известни личности, включително Paul Pogba. Фондацията работи от Световното първенство през 2006 г. в Германия.
Сватбената церемония ще се състои в хотел Four Seasons тази вечер. Президентът Реджеп Тайип Ердоган, както и министърът на младежта и спорта ще бъдат на сватбата. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, депутати и министри също ще вземат участие. Освен това на церемонията ще присъстват важни имена от света на спорта, особено Fatih Terim.
(Източник: fanatik.com.tr)

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 13:03 от Emiliya

# 312
# 313
Ето това е красота и магия

# 314

Цвети, благодаря ти за снимката и клипчето! Хубавица е нашата булка! Типична турска сватба - с тъпани и зурли!

Аз пък  разглеждах хотела - ето някои снимки и малко информация:

Хотел Four Seasons Hotel Istanbul 5*: Този реновиран османски дворец от 19-и век е разположен край Босфора и се отличава с историческа архитектура, съчетана с луксозни елементи. Four Seasons Hotel Истанбул Султанахмет осигурява интимна обстановка в сърцето на големия град. Всяка луксозна хотелска стая е проектирана по уникалната архитектура на сградата, а удобствата са в изобилие.

Скрит текст:

Цеце, на 100% съм съгласна с теб! Тази магия не може да бъде повторена! Грозника само може да си мечтае за такова преживяване ...

Общи условия

Активация на акаунт