💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
# 406
Здравейте, момичета!

''Има красота, над която годините нямат власт  - красотата на сърцето.''
персийска мъдрост

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!

# 407
Здравейте!

В живота не е лесно да си добър...
Трябва да си достатъчно силен,
за да изтърпиш последствията от добротата си!

# 408
# 409

Релакс!

# 410
Има нужда момчето, да не говорим, че от чувствата които бушуват в него и той вече не знае какво прави, май тук без малко щеше да целуне Иджлял. Ей, хищна хиена е тя, възползва се от всичко.

# 411
Цеце, луда ли? Хич не е луда, когато гони интерес и изгода. Права беше, че Ийт се гипсирва в такива моменти, и тя го знае и използва, за да постигне своето. Само как говореше тихо и мазно, като вода ненапита.

# 412
А Цвети, казах, че е хищна хиена / да ме простят животните/. И да права си за мазното говорене. А че не е наред с главата не е, но пък си гони интереса и най- вече знае как да манипулира хората които познава. Добре че беше Фарат, иначе Ийт щеше дълбоко да съжалява, усети се момчето, че щеше да сбърка.
Има два момента в серияла, които ми се бият един в друг и някак на мога да си ги обесня, но малко по късно ще напиша за тях.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 12:31 от cvetansk

# 413

Да онегледя коментарите ви:

# 414
Ами да само и вижте изражението ''света вода ненапита'' както каза Цвети. Чак да те отврати

# 415

Иджлял ни отвращава с поведението си, а Ямур внесе такава свежест и хвърли в смут "хрисимите" членове на семейство Козан! Дива, непокорна, устата, но  добронамерена и сърдечна - пълно копие на брат си Ийт.
   Още една "беля" на главата на Ийт Козан!

- Само ми стана интересно! Ти си младо момиче, разбира се, че ще флиртуваш, това е нормално! Искам само да се запозная с твоя приятел!
- Първо трябва да опозная теб, а след това приятеля ти!

- Само приятел ми липсваше! Само той да не ми създаде напрежение! Със сигурност е някой тип!

# 416
Дано да не повтарям вече публикувана информация

Сериалът Шампион стартира на 10 септември 2019🍂 Канал - TRT 1, който неотдавна заяви за смяна на политиката си, обещавайки на своите зрители качествени и дълги сериали! 📺🍿

Сериалът Шампион е един от най-амбициозните проекти на телеканал TRT1.

Още один рунд!

Толгахан Сайъшман ще даде живот на бивш шампион по бокс Фърат Болюкбаши, с прозвище «Кавказец». Някога Кавказецът е бил многообещаващ млад боксьор, но в един момент нещастен случай разрушава живота му, като се налага да изостави кариерата си и да се сбогува с ринга.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 22:41 от Цвети &

# 417
Ямур е най- позитивния герой, който можеха да вкарат, за да внесе поне мъничко баланс и ексцентричност.
А сега за двата момента, които ми се сблъскаха:
1. Веднъж Айтюл беше казала, че й е писнало да вижда Ижлял да виси при гледачките...
2. Айтюл скрила документите за кандидатстване на Иджлял...
И така аз стигнах до заключението, че Ийт е бил детското увлечение на Иджлял, както Фатих на Нур. Но г-жа Айтюл е втълпила на дъщеря си, че го обича, а реално не е било така. В онзи момент Иджлял ясно си е давала сметка за това и поради тази причина е искала да учи, да срещне нови хора, а може би и любовта. Но колкото и да говори Айтюл, че не го е направила за пари за мен не е така, точно за пари, власт и положение ги е оженила, също и от страх да не загуби контрол над дъщеря си и от страх да не остане сама. Така че Иджлял наистина не е влюбена в Ийт, а само си фантазира, под въздействието и натиска на майка си.
Не знам, малко май неясно се изказах, но не мога да го обясня по ясно, дано ме разберете.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 14:17 от cvetansk

# 418

Цеце, разбрах те много добре, аз съм на същото мнение. Спомням си какво каза Назан на Джахид: "Самите те не помнят откъде са тръгнали! Възползваха се от парите на Ийт и се смятат за хайлайф!"

# 419
Това говори още по- лошо за Айтюл, защото тя облечена с думите ''майчина любов'' е била отровата за дъщеря си.Все пак далеч в миналото за Иджлял е имало лъч надежда за нормален живот, който е бил разрушен от майка й., защото без значени дали имаш стил, репутация, пари, нямаш ли добро сърце си нищо и никой.
А сега май е време за ''финото шутиране'' и купон разбира се

Общи условия

Активация на акаунт