💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
     Чаровник!

# 436
. Отказа се от нея, заради нея, защото познаваше Нур по-добре от себе си, защото знаеше, че тя ще се измъчва цял живот заради нещастието,  което причини на Мерт.
До някъде е така, но той по скоро би се отказал от себе си, отколкото от нея. А той много добре знаеше, че пречките между тях са Айтюл и Ичлял, които нямаше да разрешат отношенията между Нур и Мерт да се оправят, защото много добре знаеше, че двамата заедно щяха да преодолеят спомените от катастрофата. Затова и успяха да се съберат, защото накрая ги нямаше Айтюл и Ичлял, които тровеха съзнанието на детето. Според мен той съзнаваше, че не Мерт, не катастрофата, а ония двете бяха тяхното проклятие.Накрая реално какво се промени, катастрофата си беше реалност, Мерт се бореше да проходи, фактите си бяха същите, само майката и дъщерята ги нямаше да им пречат.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 14:53 от cvetansk

# 437
Според мен той съзнаваше, че не Мерт, не катастрофата, а ония двете бяха тяхното проклятие.Накрая реално какво се промени, катастрофата си беше реалност, Мерт се бореше да проходи, фактите си бяха същите, само майката и дъщерята ги нямаше да им пречат.
    Цеце, абсолютно права си! Аз базирах разсъжденията си само около попадането на Нур в затвора и борбата на Ийт за освобождаването й. Но ти пък си направила обобщението, което приемам безрезервно.
     Благодаря ти!

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 16:07 от Emiliya

# 438
Еми, значи мислим еднакво, заключенията ни се препокриват. А аз си мислех, че прекалено задълбочено гледам на нещата, но това е първия сериял, при който събития, действия и последици са свързани, без да се чудиш ''това пък от къде дойде'',/ поне за мен , т.к. това ми е 3 сериял/

# 439

Да продължим да се забавляваме - време е за парти!

- Ооо, идва! Усмихва се, но е много нервен!
- Трябваше да те закарам до вкъщи, но има по-близък желаещ!
- Желаещ, много желаещ!

- Любов моя!
- Стой права нормално, излагаш ме пред всички!
- Ти не ме ли разбираш, пияна съм от любов! Толкова съм влюбена, всички мои страхове и глупости, които правя, всичко е от любов! Сляп ли си?
- Само да съм те видял да пиеш, само да съм те видял!

- Правя всичко от любов! Дали ме разбираш? Затънала съм до шията в море от любов!
- Стига глупости, излагаш ме! Хайде! Тръгваме си! ... Ако аз направя същото?
- Направи го! Хайде давай! Всички да видят! Гледайте, гледайте всички, вижте какво е любов! Гледайте!
- Тръгваме си!
- Доскоро, доскоро, наблюдавайте нашата любов!
- Чао!

# 440

- Правя всичко от любов! Дали ме разбираш? Затънала съм до шията в море от любов!

Харесвам тези епизоди. Може някой да каже, че Нур се излага, но тя нямаше друг избор. Другата възможност беше да каже истината, вярно че беше по лесния начин, но тя избра трудното, за да не навреди на любимите си хора.
Благодаря Еми, за тия моменти, те показват истинските чувства на човек поставен в невъзможна и трудна ситуация.

# 441

В сериала на BSK Yapım „Шампион“ за държавния телевизионен канал TRT1 Толгахан Сайъшман ще играе ролята на шампиона по бокс Fyrat Bolyukbashi, наречен - Кавказки. Той е имал блестяща кариера и големи перспективи в спорта, но инцидент слага край на всички надежди на един млад спортист. Той напуска кариерата си и се сбогува с ринга. Отсега нататък той ще трябва да се научи да живее отново.

Намерих информация за двамата сценаристи. Определено се зарадвах, че те са писали "Черната перла" - сериал, който според мен щеше да има успех ако партньорка на Толга не беше Ханде, защото сценарият ми допадна. Другите им продукции са ми абсолютно непознати.

Скрит текст:

Alphan Dikmen

Senaryo Yazarı
Reyting

Doğum:10 Nisan 1983 (36), Ankara
Eğitim :Lisans
Sosyal Medya Hesapları
10 Nisan 1983, Ankara doğumlu. Uludağ Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Sosyoloji Bölümü mezunu.

Yönetmen Filmografisi

Bekle Beni Yarın - 2011 (Sinema Filmi)

Senarist Filmografisi

Not Defteri - 2014 (TV Dizisi)
Çanakkale Yolun Sonu - 2013 (Sinema Filmi)
Bulutların Ötesi - 2012 (TV Dizisi)
Bekle Beni Yarın - 2011 (Sinema Filmi)
Elde Var Hayat - 2011 (TV Dizisi)
Siyah İnci 2017
Hangimiz Sevmedik 2016 - 2017
Milat 2015
Şehrin Melekleri  2015
Not Defteri 2014
Kaderimin Yazıldığı Gün 2014
Elde Var Hayat 2010

Başak Angigün

Doğum Tarihi   13 Şubat 1981
Doğum Yeri   Ankara
Eğitim Durumu   Ank. Ün. D.T.C.F Tiyatro, Dr. Yazarlık Anasanat Dalı
Senaryo (9)
Siyah İnci TV Dizisi2017
Hangimiz Sevmedik TV Dizisi2016
Not Defteri TV Dizisi2014
Kaderimin Yazıldığı Gün TV Dizisi
Çanakkale Yolun Sonu Sinema Filmi2013
Bulutların Ötesi TV Dizisi2012
Elde Var Hayat TV Dizisi

# 442
Joy Kissing Heart Cocktail Champagne

Flowers BouquetЕМИ* благодаря за страхотните кадри и гифчета с Иит и Нур
от фирменото парти..невероятна двойка с уникално изпълнение - класика**
Heart Eyes Hands Clap

Цитат
Joy
..за новия сериал на Толгахан единствено ми се иска
да е секси и с хубава визия за да си напълним темата с нови снимки
Joy

Цитат
Blue Heart Heart

# 443

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 02:25 от Emiliya

# 444
Добро утро.

# 445
Здравейте, момичета!

"Недей дотолкова да се стараеш да си създадеш съвършен живот, че да забравиш да живееш".

Нека днес е по-добър ден от вчера,
а утре още по-прекрасен ден от днес!

Стана ми любопитно:
Цитат
Приятелка на Амине, певица, участник в проекта „Гласът на Турция“ Айда Мошараф:

"Заклевам се в Аллах, много съжалявам, че ти и аз не сме направили нормални съвместни снимки от сватбата, но ти приличаше на принцеса, а сватбата приличаше на приказка (без да се брои малкия инцидент на сцената). Нека Аллах да ви даде щастие за цял живот и, разбира се, пет деца - имате много работа.

Цвети, знаеш ли нещо за този инцидент на сцената. Коментарите са изтрити от автора на сайта. "Авторът ограничи възможността за коментиране"

Последна редакция: ср, 12 юни 2019, 10:25 от Emiliya

# 446
Здравейте!

Когато има цел,
дори пустинята се превръща в път.

# 447
Когато има цел,
дори пустинята се превръща в път.

Цеце, това просто ме провокира - ще го допълня с ...

# 448
Прекрасно допълнение Еми, радост за очите и душата, триумфа на две влюбени сърца извървели дългия и трънлив път един към друг.

# 449

Да продължим с тези прекрасни моменти - най-дълго чаканата сватба - изстрадана, заслужена и изпълнена с безоблачно щастие и безкрайна любов!

Общи условия

Активация на акаунт