💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аминe Гюлше публикува пост в Instagram, в който благодари на всички:

„Най-важният ден в живота ни остана в миналото. Благодарение на всички вас, този ден се превърна в най-добрия ден в нашия живот.
Благодарни сме за многото моменти, които преживяхме заедно на сватбата ни.
Преди всичко, благодарим на нашите роднини и приятели, които не ни оставиха сами на тази специална вечер за нас.
Много благодаря на целия екип от организатори, които подредиха всичко перфектно за нас.
И, разбира се, благодаря на всички за хилядите поздравителни съобщения и за вашите пожелания.
Огромна благодарност и на фондация BigShoe и на тези, които дариха за лечение на болни деца по целия свят.
Да обичаш е дар. Да бъдеш обичан е щастие
🙏 »

Красива булка

# 421

Още малко за сватбата на Амине, която беше отразена и в новините на Нова телевизия.
     В статията, която цитирам са наблегнали на охраната на сватбата. Бащицата трябва да е спокоен
 и сигурен за живота си.

# 422
Gift Heart

Nature BoomНе намирам снимки от вилата в която са на меден месец
младоженците..любопитно ми е как изглежда след като цената и е 10 млн..
спомням си Амине каза че е по техен вкус..явно е супер лукс!!
Hug

# 423

Софи, сем. Озил ще пуснат снимки и от вилата - ще я видим! Няма начин да не покажат сарая.
      Аз пък ще си пусна Шампиона:

Толгахан отива на ринга

10.06.2019 - 08:45
Толгахан Сайъшман се готви да се появи в новия сериал "Шампион". Известният актьор играе боксьор в шоуто.
БОРБАТА С КАВКАЗ
“Шампион“ с участието на Толгахан Сайъшман и детския актьор Emir Özyakışır (Емир Озьякишър) ще бъдат излъчени на TRT 1 през новия сезон. Alphan Dikmen и Başak Angigün са написали сценария, режисьорският стол е зает от Ketche, който ще изведе на екрана борбата на бившия боксьор шампион Fırat Bölükbaşı, наречен още Caucasus eyen (Кавказки), който иска да се върне при сина си Güneş.
Сред най-амбициозните проекти на новия сезон, в „Шампион“ Толгахан Сайъшман ще се появи в ролята на "Кавказ". Младият кавказки боксьор, който имаше шанса да напусне кариерата си с нещастното събитие, което изпита, когато беше обещаващ млад боксьор, ще се върне при пръстените на сина си Гунеш и ще каже: „Още един кръг! ..
В ролята на баща и син ще се появят Толгахан Сайъшман и Емир Озякишир.

Google Преводач

# 424
Flowers BouquetЕМИ* само с детето ли ще си партнира..
синът има и майка..нещо за нея..
Joy

# 425

Софи, това е единствената информация, която намерих. Всичко е обвито в мистерия. Явно на седмица по лъжичка информация ще пускат за сериала. Никой още не знае коя ще бъде партньорката на Толга.  За режисьора прочетох доста хубави неща. Утре ще погледна и сценаристите. Надявам се този сериал да е интересен, различен и интригуващ. Не обичам да гледам бокс, но визията на Кавказ ми хареса, ако и сценарият е качествен, може да не остана разочарована.

# 426
Добро утро.

# 427
  • On the sea
Добро утро, момичета!

Най после се завърнах аз.
С удоволствие разгледах всички снимки от приказната сватба на Амине. Не мога да си изкривя душата всичко е чудесно, а Амине блести като диамант 😊. Втората рокля е просто разкошна.
Тази снимка ми стана най любима 💗

Маминият също ме изненада приятно, ние тук се кахъряхме, че брадясва и пълнее окола Албанката, а той всъщност е снимал и се е подготвял за новият проект.
Радвам се, че сценарият ще бъде по различен 😊

# 428

Здравейте, момичета!

Всеки нов ден ни дава нещо ценно!
Възможността да живеем, да се усмихваме, да започнем отначало...

Добро утро и прекрасен ден!

- Много те обичам! Много силно! Много силно те обичам! Моя съдбовна грешка!

# 429
Здравейте!

Има едно място наречено... Добре...
Там хората се крият, когато ги питат как са!

# 430

Цеце, само Ийт Козан не може да се скрие никъде ... Той все е на "фронтовата линия". Място не може да си намери горкият. Всички му "създават напрежение", а Нур го докарва до лудост!
     И преди да отидем на парти ... да се настроим психически.

- Детето е болно, Иджлял! Никакво, но! Аз друг път ще те изведа, бъди спокойна! Можеш ли да се веселиш, когато Мерт е болен? Хайде, щом детето те вика! Лельо, ако стане нещо ще ми звъннеш!

- Чудесно, Ийт да се забавлява с онази змия, а аз тук да гледам дете! Колко хубаво!

- Браво, браво на вуйна ми! Каква дъщеря е родила!

- Мамо, омръзна ми от приказката за лошата вещица Нур!
- Никакво мамо! Хайде заспивай вече Мерт, Хайде!

- Нощта сега започва, а ти стой тук и чакай! По дяволите!

# 431
Еми, ами проблема с финото шутиране, побърка се момчето, изнерви се, чак не можеше въздух да си поеме в колата.

# 432

Каква подла душичка е Фатих - с лицемерие, красиви думи и завоалирани обещания успя да "отвори очите" на Нур. А Ийт Козан веднага усети фалша, прикрит зад "високоинтелигентния" турчин. Но заслепен от ревност допусна грешки, от които се възползва този мазник! Аз съм подредила Фатих до Иджлял и Айтюл и по негов адрес мога сипя само обиди. Тримата за мен са уникални манипулатори.
    Но да се върнем на партито - става весело.

– Изнервил се е, изнервил се е!

- Вие сте напрегнат, Ийт Козан, аз ли ви напрягам?
- Ти не можеш да ме напрегнеш!

- С вас ще бъдем интересни партньори, Ийт Козан! Един глас ми казва, че ни чакат приключения!
- Въпрос на късмет! Ще видим!

# 433
Фатих знаеше всичко предварително за техните взаимоотношения и се възползва до последно, да манипулира Нур и да изнервя Ийт. Не мога да кажа и неговото, че беше любов, по скоро увлечение от детството пренесло се напред в годините и превърнало се във мания.  Най- много ме беше яд накрая как не изчака да се изяснят Нур и Ийт, а в най- объркания и труден период за нея той й предложи брак, когато тя си мислеше, че няма друга възможност. Макар че според мен Ийт и тогава търсеше варианти те да се съберат
1. Каза на Ичлял да говорят с психолог, за да обяснят на Мерт, че Нур няма вина за катастрофата, а тя както винаги искаше да изпозва детето
2. Поне според мен Ийт каза на Ичлял да отива при Фарат, защото няма да я заобича, именно защото искаше да отстрани Ичлял от пътя си към Нур. Не мисля, че Ийт щеше да се предаде толкова лесно или по точно никога нямаше да се откаже, иначе нямаше да чака толкова време мълчаливо и всичко да таи в себе си без да сподели с никого.
Естествено това са си мои разсъждения

# 434

Цеце, аз също си мисля, че Фатих не обичаше Нур. По-скоро искаше да демонстрира пред Ийт своето превъзходство, да подхрани егото си, да излезе победител, защото завистта му към Ийт не знаеше предел. Еййй,  най-опасни и вредни са точно тези "приятели" тип Фатих. За съжаление и в живота се срещат такива отрепки.
    За Ийт си много права - в нито един момент той не се отказа от любовта си. И в най-тежките за него дни, когато пред очите му беше осакатеното дете, когато се бореше за живота му, Ийт не забрави за Нур - тайно от всички разследваше катастрофата, помагаше на Фатих, дари кръв безмълвно, за да живее жената, която винаги е обичал. Отказа се от нея, заради нея, защото познаваше Нур по-добре от себе си, защото знаеше, че тя ще се измъчва цял живот заради нещастието,  което причини на Мерт.
     Невероятна и вълнуваща любовна история! Страхотен сериал! И екранна двойка, която трудно може да бъде забравена!

Общи условия

Активация на акаунт