💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Президентът Ердоган: "Винаги имам съвет за семейните двойки: едно дете - ще бъде странно, две деца - ще бъдат съперници, три деца - ще има баланс, четири деца - благословия, останалото - волята на Аллах"

От тази сутрин

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 22:11 от Цвети &

# 361
Ердоган  децата им преброи . Амине да ражда четири деца .

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 23:23 от femmi2

# 362
Снимки с гостите

# 363
Много го жегна това ние

- Направих го, за да те спра!
- Толкова е лесно, нали! За теб е толкова лесно да постигнеш всичко, което искаш от Ийт! Да се сърди, колкото си иска, да побеснее, хоп, ще направиш някой номер и той пак ще е при теб, защото Ийт няма да издържи, когато ти се забъркаш в поредния проблем, защото Ийт е такъв!

- Защото Ийт е толкова влюбен в мен, колкото аз съм влюбена в него! Защото ние не можем един без друг! Защото каквото и да правим, не можем да спрем гласа на сърцето си. Знам, понякога сме слепи, понякога сме глухи за думите на другия заради ината и гнева ни, но сърцата ни се чуват, Ийт!
- Празни приказки, празни приказки!
- В живота си освен теб и преди теб не съм обичала друг и хоп, първата ти любов е на сцената!
Колко много го е яд, че не може да скрие чувствата си, отвътре целия гори - от любов, ревност,  безпомощност, болка, гняв и към нея, и към самия себе си.

# 364
# 365
10 хилядарки в евро струва роклята . Харесва ми стилна е . Не е натруфена.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 02:50 от femmi2

# 366

tsayisman Sampiyon yeni sezonda @trt1 de...🥊 Шампион в новия сезон @ trt1.

Kafkas🥊🔥☄️

# 367
 Емиии bouquet  инфото се оказа вярно от рускините бре  Shocked
Предния пост го  публикувах .   Кое е лапето   в дизито  ?

Ново от Чачооо ,толкова е красив по -  дяволите  Blush Heart Eyes Heart Eyes като се сетя шамана  му се радва  и пощурявам Imp

шампиона   box

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 02:42 от femmi2

# 368

Феми, ти така ме зарадва с новината за "Шампион". Благодаря ти! Толга изглежда много добре, а момченцето не зная кое е. Не намерих никаква друга информация.
     Ако знаеш с какво удоволствие гледам Чачо във "Вътрешен човек". Ролята на Сарп така му приляга, невероятно талантлив, харизматичен и красив е този сладур. Kissing Heart

Веднага направих гифчета на "Шампион" - бях се затъжила за маминия красавец!

# 369
Еми ,милааа   не се отказа да вярваш маминият ще се завърне скоро на екран след проекта с надеждата.   
Държжавният канал не се влияе от рейтинги. 

Чачо има верни фенове , всеки негов проект се очаква и обсъжда  .Рядко дава интервюта .

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 02:56 от femmi2

# 370
# 371
Добро утро.

# 372
Тази коя е ?

Цитат

# 373
Моят любимец

# 374

Здравейте, момичета!

Неделя е ... Ден за разпускане, почивка и приятни занимания ...

Прекрасен ден, приятели!

Софи, нямам никаква идея коя е дамата на снимката с Амине.  Никъде не прочетох колко са били гостите на сватбата. Стана  ми неприятно, че на сватбата е присъствал любимият актьор на Месут от сериала "Ertugrul", а Амине не беше поканила нито един актьор от сериала, който я направи известна. Грозника добре планира нещата -  ще изпълни и заръката на "бащицата". Изглежда, че оттук насетне ще броим дечицата на Амине, а не новите й проекти. 
Намерих тази информация и я споделям с вас:

Роклите на булката  не са от Зухаир Мурад!

Вчера се проведе сватбата на известния футболист Месут Озил и актрисата Амине Гюлше. Сватбата на двойката беше обсъдена по целия свят, дори китайски таблоиди пишеха за нея.
Мнозина отбелязаха, че красивата булка е една от най-красивите булки през последните години.
Снимките на булката харесват почти всички. Оказва се, че облеклото на булката и младоженеца  е от световно известната израелска марка - Берта.
Изящните дизайнерски сватбени рокли Berta Bridal, завладяха целия свят.
Творбите на Берта, дизайнер от Израел, са запомнени с тяхната ефирна елегантност.
По-рано беше съобщено, че Амине Гюлше е избрала рокли от друг известен дизайнер Зухаир Мурад.
Източник: руски сайт

Ново от Толга -  нашият Шампион:

Общи условия

Активация на акаунт