💫 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💫 тема 19

• 16 373
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Revolving Hearts

Gift Heart

Hearts

Flowers Hibiscus Хубав и усмихнат ден момичета**
сватбата на Амине беше разкошна..
на нощния купон и Масут ми хареса..!!
JoyHands V

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми  Hug
Нямам много време за нета, но надничам понякога из темите. Grinning

Явно има някаква актуална тенденция в комшийските сватби, защото открих сходни неща в тези на Амине и Хазал Кая.
Например висящият покрив от живи цветя тук -
.
На Хазал бяха цветни и покриваха тавана на балната зала и фоайето, в хотела, където се състоя подписването и купона. И за купона Хазал смени официалната булчинска рокля с къса рокля с цветни ресни отдолу, нещо средно между латино стил и Великият Гетсби. Амине е в подобна купонджийска рокля, но изцяло в бяло, както са и висящите цветя.  Peace
Обичам обсъждането на сватбите на комшийските звезди.  hahaha

# 347
Здравейте, момичета!

Ако искате живота да ви се усмихне, подарете му прекрасното си настроение!

Слънчев и ползотворен ден!

За официалната церемония Амине избра рокля от  Berta с номер 19-07. Цена на роклята - 10 хил. евро

Перфектният брак не е когато „перфектната двойка“ идва заедно. А когато една несъвършена двойка се научава да се наслаждава на различията си.
 Дейв Мюър

# 348
Здравейте!

Еми, ти упорито събираш нашите любимци. Но за сега това е невъзможно, след няколко години може мечтата ти да стане реалност.

# 349
# 350
Но да се върнем в измислицата, сядам да гледам повторението на сега и завинаги

# 351
О Цвети, тя измислицата е по- хубава от реалността, поне за мен

# 352
     Цеце, обичам да гледам Толга и Амине един до друг - излъчват такъв заразителен оптимизъм! Не съм си и помисляла, че някога в реала може да бъдат заедно (но определено ще се радвам ако отново заедно участват в нов проект). И много си права ... измислицата е по-хубава от реалността.

И аз се опитвам да гледам повторенията!

Сезон 2, епизод 47

- Разказвай, мънистенце! Добре ли си, преодоля ли бурите?

Скрит текст:
- Не ти ли е неудобно, не ти ли е неудобно, само какви думи каза! Стига, стига, няма да те слушам повече! Разбираш ли?
- Не ме заплашвай така, лельо, не ме заплашвай! Не го прави!

- Лельо, умолявам те да извадиш съвестта си оттам, където си я скрила! Аз много добре разбирам мъката и гнева ти! От дете живея с тази мъка и този гняв. Твоята сестра беше моя майка, майка. Но не го прави, не превръщай момичето в жертвено агне. Това е твърде много дори за това младо момиче, то няма никаква вина!

- Лельо, ти си ми полумайка, винаги съм го казвал, но ти десетки пъти нарани любовта ми, уважението ми, вярата ми, предаността ми към теб, затворих си очите за всяка твоя грешка. За първи път, сега те моля за нещо. Моля те сега ти затвори очите си, заради мен, моля те, дай шанс на Ямур. Лельо, моля те не като твой племеник, моля те като твое дете!

- В теб виждам себе си. Когато бях 20-годишен носех същата броня и се преструвах на силен, а всъщност се криех. С теб си приличаме, защото и двамата бяхме наранени по един и същ начин.
- Ако ти си луда, то аз ... ти не ме познаваш, не знаеш що за човек съм. Като дойде Нур, питай я, тя ще ти каже що за човек съм.
- Болестта ти е предлог! Искам да опозная сестра си!

# 353
Фирма КОЗАН

# 354

- Ниеее ...
- Вие?
- Ние дойдохме при леля ми. Фатих искаше да ги види.
- Добре сте направили ...
- И германците биха се възхитили на дисциплината ви. Вероятно сбърках като ангажирах Нур през работно време.

- Г-н Джахид ще каже. Тя не работи за мен, а за него, така че той ще ви каже.
- Да не си насилваме късмета повече! Ще пием по едно кафе и се връщаме на работа.

- Да, да, забавлявайте се. И без това Джахид щеше да си тръгва по-рано днес, така че после може да му покажеш Истанбул!
- Не е лоша идея.
- Добре! Приятен ден, аз ще се погрижа за болната си сестра.

- Май се напрегна нещо? Тя ново гадже ли има?
- Млъквай, млъквай, тихо!

# 355
# 356
Сезон 2, епизод 49

- Отивам да разкрия истината!

- Само ти липсваше! Даже е в настроение!
Скрит текст:

- Едно ще ти кажа, повече не ме лъжи и не ме прави на глупак, чу ли! Повече дума да не съм чул! Накрая аз съм глупакът, че изобщо те слушам!

-  Добре си,  действа задкулисно, но ти стана неприятно, когато сама си вкара гол!
- Мачът е 90 минути, не го забравяй!
- Мачът свърши, мръснице, мачът свърши!

- Глупачка, глупачка! Ето на, виж докъде се докара! Страховете ти се сбъднаха! Браво на теб! ... Елмаз, как можа да ми го причиниш!? ... Вдигни, вдигни, първо ще убия теб, а после ще се гръмна!

- Виж я как си го търси, сама си го търси! ...
- Ще ми се изплъзне, ще избяга! Хайде, Нур, помисли и го спри! Трябва да го спреш! Хайде, Нур! Трябва да му обясниш! Хайде, спри го!

- Какво правиш? ... Виж я ти, виж! Виж какви ги върши! ... По дяволите, по дяволите, какво правиш! ... Ще останеш под ТИР-а!

- Направих го, за да те спра!
- Толкова е лесно, нали! За теб е толкова лесно да постигнеш всичко, което искаш от Ийт! Да се сърди, колкото си иска, да побеснее, хоп, ще направиш някой номер и той пак ще е при теб, защото Ийт няма да издържи, когато ти се забъркаш в поредния проблем, защото Ийт е такъв!

- Защото Ийт е толкова влюбен в мен, колкото аз съм влюбена в него! Защото ние не можем един без друг! Защото каквото и да правим, не можем да спрем гласа на сърцето си. Знам, понякога сме слепи, понякога сме глухи за думите на другия заради ината и гнева ни, но сърцата ни се чуват, Ийт!
- Празни приказки, празни приказки!
- В живота си освен теб и преди теб не съм обичала друг и хоп, първата ти любов е на сцената!

# 357

Flowers BouquetЕМИ* благодаря за инфото за марката
 и цената на втората рокля на Амине..
Hands V

# 358
# 359
 Здрвавейте , нося ви една новина дано да е вярна  Rolling Eyes

Цитат
По информации из нашего источника сегодня вечером государственный канал TRT1 даст первый тизер сериала Чемпион / Şampiyon. В главной роли Толгахан Сайышман

мамин хубавец  Heart Eyes

Грозника е фен на бащицата нямам думи  Sick Добре ,че Чачо и Хазал не са сред тези . Хазал сватбата стана весел купон и колегите присъстваха за разлика от тези на Амине . Да са живи и здрави  младоженците  да си харчат парите .

Букета на Амине е хубав и втората  рокля   ми харесаха  повече от първата с червената панделка .   Зурли , тъпани  , турска сватба .  

Бурак с опашле

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 00:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт