💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

TRT 1 -  в новия сезон  с участието на Толгахан Сайъшман - CHAMPION.
Предстои амбициозен сериал!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 11:46 от Emiliya

# 376
Здравейте!

Небалансираният и несигурен човек
винаги действа по заобиколния начин – манипулира, лъже и оплита околните по всеки възможен начин.

Скрит текст:

# 377
Отново дойде време да сядам с любимия сериал Сега и завинаги

# 378

Този момент от повторението ми оправи настроението, зареди ме с такъв оптимизъм! Вече не ме притесняват буреносните облаци и мисълта, че отново ще има буря при нас! Седя, гледам си "Сега и завинаги" и лошото време не може да ми развали удоволствието!

- Какво има? Какво гледаш, заминаваме – какво друго!
- Недей да сновеш като разярен лъв в клетка, недей!
- А какво да правя? Да подскачам от радост или с първата любов на Нур да изиграя един танц!

- А ме погледни, погледни ме! Ако се заядеш с човека и провалиш работата, ако проиграеш бъдещето на фирмата заради глупавата си ревност ... Виж, тези немци ...
- Ех, майко мила, какви са тези немци, какви?! От Първата световна насам едва ли някой ги е обичал повече от теб! Каква е тази любов?

- Ще ти дам една ревност! Какво става с теб, толкова си странен! Наистина интересен човек! Момичето е било на 12 години! Провери и в забавачката дали не си е играла с някое момче на мъж и жена или на чичо доктор! Утре ще я ревнуваш и за това! Така ли е? Ще я ревнуваш ли?
- Какво говориш за Бога! Мирно и кротко отивам! Какво друго да направя, кажи ми? Освен това отивам с Иджлял! Какво повече?!

# 379
Еми, явно буреносните облаци са в цялата страна, при нас бурята мина, но продължава да вали.

# 380
JoyИит място не може да си намери..и с харесването на германците
било още от Първата световна..що съм запомнила Втората..
фирменото парти..а там  изпълнението  на пийналата Нур..красота от всякъде..
ЕМИ* страхотни гифчета и диалози,благодаря!!
Joy Flowers Bouquet

# 381
     Софи, преди да продължа с нашия любимец Ийт Козан ще ви върна към сватбата на Амине. Ето още малко информация:

Зад кулисите от сватбата на Амине и Месут -  сватба  за 800 хиляди лири!

Амине Гюлше и Месут Озил, които са заедно от дълго време, влязоха в световната къща с великолепна сватба на Босфора.
Dedikodu - 09.06.2019 11:43
Дългоочакваната сватба на звездата от Арсенал Месут Озил и Мис Турция 2014 Амине Гюлше се състоя на 07.06.2019 г.
Известната двойка, която от дълго време е заедно, е говорила много за връзката си, както и за великолепната си сватба.
Амине Гюлше, която беше много прецизна за сватбената си рокля, избра да носи 3 различни сватбени рокли. Сватбените  рокли на известния израелски моделиер Berta Bridal са приготвени за 2 месеца. 300 души се присъединиха към сватбата. Двамата влязоха в залата с химна на Mehter. Сватбата струваше 800 хиляди паунда.
Под звуците на песента на Tarkan 'Me too love' двойката изпълни първия си танц.  İsmail YK също се появи на сцената на сватбата.
 Булката Amine Gülşe беше обсипана с рекорден брой бижута.
Известната  двойка ще прекара медения си месец във вилата на Месут Озил. Частният имот в Alaçatı струва 10 милиона лири.
(уточнявам - Google преводача ме подвежда - не съм сигурна - 800 000 турски лири или 800 000 паунда.) Дано Профи се отбие. Тя знае турски и може да ни каже за каква валута иде реч.

Скрит текст:
800 bin liralık düğününün perde arkası

düğün 800 bin liraya mal oldu

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 15:25 от Emiliya

# 382
Още снимки с гости

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 15:58 от Цвети &

# 383
А как само каза на Фарат, без срам и притеснение, че сега ще чакат преди да влязат в колата. Фарат в недоумение ''Проблем ли има'', а Ийт ''Да има проблем''.Изкефи ме как изобщо не му пукаше от нищо.

# 384
   И отново за "Шампион"

Малкият сладур се казва Emir Özyakışır  и е участвал в турския сериал GÜLPERİ (2018-2019), но не зная нищо за този сериал.

Цитат
К касту сериала телеканала TRT1 Чемпион / Şampiyon присоединился Умит Эрдим, знакомый зрителям по сериалам Селена и 4N1K. Как было заявлено, сериал стартует летом
    Този актьор го виждам за първи път - нищо не зная за него! Изненадана съм, че сериалът ще стартира лятото (ако може да се вярва на рускините). Първата информация беше за началото на септември!
     Ще видим!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 16:48 от Emiliya

# 385
  • На земята
Здравейте и от мен. Много се радвам и на двамата ни хубавци!
Амине изглежда много щастлива и е много красива. А Толга както винаги е много секси. Уникален мъж е, албанката е щастливка.

Днес сериите бяха много тежки. Много ми е мъчно, когато Хафизе умря. Плача заедно с Елмаз и Нур, и аз наскоро загубих майка си.
Гледам да ви следя, но напоследък ми е доста трудно, в ремонт съм и знаете как е.

# 386
MoneybagМесут Йозил/Заплата
15,6 милиона GBP
2018 г.. на година при новия договор,преди това 5 год. от 2013 колко е получавал не знам,
а преди 2013 е играл в Реал Мадрид*.. отделно взима при рекламен договор ..
така че милионите са доста,
предполагам че и сватбата е около 1 млн.паунда с допълнителните екстри..както писах - Малдивите са за бедняци
след като вилата му струва 10 млн..сега Амине решава - многодетна майка и домакиня..или нещо повече!!
Hands V

# 387
Софи, не знам дали добре направи Амине, като залОжи на своя стар фризьор. Наистина можеше да направи нещо по-раздвижено и ефектно, а в същото време скромно. Прибрана коса също много и отива.
Да, заплатата на Месут е отлична, но в Англия и данъците не са малки. Въпросът е, че си ги изкарва с честен труд.
А от Амине очаквам също интересни новини. Не прилича на покорна съпруга, нито пък Месут - на мъж тиранин.
Най-важното е, че се обичат и са влюбени.
Те най-добре си знаят. Всичко друго е предположения и догадки на феновете.
Поживем-увидим!

# 388
Flowers HibiscusЦВЕТИ* много ми хареса Амине с втората рокля и до нощния купон..
сутринта с първата и вдигнатата коса не особено..дори бях разочарована..

а то било само началото..

Масут беше мноого усмихнат и добре облечен..всички клипове които са пуснали са страхотни..
хотела невероятен - лъскавия прозрачен под  с бели и кремави цветя много ми хареса.. как отразява като огледало..
с каква техника го почистват и полират сигурно е фирмена тайна..всички,абсолютно всичко там ми хареса,
гостите също са добре облечени..гледката към Босфора е супер..и най-вече двамата сияеха..непрекъснато се държаха за ръце и във всеки удобен момент се гледаха щастливи..сватбения танц беше много мил ..
тортата страхотна..не очаквах 4 етажна ..златните гривни
и медальони сигурно са подарък от Масут!!
Revolving HeartsHands Clap

# 389
Пръстите са точно като малкия пръст на татко

Софи, на мен точно тортата не ми хареса, очаквах пищна украса, а ми заприлича на обелиск.
Златните накити ги дарят майка, свекърва, баба, с една дума най-близките роднини, така показаха на една сватба от турски сериал.

Едно клипче с хубаво качество

https://scontent.cdninstagram.com/vp/0e2e7575b75d2c08392aae32b4b … .cdninstagram.com

Общи условия

Активация на акаунт