💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

"Скрита лимонка" излезе Толга - заблуди ни, че е станал домошар, вързал се е за бременната си съпруга и е неотлъчно до нея. А в същото време маминият красавец е подготвял проекта си, ходил на снимки - изобщо активно е работил.

Дано и Амине да подходи по същия начин. Наслади се на приятните преживявания около и на сватбата, ще отиде и на меден месец, пък след това да ни сюрпризира с някой сериал. Но аз нямам вяра на футболистчето. А след като прочетох и за милионите, с които разполага съм убедена, че няма да позволи на нашата красавица да се появи на екран. Той на сватбата не й разреши да покани приятелките си - актриси, та ще я пусне на снимки - друг път. Какво ще кажат приятелите му - президент, министри, депутати и т.н. Хорското мнение е много важно за него и майка му. Пак го подкарах този Месут - трън в очите ми е!
   Да сменя темата - ред е на албанката!
Скрит текст:
 Пускам тази снимка, защото доста се посмях, когато я видях! Първата ми асоциация беше ... "БАЩИЧКО"

Цуфи, радвам се, че се обади. От няколко дни си мислех за теб. Продължавай с ремонта, но не ни забравяй! Коментирай с нас, когато имаш време и възможност!

Липсва ми и Снежи! Къде изчезна това момиче?

# 391
Еми, от къде знаеш, че Месут не е позволил на Амине да покани приятелките си -актриси? На сватбата беше Мелиса, артистка, първата й приятелка. Като намеря снимката, ще я кача. А ако визираш артистите от Сега и завинаги, те са колеги, след сериала всеки пое по своя път и не сме виждали общи снимки. И не виждам защо Месут ще забранява. След Сега и завинаги Амине има участие, (само 3 серии, но все пак) в друг сериал, (и там беше булка, и то красива), а също така и филм.

# 392

Цвети, чудесни снимки, от този така забавен момент, благодаря.
Еми, гифчетата прекрасно карат да оживеят емоциите, благодаря.

# 393

Цвети, на въпроса, който ми задаваш бих могла да ти отговоря задавайки го и на теб. Но заради Месут няма по никакъв начин да вляза в спор с никого. Нито Грозника ме интересува, нито пък албанката. Толга и Амине са актьорите, които ме вълнуват, а с техните половинки просто си разнообразявам свободното времето. И каква връзка има участието на Амине в сериала  "Обичам и двамата" и филма "Турска приказка". Докато е снимала тези две продукции те с Месут не бяха дори сгодени, а само приятели!

Цеце, продължавам с гифчетата и диалозите! Ийт Козан е моята слабост и вдъхновение!

- Виж я само, още говори, още говори!

- Какво става, проблем ли има? ... Хайде тогава, вършете си работата!... Много обичате да ме дебнете! ... Браво, Ийт, стана за смях пред служителите!

# 394

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 20:35 от Цвети &

# 395
- Виж я само, още говори, още говори!

- Какво става, проблем ли има? ... Хайде тогава, вършете си работата!... Много обичате да ме дебнете! ... Браво, Ийт, стана за смях пред служителите!
Ама Еми, как да не е слабост, виж го само как сам си говори, че даже се възмущава, че другите го прекъсват  с погледите си. Как да преглътне, че Нур в детството си е харесвала друг.

# 396
     А след като прочетох и за милионите, с които разполага съм убедена, че няма да позволи на нашата красавица да се появи на екран. Той на сватбата не й разреши да покани приятелките си - актриси, та ще я пусне на снимки - друг път.

Еми, зададох въпроса защото пишеш, че си убедена. Сметнах, че някъде нещо си прочела.
Аз избягвам да съм крайна и категорична в изказванията си, а само предполагам.
Аз също много харесвам Толгахан и Амине и им желая щастие и успехи в живота. А техните половинки вече тясно са свързани с тях и ще е трудно да ги делим.

Скрит текст:
Този го помислих за Толга, препознах се.

# 397

Цеце, тази първа любов на Нур направо подлуди Ийт. Горкият не можеше място да си намери.

- Хайде, слушам те!
- Като скрих и не ти казах истината изпаднах в позицията на виновна! Направих сложно едно нещо, което е толкова обикновено и детинско! Ти си моята първа любов, ти си всичко за мен!
Скрит текст:

- Прав съм, да! Благодарение на теб се мразя, защото съм прав!
- Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!
- Стана така заради моята и твоята ревност! Трябваше да ти кажа в началото, но не можах. Още не беше преглътнал Керем, не намерих смелост да ти кажа за Фатих!

- Не исках да ми запалиш главата, но ти го направи! Защо? Бил детско увлечение! Да ти вярвам ли?
- От глупост! Направих го от глупост!
- Ийт, спри! Разбери ме, точно се мъчех да те спечеля и изведнъж се появи детското ми ...

- Детското какво?
- Ами такова...
- Детското какво, какво такова!
- Детското  такова.
- Какво означава такова?

- Ийт, признавам си грешките и толкова съжалявам за всичко!
- Въобще не ме е грижа дали съжаляваш или не! Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!

# 398
Heart Eyes Ейй..няма миг спокойствие г-н Иит..от 24 часа 25 ревнува до лудост Нур
**

JoyJoy
Цитат
- Въобще не ме е грижа дали съжаляваш или не! Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!
Joy Joy Joy

# 399

- Хайде, слушам те!
- Като скрих и не ти казах истината изпаднах в позицията на виновна! Направих сложно едно нещо, което е толкова обикновено и детинско! Ти си моята първа любов, ти си всичко за мен!
- Прав съм, да! Благодарение на теб се мразя, защото съм прав!
- Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!
- Стана така заради моята и твоята ревност! Трябваше да ти кажа в началото, но не можах. Още не беше преглътнал Керем, не намерих смелост да ти кажа за Фатих!
- Не исках да ми запалиш главата, но ти го направи! Защо? Бил детско увлечение! Да ти вярвам ли?
- От глупост! Направих го от глупост!
- Ийт, спри! Разбери ме, точно се мъчех да те спечеля и изведнъж се появи детското ми ...
- Детското какво?
- Ами такова...
- Детското какво, какво такова!
- Детското  такова.
- Какво означава такова?
Еми, този Фати много му отрови живота. И как мило си призна, че още не може да преглътне фалшивия брак. Браво и на сценаристите за замисъла, браво и на актьорите.
А сега да си призная тези дни си пусках на няколко  пъти и двете сватби на Нур и Ийт, т.к. исках да залича от съзнанието си снимките от сватбата на Амине, защото измислицата е по- хубава от реалността /то затова е и измислица/, и понеже много ме беше яд за развода, сега вече не е чак така. Стигнах до извода, че така беше най- правилно. Първата сватба беше стъпила върху лъжа и измама и тя нямаше как започнала така да е успешна. Затова пък втората беше на чисто и този път щастието им е до безкрай.

# 400

- Детско увлечение,когато си била на 12, но онзи се върти непрекъснато около теб. .....
- Ийт!

- Да, да, казвам се Ийт, повтаряй го от сутрин до вечер, но аз съм принуден да работя с детското ти увлечение. Казвам се Ийт, да.... Детско такова! Какво означава детско такова!? ... Не ти се вързах! Не ти се вързах!... Не ти се вързах!

- Всичко оплесках! Браво, оплесках всичко!

# 401
- Детско увлечение,когато си била на 12, но онзи се върти непрекъснато около теб. .....
Точно тази му ревност ми се струва най- силно изразената, Ревнуваше я и от другите преди това, но тази е по различна ревност, по-силна. Този сериал показа, че един човек може да ревнува по много различни начини.

# 402

Момичета, извинете ме! Само скачам от тема в тема - гледам да пусна всичко, свързано със сватбата на Амине и Месут. Дебна и за новини около "Шампион", а Ийт Козан просто не мога да го оставя!
    Но пък се радвам, когато има нещо ново и интересно за нашите любимци!
Цитат
Амине Гюльше взяла фамилию мужа ✨
Отныне она - Амине Озил💫

# 403
# 404
Добро утро, чудесна нова седмица.

Общи условия

Активация на акаунт